Şimdi Ara

Xperia M5 Güncelleme sonrası bozulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşimin elinde 4 ay önce aldığımız xperia m5 var. Dün gece baktım güncelleme gelmiş şarjı da %100 başlattım güncellemeyi sorunsuz güncelledi sonra telefon 2-3 kere restart attı ve uygulamalar optimize edilmeye başladı. 68 of 279 uygulama optimize ediliyor yazısında kaldı telefon. Tam 2 saat bekledim hiçbir ilerleme olmadı bende o şekilde bıraktım telefonu. Sabah kalktığımda telefon hiç bir şekilde açılmıyordu. Ne power tuşu ile ne de hard reset kombinasyonu ile.Bilgisayara usb ile bağladığımda da görmüyordu. Fakat şarja taktığımda kırmızı led ışığı yanıyordu. Yani demem o ki şu an telefonu servise gönderdim ve sonucu merakla bekliyorum. Güncelleme sırasında telefonun kendini bozması kabul edilemez bir durum. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa burada yorumlarını paylaşsınlar.

• bilgisayara takınca tanımıyor. sony companion programı ile onar diyip ses kısma tuşuna basılı tutarken takacaksınız usb yi telefona. led ışık mavi yanacak ve telefonu tamamlayacak. neyse sonuç olarak servise vermişsiniz umarım kısa sürede dönerler cevabınızı eksik etmeyin.
  • Telefon değişime gitti arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.