Şimdi Ara

xperia s alinirmi yoksa t'yi bekleyeyimmi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Evrenye

Teknik Olarak S Modeli Gayet Yeterli Bir Model Ekstrem Bir Kullanım Yapmayacaksanız BENCE Tasarım olarak S Daha İyi Bir alternatif

xperia s almadıysam tek sebebi kalas gibi kasa tasarımı. şu an arc s kullanıyorum ve arc'ın üstüne xperia s'i elime alınca takoz tutuyormuş gibi hissediyorum. teknik olarak yeterliliği konusuna katılıyorum.

bi arkadaşımda xperia s vardı alıp bir süre inceledim ve ondan soğudum. ekran telefonun kalıbına göre küçük kalıyor. açıkçası inceledikten sonra sony'i kafamdan silmiştim.

daha sonra s3 almaya karar verdim onu da başka bir arkadaşımdan alıp inceleme fırsatım oldu. tasarımı gerçekten çok hoşuma gitti fakat sony arayüzü üstüne samsung'un arayüzü çok dandik geldi bana. hadi ona alışılır belki de amoled'de kullanılan rg-bg(pentile) dizilişinden olsa gerek ekranı beni hayal kırıklığına uğrattı. xperia s ile yan yana koyunca ekran kalitesi daha belirgin ortaya çıktı. o kadar parayı verip telefonun pixellerini göreceksem ne yapayım ben bu cihazı!

xperia t ve xperia v duyrulduğu gün ümitsizce bu telefonları inceledim. beni ilk vuran arc'a benzeyen gövde tasarımı oldu. teknik özelliklerini inceleyince ise bu telefona hayran oldum diyebilirim. şu an tek soru işareti nasıl elde edebileceğim ve kaça mal olacağı.

• bu güzel haber yavaş yavaş gelmeye başlamış TR ye bence bi 10 gün civarı bekleyin derim almak için
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.