Şimdi Ara

xperia s vs galaxy nexus

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumda gördüğüm kadarıyla bu iki telefonu karşılaştırırken herkes hangisine sempati duyuyorsa (ericsson vs samsung) o tarafı desteklemiş. misal kimisi nexus performans açısından daha kötü derken diğeri sony daha düşük demiş,işlemcileri de aynı şekilde karşılaştırmışlar,bağlantı hızını da. anladığım kadarıyla xperia s kamera anlamında ciddi anlamda daha önde ve işlemci olarak da aynı şekilde,bu kanıyahttp://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-S-vs-Samsung-Galaxy-Nexus karşılaştırmasından vardım. doğru mu düşünüyorum? telefonu değiştiricem ve ilk android deneyimim olacak,telefondan beklentim beni uzun süre götürebilecek olmasıyla birlikte birkaç yıl daha yenilikler doğrultusunda performan olarak güncel kalabilmesi. yani istiyorum ki farz-ı misal bir-iki android güncellemesi daha alabilecek standartlarda olsun. sizce hangisini tercih edeyim? ayrıca performans olarak (uygulama çalıştırırken takılmama,nette hızlı surf imkanı,veri indirme hızı gibi gibi) hangisi daha iyidir tarafsız değerlendirirseniz?

• Öncelikle genel olarak söylüyorum, arkadaşlar lütfen şu kıyasla gibi siteleri referans alarak telefonları karşılaştırmayın. Şimdi, işlemci performansı olarak Nexus daha öndedir kesinlikle, aksini söyleyenin donanım bilgisi gülünecek durumdadır. Google'ın cihazı olduğu için, tahminim 2 sürüm daha güncelleme alacaktır, belki 3 olabilir. Hız konusunda Android 4.1 ile cihaz uçuyor resmen. Ekranı da daha büyük ve bana kalırsa tasarımı da daha güzel. Bataryası da Xperia S'in aksine değişebiliyor. Hafıza ve kamera dışında Xperia S'ten neredeyse her konuda daha üstün Nexus, üstelik fiyatı da biraz daha ucuz sanırım ülkemizde. Kısacası, Nexus daha iyi bir tercih olacaktır diye düşünüyorum.
  • Ben xperia s almıştım ama 3 günde sattım, kağıt üstünde 12 mp eyvallah ama cihazda focuslama sorunu vardı ve hemen herkes bundan sikayetciydi, ben yeni sürüm bekleyemedim zaten 3 ay sonra çıktı :) su anki sürümler nasıl bilmem ama bunu da araştırın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Öncelikle genel olarak söylüyorum, arkadaşlar lütfen şu kıyasla gibi siteleri referans alarak telefonları karşılaştırmayın. Şimdi, işlemci performansı olarak Nexus daha öndedir kesinlikle, aksini söyleyenin donanım bilgisi gülünecek durumdadır. Google'ın cihazı olduğu için, tahminim 2 sürüm daha güncelleme alacaktır, belki 3 olabilir. Hız konusunda Android 4.1 ile cihaz uçuyor resmen. Ekranı da daha büyük ve bana kalırsa tasarımı da daha güzel. Bataryası da Xperia S'in aksine değişebiliyor. Hafıza ve kamera dışında Xperia S'ten neredeyse her konuda daha üstün Nexus, üstelik fiyatı da biraz daha ucuz sanırım ülkemizde. Kısacası, Nexus daha iyi bir tercih olacaktır diye düşünüyorum.

Kesinlikle katılıyorum ve Nexus Diyorum..

• bir de duyduğum kadarıyla xperia s'in akarı kokarı çok oluyormuş,alttaki plastik,bataryanın çıkmaması,ekranda sararma gibi gibi. bakalım şu an sizlerin de yorumlarıyla samsung bir adım daha önde görünüyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S İ9000
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.