Şimdi Ara

Xperia XZ2 Premium kamera çekim örnekleri paylaşıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şimdi Huawei mi Sony mi diye soruyorum ? Bence Huawei
  • Bu telefon turkiyeye gelmeyecek. Iphone x ve xz2 premium platformlarinda rakipsiz bence, keske gelseydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat ne kadar olacak hangi ulkeden alabiliriz arkadasa getirtiriz olmadi . Kamera olarak . Ozellikle dusuk isik cekimi gece performansi . Renk dogrulugu ve zoom konusunda bu 3 telefondan hangisi dersiniz . S9 plus - p20pro - xz2 pre ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkan1216

    Fiyat ne kadar olacak hangi ulkeden alabiliriz arkadasa getirtiriz olmadi . Kamera olarak . Ozellikle dusuk isik cekimi gece performansi . Renk dogrulugu ve zoom konusunda bu 3 telefondan hangisi dersiniz . S9 plus - p20pro - xz2 pre ?
    Fiyat muhtemelen 800-900 € civarinda olacaktir. Kamera ve ozellikle de dusuk isik cekimleri icin XZ2 Premium derim. Zira diger 2 telefondan sadece p20 pro ISO 51200'e cikabiliyor. Ancak huawei'in dezavantajlari renklerinin cok abarti ve gercek disi olmasi, EMUI denen iphone taklidi bir arayuze sahip olmasi, son olarak da Cin mali olmasi diyebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CA941C94E

    Fiyat muhtemelen 800-900 € civarinda olacaktir. Kamera ve ozellikle de dusuk isik cekimleri icin XZ2 Premium derim. Zira diger 2 telefondan sadece p20 pro ISO 51200'e cikabiliyor. Ancak huawei'in dezavantajlari renklerinin cok abarti ve gercek disi olmasi, EMUI denen iphone taklidi bir arayuze sahip olmasi, son olarak da Cin mali olmasi diyebilirim.

    Alıntıları Göster
    peki hocam satisi yok galiba daha bu telefonun satan yer yok gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkan1216 kullanıcısına yanıt
    Evet, doğru. Henüz piyasaya çıkmış değil. Bu aybaşında önsiparişler başladı. Dağıtılması bu ay sonunda olacak. Kısaca Ağustos gibi tüm piyasalarda olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün her iki telefondan birinde Sony kamera var.
    Ayrıca iki kameralı telefon yeni değil geçmişte iki kameralı 3D telefonlarda üretildi. Hatta bir çok marka yıllardır oval telefon üretiyor sanki tek iphone veya samsung üretiyor gibi yazanlar var. Aldığınızda satarken zarar edeceğinizi düşünüyorsanız, zaten Sony ve diğer teknoloji dolu markalara yaklaşmayın. iPhone alın ayarlar konusunda zorlanmazsınız çünkü gerizekalı bile kullansın diye tasarlanmış.

    Açıkçası dünya da koyun gibi yaşayan, ne yaygınsa onu kullanan hangisini elden çıkarması kolaysa ona yönelen zerre kadar ses kalitesi, görüntü ve fotoğraftan anlamayanların dışında bu işi bilen, akıllı olanlara ve daha fazlasını bekleyenlere de ürün birileri üretmeli.Buraya yazanların çoğu ticari kaygı içinde yazıyor hatta DH misafirlarinin çoğu Samsung satıcısı veya kompleksli gerçeği gördüğü halde kabul etmek istemeyen sorunlu kişiler. Sony'yi yıllardır hazmedemiyorlar ama günümüzde kullandığımız bir çok teknoloji Sony'ye ait.www.sonypremiumhome.com burada 3000 dolarlık walkmanleri, 60.000 dolarlık sinema projektörleri ve 27.000 dolarlık stereo hoparlörler görebilirsiniz.

    Bazıları yazılımla Sony bu ISO oranlarına çıkıyor sanıyor, Sony XZ2 Premium da gerçek zamanlı bir AUBE görüntü işlemcisi var. Işık hassasiyetini 51.000 ISO ya getiriyor, fotoğrafı çektikten sonra değil... çekmeden bile ekranda bu değeri görebiliyorsunuz. Sony IMX586 48MP kamera sensörüyle tanıştınız mı? çünkü piyasadaki en iyi kamera sensörü ve testler onun en iyisi olduğunu gösteriyor. Ayrıca Sony'nin ödüllü G lens teknolojisi Sony Z ve XZ serisi telefonları piyasadaki en geniş açı çekebilen telefonu yapıyor. Elinize bir Sony XZ alın diğer elinize Samsung S9 veya iPhone X alın, Sony'nin daha derin daha keskin ve daha geniş açı gösterdiğini görebilirsiniz. Daha geniş açı daha fazla detay demektir.

    Ayrıca Sony 4K IPS 3 alt pikselli RGB yani 3 X 3840X2160 4K HDR ekranlı telefon üretmesinin dışında 4K HDR video çekebilen S-MASTER dijital ses çıkışlı, en geniş açılı ve uzun pil ömürlü telefonuda üretiyor... açıkçası bir telefonun 2mm daha ince 40 gram daha hafif olması kimin umurunda.. Samsung AMOLED Ekranlar Pentile, pentile ekran ne bilmiyorsanız isterseniz bir araştırın. VR da en kötü ekran diyebiliriz canınız sıkıldığında pikselleri sayabilirsiniz.

    Dünya Sony kamera sensörlerini kullanıyor ama diğer markalar hep bir gömlek geride olmaya devam edecekler. Sony A7S 409600 yanlış yazmadım dört yüz binin üzerinde... 409600 ISO 4K video çeken dünyanın ilk fotoğraf makinesi. XZ2 Premium'un sahip olduğu donanım diğer telefonlarda yok. Buna ekranı ve AEBU görüntü işlemcisi, dijital ses çıkışı ve diğer özellikler dahil.

    Sony XZ serisine 5 eksenli titreşim engelleyici bile eklemişti. Titreşimi neredeyse yok ediyor. Lazer odaklama ve RGBW kızıl ötesi sayesinde her kuşulda beyaz dengesi ayarlama var.

    Diğerleri her zaman bir adım geriden gelmeye devam ediyor. F/P açısından baktığımızda öve öve bitiremediğiniz Samsung ve Iphone en pahalı ürünleri üretiyor. Zaten Apple'ın henüz kendine ait bir fabrikası bile yok tüm ürünlerini fason olarak çin Faxconn üretiyor. Yıllar sonra bu iki firma Sony'den bakarak su geçirmeyen telefon üretmeyi akıl edebildiler. Bir kaç ezik eline iphone alınca kendini statü atladı sanıyor ve elindeki telefonu dünyanın en iyisi sanıyor. Tutunabileceği başka hiç bir şey yok. Bazıları da hem öğrenmek istemiyor hem de gerçekten anlamıyor. Ortada bir pazar var ve bu pazarda ekmek yiyen kimse bunu başkasına kaptırmak istemez. Bırakın Sony'yi çünkü ne yazsanız da Sony'nin Dünya'nın en iyi kamera ve profesyonel ürünler ürettiği gerçeğini değiştirmeyecek.


    Bu telefona rakip iPhone X m? yoksa Samsung S9 mu? bu iki firmada yıllardır kamera işini Sony'ye bırakıyorlar ve sensörü almadan telefon yapamıyorlar. Hem pahalılar hem de hep geriden geliyorlar. Buna kameralarının pikselleri ve ekran çözünürlükleri dahil. Acaba ne zaman 4K HDR video çekip bunu gerçek 4K HDR ekranı olan bir telefonda göreceğiz? Bu sadece Sony'de mümkün. Çektiğinizi hemen görebilirsiniz. Samsung ve iPhone'un Kısa pil ömürlerine zaten diyecek söz yok. Oled değil, ÖZOLED gibi Amoled ama pili akşamı zor çıkarıyor ve beyazları gri gibi veren güneşte zar zor görünen bir ekranı var.

    Samsung İphone muadili üreten korea firması olarak hayata adımlarını atmıştı ve tasarım çalmaktan 1 milyar dolar ödemişti. Burada ahlaki değerler söz konusu.. anlayana diyeceğim ama anlayan yok. Samsung ve iPhone diğer telefon üreticilerinin kamera ve ekran teknolojilerinin çok gerisinde kaldı. iPhone'un tasarımına diyecek yok tüm modellerde aynı kasa. İsterse kalınlığı kağıttan ince olsun. Şarj aletiyle herkes geziyor ve bu ilk modelinden beri böyle..




  • iPhone ne malı? Amerikan mı sanıyorsunuz? Apple ait tüm ürünleri Çin Faxcon fason olarak üretiyor henüz Apple denen çakma teknoloji devinin üretebildiği bir led bile yok. Toplama telefon :)

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.