Şimdi Ara

Xperia sola mı Xperi go mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce hangisini almak daha mantıklı İkisinin de fiyatı aynı özellikleri de aşağı yukarı aynı sayılır

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-sola-vs-Sony-Xperia-go

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıymalı danino -- 22 Kasım 2012; 21:59:58 >

• up
  • sola tabiki go nun 160ppı lik ekranı hiçbirseye yaramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • go nun en buyuk ozelligi suya ve toza karsi dayanikliligi, sola degil galiba. bu artisinin yaninda tek eksigi ekran i
  • quote:

Orijinalden alıntı: focusone

go nun en buyuk ozelligi suya ve toza karsi dayanikliligi, sola degil galiba. bu artisinin yaninda tek eksigi ekran i

belki haklı olabılırsın ama tek yapılması gereken bır jelatın ve dıkkatlı kullanmak ne bıleyım 165 ppı gercekten orta bıle denemez cok kotu dıye dusunuyorum go nun ana sayfasında hd fılm felan ızlerken acayıp sorun oldugunu yazıyorlardı genede secım arkadasın ama sırf belkı gun gelır bır su dokulur deyıpde go yu almak ne bıleyım sacma gıbı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyu

quote:

Orijinalden alıntı: focusone

go nun en buyuk ozelligi suya ve toza karsi dayanikliligi, sola degil galiba. bu artisinin yaninda tek eksigi ekran i

belki haklı olabılırsın ama tek yapılması gereken bır jelatın ve dıkkatlı kullanmak ne bıleyım 165 ppı gercekten orta bıle denemez cok kotu dıye dusunuyorum go nun ana sayfasında hd fılm felan ızlerken acayıp sorun oldugunu yazıyorlardı genede secım arkadasın ama sırf belkı gun gelır bır su dokulur deyıpde go yu almak ne bıleyım sacma gıbı

sadece su dokulmasi degil, yagmur altinda yada cok sogukta ekran nemledimi dokunmatik ekrani kullanmak resmen bir iskence, ama go da bu tur sorun yok.. ppi neyi kastediyor bilmiyorum ama ekran bakilmayacak kadar berbat degil hadi.. gayet rahat film video izleniyor, ha ekran insanin gozunu almiyor ama sihay beyazda degil yaani.

• quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

Arkadaşlar sizce hangisini almak daha mantıklı İkisinin de fiyatı aynı özellikleri de aşağı yukarı aynı sayılır

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-sola-vs-Sony-Xperia-go

go nun çözünürlüğü 320*480 olmasına rağmen ekranı incelediğin zaman pikseller açısından çok sıkıntı yok ama ekran çok soluk kalıyor bilgin olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sola tabiki go nun 160ppı lik ekranı hiçbirseye yaramaz

solanın tipi güzel geldi bana go ya göre ikisinide canlı bi görmeklazım hepiinize teşekkürler bu arada :)
  • onemı yok yararımız dokunduysa ne mutlu bıze
    Çok daha yüksek pixel yoğunluğu 265 PPI vs165 PPI **** daha keskin yazı, resim ve video
    sola **** daha keskın yazı resım ve vıdeo sunar bu bence kesınlıkle goz ardı edılemez fılmde vıdeo cekımınde ınternette Kısaca Ekranı kullandıgın heryerde farkı gorursun genede yok ben belkı su dokerım ekrana dıyosan go al :)
  • quote:

onemı yok yararımız dokunduysa ne mutlu bıze
    Çok daha yüksek pixel yoğunluğu 265 PPI vs165 PPI yuzde 61 daha keskin yazı, resim ve video
    sola yuzde 61 daha keskın yazı resım ve vıdeo sunar bu bence kesınlıkle goz ardı edılemez fılmde vıdeo cekımınde ınternette Kısaca Ekranı kullandıgın heryerde farkı gorursun genede yok ben belkı su dokerım ekrana dıyosan go al :)
  • go daha şık bir cihaz, kullananlar daha stabil olduğunu söylüyorlar ama ekran çözünürlüğü düşündürücü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.