Şimdi Ara

Xperia Serisi Kolay Root Yöntemi [Güncel] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
9.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Bende Pro var, .58 sürümü yüklü. Şimdi yapsam olur mu bunu acaba? Bi deniyim mi, patlamasın elimizde şimdi telefon.

Yaptım oldu, Install Manager'da kurdum ama Moxier Proyu kaldırıyorum kaldırıyorum yine duruyor orda

Titanium Backup deneyin...Ben denedim,birkaç programı kaldırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARCadaS

quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Bende Pro var, .58 sürümü yüklü. Şimdi yapsam olur mu bunu acaba? Bi deniyim mi, patlamasın elimizde şimdi telefon.

Yaptım oldu, Install Manager'da kurdum ama Moxier Proyu kaldırıyorum kaldırıyorum yine duruyor orda

Titanium Backup deneyin...Ben denedim,birkaç programı kaldırdım.

Deniyorum şimdi, teşekkür ederim

Yok olmadı ya App Qua'dan engelledim bende. Kalkmıyor meret. Neyse önemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 3 Şubat 2012; 17:05:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

Orijinalden alıntı: İsyankar Karizma

quote:

Orijinalden alıntı: N0thingLose

Wotanclient i kullanarak Arc s İçin LT18 seçtim ve .42 firmware yüklendi telefona.Şuanda root da yaptım eski sürüme geçmek isteyenler deneyebilir.Bol şans :)

Aynı şekilde bende yaptım. 62 olan sürümden 42 olan sürüme geçtim ve root ettim. Böyle kullanacağım ICS çıkana kadar

Kolay gelsin.

62 li sürümde kendini ilk belli eden fark nedir?

62 den tavşan yapabiliyorsun eray

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

Orijinalden alıntı: İsyankar Karizma

quote:

Orijinalden alıntı: N0thingLose

Wotanclient i kullanarak Arc s İçin LT18 seçtim ve .42 firmware yüklendi telefona.Şuanda root da yaptım eski sürüme geçmek isteyenler deneyebilir.Bol şans :)

Aynı şekilde bende yaptım. 62 olan sürümden 42 olan sürüme geçtim ve root ettim. Böyle kullanacağım ICS çıkana kadar

Kolay gelsin.

62 li sürümde kendini ilk belli eden fark nedir?

62 den tavşan yapabiliyorsun eray

durum vahim

• pushing busybox kısmında kalıyor sorun nedir acaba
  • Arkadaşlar bu root xperia pro telefonuma olur mu ? güncellemeyi kurmadım .62'yi . güncellesemde olur mu bu root meselesi ...
  • Arkadaşlar; .42 sürüm telefonumu root edip , gereksiz olarak gördüğüm sesli arama fonksiyonunu kaldırdım... Şimdi .62 sürüme güncellediğimde root'u iptal etmiş olurmuyum ? ve de bu işlemi yaptıktan sonra sildiğim program yani sesle arama fonksiyonu eski haline döner mi? Eğer ki dönerse çok kötü olur....62 sürüme güncelledikten sonra tekrar root için geri dönüşümde olmaz.
  • Xperia Pro .62 Güncellemesi İle Uyumlu Mu ? Lütfen Yardım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARCadaS

Arkadaşlar; .42 sürüm telefonumu root edip , gereksiz olarak gördüğüm sesli arama fonksiyonunu kaldırdım... Şimdi .62 sürüme güncellediğimde root'u iptal etmiş olurmuyum ? ve de bu işlemi yaptıktan sonra sildiğim program yani sesle arama fonksiyonu eski haline döner mi? Eğer ki dönerse çok kötü olur....62 sürüme güncelledikten sonra tekrar root için geri dönüşümde olmaz.

42 li sürümü DoomLord un v4 sürümüyle root edersen OTA dan güncellediğinde root gitmiyor bende 42 li sürümden 62 ye geçmeye çalışmıştım ama DoomLord un eski sürümüyle rootlu olduğu için güncellemeyi yapamıyordu cihaz sonra burda bir arkadaşın söylemesiyle 42 li sürümü DoomLord un v4 versiyonuyla rootlayıp OTA dan 62 ye geçtim sıkıntı yaşamadan şu an 62 li sürümü rootlu şekilde kullanıyorum.

• BEYLER merhaba,

bende telefonu yorumlar üzerine root' edenlerdenim. Fakat şöyleki programların bir kısmını hafıza kartına taşıyıp bir kısmını da APP GUARANTINE programı ile kapatmama rağmen tele reset attıktan sonra boş RAM miktarı 200 iken dakikalar sonra tekrar gozattığımda 150 lere hatta 120 lere indiğini gozlemledim.

Telefon okadar root edilmiş olmasına rağmen hala zaman zaman tutukluk yapmakta. Acaba yanlış bişeyler mi yaptım. Root işlemi başarıyla gerçekleştirildi buna eminim.

Lutfen yardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erimo

BEYLER merhaba,

bende telefonu yorumlar üzerine root' edenlerdenim. Fakat şöyleki programların bir kısmını hafıza kartına taşıyıp bir kısmını da APP GUARANTINE programı ile kapatmama rağmen tele reset attıktan sonra boş RAM miktarı 200 iken dakikalar sonra tekrar gozattığımda 150 lere hatta 120 lere indiğini gozlemledim.

Telefon okadar root edilmiş olmasına rağmen hala zaman zaman tutukluk yapmakta. Acaba yanlış bişeyler mi yaptım. Root işlemi başarıyla gerçekleştirildi buna eminim.

Lutfen yardım.

gereksiz googlein programlarini silerseniz telefon rahatliyacaktir.. 200mb asagisina inmez tabi yaparsaniz..
  • Bugün titanium backup pro ile uğraşırken gereksiz gordugum ama ne işe yaradığını blmediğim :) bi kaç programı uninstall ettim.

Sonrasında arama yapmak istediğimde şu hatayı alıyorum ve tel araması yapamıyorum :(

THE APPLICATION CONTACTS (process comçsonyeriscsson.android.socialphonebook) HAS STOPPED UNEXPECTEDLY PLEASE TRY AGAIN.

Lutfen anlayan biri varsa yardım etsin...
  • ŞU cözümü buldum netten ama bana bir faydası olmadı :((((

1.Go to Contacts.
    2.Choose “Back up contacts” from menu.
    3.Backup to SD card.
    4.Go to Settings/Applications/Manage applications, select “All” tab.
    5.Clear all data from “Contacts” and “Contacts Storage” applications.
    6.Go back to Contacts.
    7.Click “Done”, don’t import anything, you’ll have an empty phonebook now.
    8.Choose “Import contacts” from menu.
    9.Choose “One vCard” or something like that.
    10.Choose the file you backed up the contacts to.
    11.Choose “Filter” from menu.
    12.Choose “Phone contact”.
    13.Tick “All contacts”.
    14.It should work again.
  • quote:

ŞU cözümü buldum netten ama bana bir faydası olmadı :((((

1.Go to Contacts.
    2.Choose “Back up contacts” from menu.
    3.Backup to SD card.
    4.Go to Settings/Applications/Manage applications, select “All” tab.
    5.Clear all data from “Contacts” and “Contacts Storage” applications.
    6.Go back to Contacts.
    7.Click “Done”, don’t import anything, you’ll have an empty phonebook now.
    8.Choose “Import contacts” from menu.
    9.Choose “One vCard” or something like that.
    10.Choose the file you backed up the contacts to.
    11.Choose “Filter” from menu.
    12.Choose “Phone contact”.
    13.Tick “All contacts”.
    14.It should work again.

Sonynin programından onar gerekli olan bir sistem dosyasını silmişsin sanırım
  • teşekkürler fakat sony inin programı nedir, onarmam için ne yapmam gerekiyor??
  • quote:

teşekkürler fakat sony inin programı nedir, onarmam için ne yapmam gerekiyor??

Sony pc companion programı indir kur yazılım yükleme yeriden onarma yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

quote:

Support bolumunde yazılım yukleme var sadece onarma diye bir seçenek yok.

Başlat dediğimde direkt yazılımı yuklemeye başlıyor. Bende boot olduğundan yeni yazılım atmak istemiyorum.

Onarma diye ayrı bolum bulamadım ????
  • quote:

quote:

quote:

Başlat dediğimde direkt yazılımı yuklemeye başlıyor. Bende boot olduğundan yeni yazılım atmak istemiyorum.

O bahsettiğin yerde onarma var boot demişsin de sanırım root demek istedin versiyon kaçtasın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

O bahsettiğin yerde onarma var boot demişsin de sanırım root demek istedin versiyon kaçtasın?

evet root diyecektim. Versiyon 042 .

Teli pcye bağladığım zaman support zondan onarma değilde yazılım yükleme çıkıyor. 2 saatten fazla suredir her yolu denedim, maalesef yapamıyorum.

• Kardeş o zaman wotanserver diye bir yer var oraya üye ol ordan yeniden yükleme yap sitede arattir bulursun wotanserver hakkında bilgi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.