Şimdi Ara

Xperia X8,x10,x10 mini root ve xrecovery yükleme x8 için GingerDX v009 rom 2.3.5 YÜKLEME (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
4
Favori
46.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GingerCrutz 7.3 sanki Orijinal Sony Ericsson görünümlü, TimeSpace Sony Ericsson Stock simgeleri v.s. herşeyiyle çok güzel, Walkman uygulaması evet var, MultiTouch kendiliğinden gelmiyo gelmeside imkansız emülatör ile yükleniyor.

Yalnız bu gingercrutz çok kasıyor bence, çok fazla ram yiyor.
  • Arkadaşlar arc a geçiş yaptığım için konuyu artık güncelleyemeyeceğim. Crazymecheng arkadaşım eğer yeni konu açıp rom deneyimlerini orada paylaşırsan daha iyi olur ilk mesajı da alıntı yapabilirsin

Orijinalden alıntı: redbloodedman

Arkadaşlar arc a geçiş yaptığım için konuyu artık güncelleyemeyeceğim. Crazymecheng arkadaşım eğer yeni konu açıp rom deneyimlerini orada paylaşırsan daha iyi olur ilk mesajı da alıntı yapabilirsin

Hayırlı olsun Xperia Arc çok güzel bir telefon güle güle kullan :) ben buradan Xperia X8 e yüklediğim rom deneyimlerimi paylaşırım, ilgilenen arkadaşların sayısı artarsa güzel bir paylaşım alanı olur.
  • Arkadaşlar bir kaç gün önce 2.3.3 romunu yükledim. Bir kaç gün sorunsuz kullandım. Dün 2.3.5 i yüklemek için dosyaları sd karta atıp telfu yeniden başlattığımda tlf açılmadı . Ne açılıyor ne de xrecovery menüsü geliyor. Sadece Sony Ericsson yazısı çıkıyor oradan öteye geçmiyor. Se ile de güncelleyemiyorum. Ne yapabilirim?

Orijinalden alıntı: crazymecheng

quote:

Arkadaşlar arc a geçiş yaptığım için konuyu artık güncelleyemeyeceğim. Crazymecheng arkadaşım eğer yeni konu açıp rom deneyimlerini orada paylaşırsan daha iyi olur ilk mesajı da alıntı yapabilirsin

Hayırlı olsun Xperia Arc çok güzel bir telefon güle güle kullan :) ben buradan Xperia X8 e yüklediğim rom deneyimlerimi paylaşırım, ilgilenen arkadaşların sayısı artarsa güzel bir paylaşım alanı olur.

Sağol arkadaşım daha iyileri sizin olsun. Madem bu konuda kalacağız ben rom deneyimlerini ve tavsiyelerini yetiştiğim kadarıyla ilk mesajdan vereceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: desende_asi

Arkadaşlar bir kaç gün önce 2.3.3 romunu yükledim. Bir kaç gün sorunsuz kullandım. Dün 2.3.5 i yüklemek için dosyaları sd karta atıp telfu yeniden başlattığımda tlf açılmadı . Ne açılıyor ne de xrecovery menüsü geliyor. Sadece Sony Ericsson yazısı çıkıyor oradan öteye geçmiyor. Se ile de güncelleyemiyorum. Ne yapabilirim?

telefonu güvenli modda başlatma diye bişey olması lazım. Sanırım menü tuşuna basarak telefonu açıyorsun. Bide öyle dener misin? Bdie pc companion yerine, update service indirip onunla update et, telefonu kapatarak update yaptığı için daha iyi bir çözüm olabilir...
  • bende "kuyaDROID | v3.1.149 | CM 7.1.0-pre [Android 2.3.5]" adlı romu yükledim bu hoşuma gitti menü geçişlerinde fln kasma olmuyor.ancak bu romda ekran parlaklığını kendisi ayarlıyor.ışık sensörünü bi türlü kapatamadım.telefon ayarlarından otomatik parlaklığı kapattım.cyonegenmod ayarlarından da kapattım.ancak hala parlaklağı ortam ışığına göre değiştiriyor.bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilecek var mı?

• bnde x10 mini pro var rom yüklücm telefonu fln yedekledm ama her rom her telefona omurmu blen varsa yardım edebilirmi

Orijinalden alıntı: Elpenche21

Beyler ben yeni güncelledim xperia x8 si herşey super calısıyor ama tek sorun su ana ekranda koselerde bulnan kısayollar yok bi de ekran tek coklu ekran deil bunu nasil duzeltirim yardım PLS !!!!

active launher yükleyip kullanırsanız sorun düzelir.http://www.mediafire.com/?y9s73andrl4bllc

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihergun

bnde x10 mini pro var rom yüklücm telefonu fln yedekledm ama her rom her telefona omurmu blen varsa yardım edebilirmi

buradaki rom uyumsuzluk yaratır direk x10 mini proya özel hazırlanmış romları kurmalısınız...

quote:

Orijinalden alıntı: fatihergun

bnde x10 mini pro var rom yüklücm telefonu fln yedekledm ama her rom her telefona omurmu blen varsa yardım edebilirmi

buradaki rom uyumsuzluk yaratır direk x10 mini proya özel hazırlanmış romları kurmalısınız...

hmm. tmam sagol
  • Sayın hocalarım romu yükledim herşey çok güzel fakat orjinal roma dönmek istediğimde farkettim ki sistem yedeğini almamışım acaba orjinal sisteme nasıl dönerim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
  • Arkadaşlar bu telefonu işletim sistemi 2.1 olduğundan ve sony tarafından güncelleme gelmeyecek duyurusu yapıldığından dolayı çok almak istememe rağmen vazgeçmiştim. Fakat bu konuyu gördükten sonra fikrim tekrar değişti. Bu telefonu bugün almayı düşünüyorum ve 2.3.5 cikartmayı düşünüyorum. Sizce almalı mıyım ? Yoksa bu fiyata baska telefon mu bakmaliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byc -- 29 Ağustos 2011; 12:23:49 >

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Merhaba Arkadaşlar,

Bu dosyaları da indirip de xRecovery'den yüklemenizi tavsye ederim

Extra App Pack :

aCClenear Pro
    AndroZip
    Blackmart Alpha
    Camera360 Ultimate
    BoatGo Browser TR
    Google Plus
    SE Panorama
    PlayerPro
    MSN Talk Pro
    DSP Manager
    ADAO Dosya Yöneticisi
    Haberler ve Hava Durumu
    Google Street
    Google Maps
    İnstall Manager ProV3
    Perfect Klavye Free
    Live Ware Manager
    My Backup Pro
    OfficeSuite
    AVG Antivirüs
    Picasa
    PicSay
    PowerAMP
    Rocklplayer
    SystemApp Remover
    Ustream
    Twitter
    Youtube

yunus batarya simgesi nasil ? cemberin icinde % mi yaziyor

• Ben X8e bu romu yükledim. (V009 olanı) Şarjı normalden çok daha hızlı bitmeye başladı. Çözümü varmı? Yoksa orjinal rom a dönmek zorunda kalacağım.
  • Evet kaan

Apple iPhone 14PROMAX 256GB SONY MDR-X650BT
    PENTAX K-5 &amp; K-10D Grand Prix
    Apple MacBook Pro
    Lancia Delta 1.6 otm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

Sayın hocalarım romu yükledim herşey çok güzel fakat orjinal roma dönmek istediğimde farkettim ki sistem yedeğini almamışım acaba orjinal sisteme nasıl dönerim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

yok mu yardımcı olacak kimse yardımlarınızı bekliyorum orjinal roma nasıl dönerim lütfen yardım..teşekkürler...

quote:

Sayın hocalarım romu yükledim herşey çok güzel fakat orjinal roma dönmek istediğimde farkettim ki sistem yedeğini almamışım acaba orjinal sisteme nasıl dönerim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

yok mu yardımcı olacak kimse yardımlarınızı bekliyorum orjinal roma nasıl dönerim lütfen yardım..teşekkürler...

Yokmu yardimci olacak...?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.