Şimdi Ara

xperia sola.. neden hep sorunlu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kurban bayramında iphone 2g mi emekliye ayırıp xperia sola aldım. aylardan beri kullanıyrum ama telefon bana bazen beni duvara fırlat diyor.

bir kere telefon hiç stabil değil eski 2 küsür sürümde de, ics de de stabilite yok. son güncellemede yaptım yine donmalar siyah ekranlar geliyor.

ve beni çıldırtan ohaaa dediğim bir durum. ve bunu herkes yaşıyor sanırım çünkü sony resmen hatalı üretmiş. TELEFON ŞARJ OLURKEN DOKUNMATİĞİ KAFAYI YİYOR. MSJ YAZMAK ÇİN İŞKENCESİ OLUYOR.

bir akıl verin rom mü yükleyeyim ne yapayım bilemedim. nerdeyse iphone 2 gye dönecem. satsam da satılmaz 800 lira para verdik şimdi 600 e satamam büyük ihtimalle.

• hocam bende sola kullanıyorum ne yazıkki bende ics ye güncelledim ama ane gb de ne ics de senin yaşadığın sorunları yaşamadım. tek derdim batarya ömrü. ama şunu söyleyebilirim teli fabrika ayarlarına döndür tekrar ics ye güncelle. iş bitimi teli tekrar fabrika ayarlarına döndür ve kullanmaya başla. muhakkak fark olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B@R!$

arkadaşlar kurban bayramında iphone 2g mi emekliye ayırıp xperia sola aldım. aylardan beri kullanıyrum ama telefon bana bazen beni duvara fırlat diyor.

bir kere telefon hiç stabil değil eski 2 küsür sürümde de, ics de de stabilite yok. son güncellemede yaptım yine donmalar siyah ekranlar geliyor.

ve beni çıldırtan ohaaa dediğim bir durum. ve bunu herkes yaşıyor sanırım çünkü sony resmen hatalı üretmiş. TELEFON ŞARJ OLURKEN DOKUNMATİĞİ KAFAYI YİYOR. MSJ YAZMAK ÇİN İŞKENCESİ OLUYOR.

bir akıl verin rom mü yükleyeyim ne yapayım bilemedim. nerdeyse iphone 2 gye dönecem. satsam da satılmaz 800 lira para verdik şimdi 600 e satamam büyük ihtimalle.

Şarj aletiniz orjinalmi

• evet hocam orjinal. paralel ithalat da değil ürünüm full kutu türkiye garantili ürün. gerçekten çok canım sıkılıyor öğrenciyim sürekli telefon değiştirme gibi bir lüksümde yok alacağım telefonu en az 3-4 yıl kullanacaktım şimdi kara kara düşünüyorum bu telefonla nasıl geçirecem bu süreyi. ürün gerçekten hiç stabil değil satsam 800 e aldım acaba 500 e satabilirmiyim o bile belli değil. piyasasıda samsung yada iphone kadar yok. elimde patladı ürün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn87

hocam bende sola kullanıyorum ne yazıkki bende ics ye güncelledim ama ane gb de ne ics de senin yaşadığın sorunları yaşamadım. tek derdim batarya ömrü. ama şunu söyleyebilirim teli fabrika ayarlarına döndür tekrar ics ye güncelle. iş bitimi teli tekrar fabrika ayarlarına döndür ve kullanmaya başla. muhakkak fark olacaktır.

hocam o dediğiniz şeyleri yaptım benim sorunum sanırım yazılımsal değil. bende anlamadım. bu sorunu yaşayan çok kişi var forumda ve genelde servise gönder deniliyor. keşke ürün hatalı denilip bana yeni bir sola cihaz verilse bende onu kullanmadan direk satsam. kurtulsam şu salak cihazdan :( inanın bıktım 3 aydan beri..
  • quote:

quote:

hocam bende sola kullanıyorum ne yazıkki bende ics ye güncelledim ama ane gb de ne ics de senin yaşadığın sorunları yaşamadım. tek derdim batarya ömrü. ama şunu söyleyebilirim teli fabrika ayarlarına döndür tekrar ics ye güncelle. iş bitimi teli tekrar fabrika ayarlarına döndür ve kullanmaya başla. muhakkak fark olacaktır.

hocam o dediğiniz şeyleri yaptım benim sorunum sanırım yazılımsal değil. bende anlamadım. bu sorunu yaşayan çok kişi var forumda ve genelde servise gönder deniliyor. keşke ürün hatalı denilip bana yeni bir sola cihaz verilse bende onu kullanmadan direk satsam. kurtulsam şu salak cihazdan :( inanın bıktım 3 aydan beri..

sarj olurken dokunmatik sıkıntısını bende duydum ama diğerleri normal değil. telefonunuzda hangi uygulamarı kullanıyorsunuz ..

• quote:

quote:

quote:

sarj olurken dokunmatik sıkıntısını bende duydum ama diğerleri normal değil. telefonunuzda hangi uygulamarı kullanıyorsunuz ..

valla hocam işcep,garanti,maç kaç kaç,winat9, bilyoner gibi işime yaranayn programlar dışında oyun olarak ta sadece birkaç gündür temple run ve subway surf oyunları yüklü. yönetim program olarakta es file explorer ve easy task killer var.

servise göndermeden son bir tavsiyeniz varsa uygulayayım. yoksa telefonu servise göndermeyi düşnüyorum. bıktım yavaşlamasndan çok şişiyor telefon..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

valla hocam işcep,garanti,maç kaç kaç,winat9, bilyoner gibi işime yaranayn programlar dışında oyun olarak ta sadece birkaç gündür temple run ve subway surf oyunları yüklü. yönetim program olarakta es file explorer ve easy task killer var.

servise göndermeden son bir tavsiyeniz varsa uygulayayım. yoksa telefonu servise göndermeyi düşnüyorum. bıktım yavaşlamasndan çok şişiyor telefon..

Bende Xperia SOLA kullanıcısıyım ve aynı sorun bende de baş gösterdi ilk başta telefonu Sony PC Companion Güncelleme bölümünde Telefon onarımı var onu yaptım baktım hala sorunlar var telefonda (zaten genellikle telefonu güncelledikten sonra telefon onarımı yapın deniliyor daha stabil hale gelmesi için) neyse efendim devam ediyim, baktım hala sorunlar var dediğinz gibi şarjda dokunmatik kafayı yiyor falan sonra telefondaki bütün dosyalarımı kaybolmasın diye bilgisayara attım ve telefondaki herşeyi sildim yedekle ve sıfırla bölümünden formatladım kısacası. Telefon formatlanmış halde bomboş iken Sony PC Companiondan tekrar Telefon onarımı yaptım ve telefon dosyalarımı telefona geri attım baktım hala sorun devam ediyor sonra bilgisayara kaybolmaması için attığım dosyalarımı bir bakim dedim baktım Müziklerimden birkaç tanesi MP3 uzantılığını kaybetmiş bozulmuş yani, Çektiğim resimlerdende bazıları JPG uzantısını kaybetmiş anladım ki telefona virüs bulaşmış hemen o dosyaları sildim ve tekrardan telefondaki herşeyi formatlayıp, Sony PC Companiondan Telefon onarımı yaptım daha sonra o virüslü dosyaları silinmiş olarak Telefonda Müziklerimi, Resimlerimi vs. vs. dosyalarımı tekrardan attım ve şuan 2.günümdeyim hali hazır bir sorun yok şarjda da fazla kasma falan yok. deneyin bir isterseniz. ben şuan memnunum telefondan:biraz uzattım konuyu yardımcı olmak amaçlı... Bağışlayın. :)

• quote:

arkadaşlar kurban bayramında iphone 2g mi emekliye ayırıp xperia sola aldım. aylardan beri kullanıyrum ama telefon bana bazen beni duvara fırlat diyor.

Bende de 2g var ve Xperia s imden bile daha stabil diyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

aşağıdaki arkadaşın söylediklerine benzer şeyler söyleyecektim. hocam sen telefonunu bi güzel bilgisayarına yedekle.. fotoları müzikleri herşeyi. bi güzel teli formatla. yani fabrika ayarlarına getir. pc companiondan onar hatta bide bilgisayarından virüs programınla teli tarat.. bu bana virüs işi gibi geliyor. çünkü durduk yere böyle olmaz cihaz... sonra ilk önce bi virüs programı yükle.. ve eğer bana sorarsan telinde öyle task killer falan kullanma.. tele ilk önce drweb light ve clean master yada sadece advanced mobile care yükle. ondan sonra diğer uygulamarını bilyoneri falan yükle.. diğerlerine gerek yok.. bak bende dr web light -clean master-deepsleep battery saver vardı vallahi hepsini kaldırdım sadece advanced mobile care var telde. ne task killer ne file manager hiçbişi yok.. internet tel konuşması mesajlaşma.. şu an itibariyle 25 saatte %28 gitmiş.. bi güzel tarat şu teli..

• En saglami root vs yapip xperia gamer rom yada ultimate hd romlardan birisi. Bende arc var fena kasiyordu ics.de xgamer kullaniyorum delirdi alet sanki..

• Beyler Telefon şarjda donuyor dokunmatık kafayı yiyor ne yapim garantiye mi yollasam yoksa bir öneriniz varmı lütfen yardım edin ne yaptıysam sorun hala var telefonu formatladım yeniden guncelledım ama hala aynı sorun var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.