Şimdi Ara

XPERIA M2 VS XPERIA ZR VS XPERIA SP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugun Teknosa'da uc telefonu da inceledim, gercekten iyi telefonlar ama hangisini alacagima karar veremedim. SP'nin bildirim ledleri cok hosuma gitti ama ekran kalitesini cok begenmedim diger ikisine gore. Cok garip olacak belki ama M2 ekrani ZR'nin ekranindan daha kotu ozelliklere sahip ama nedense bana M2'nin ekrani daha parlak ve daha guzel geldi bunun sebebi nedir? Zr ise ram ve batarya suresiyle dikkayimi cekti. Sizce hangisi en iyi performansi, ekrani ve guncelleme destegini verir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlla o 3 model arasında alacaksan Zr al derim . En iyi performansı Zr verir. Güncellemeye gelince M2 2014 cihazı olduğu için 2015 in sonlarına kadar güncelleme rahat alır . Zr ise Z serisine ait olduğu için Z ye gelene güncellemeler bu cihaza da geleceği için bir süre daha güncelleme alır . Ekran parlaklığı için birşey söylemem belki parlaklığı düşükte bile olabilir Zr nin ppi değeri daha yüksek . Sp hakkında bir şey söylemeye gerek duymuyorum . Orta seviyede halen daha en başarılı cihazlardan birisi ama zr alma ihtimalin varken alma bence.Sıralama da şöyle olur ; Zr>M2>Sp . Tamam m2 sp den zayıf gpu olarak falan ama güncelleme desteği açısından üstün bir cihaz .
  • performans olarak ZR - SP -M2 dıye gıder,tabıkı m2 daha yenı ve daha şık bır cıhaz ama sp daha guclu ve daha f-p cıhazı harıka olan bır cıhaz,ucunun arasında bır tercıh durumunda zr daha cazıp ve ılerıye donuk olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

İlla o 3 model arasında alacaksan Zr al derim . En iyi performansı Zr verir. Güncellemeye gelince M2 2014 cihazı olduğu için 2015 in sonlarına kadar güncelleme rahat alır . Zr ise Z serisine ait olduğu için Z ye gelene güncellemeler bu cihaza da geleceği için bir süre daha güncelleme alır . Ekran parlaklığı için birşey söylemem belki parlaklığı düşükte bile olabilir Zr nin ppi değeri daha yüksek . Sp hakkında bir şey söylemeye gerek duymuyorum . Orta seviyede halen daha en başarılı cihazlardan birisi ama zr alma ihtimalin varken alma bence.Sıralama da şöyle olur ; Zr>M2>Sp . Tamam m2 sp den zayıf gpu olarak falan ama güncelleme desteği açısından üstün bir cihaz .

Hocam hem M2'nin, hem de ZR'nin parlakligi sondaydi ama M2'nin ekrani daha canli ve HD gibi gozukuyordu. Versus sitelerinde ZR'nin ekraninin M2'ye kiyasla cok daha iyi oldugu yaziyordu bir turlu anlamayamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

performans olarak ZR - SP -M2 dıye gıder,tabıkı m2 daha yenı ve daha şık bır cıhaz ama sp daha guclu ve daha f-p cıhazı harıka olan bır cıhaz,ucunun arasında bır tercıh durumunda zr daha cazıp ve ılerıye donuk olacaktır.

Hocam m2 spden daha guclu yazmislar internette, arti olarak teknosadakiler de oyle dedi. ZR'nin donanimi m2den kat kat mi yuksek yoksa cok fark yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Prens

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

performans olarak ZR - SP -M2 dıye gıder,tabıkı m2 daha yenı ve daha şık bır cıhaz ama sp daha guclu ve daha f-p cıhazı harıka olan bır cıhaz,ucunun arasında bır tercıh durumunda zr daha cazıp ve ılerıye donuk olacaktır.

Hocam m2 spden daha guclu yazmislar internette, arti olarak teknosadakiler de oyle dedi. ZR'nin donanimi m2den kat kat mi yuksek yoksa cok fark yok mu?

Sp de xperia z deki gpu var..m2 de ise xperia L deki adreno 305gpu var nasil yuksekmi,trknosadaki neysen cok prim aliyorsa onu onerir,telefondaki gpu ne desen mal mal bakar,ayrica sp de 1.7ghz hizinda islemci var m2 de 1.2 sacmalamislar.

Zr m2 den tabiki hayli ustun.

Dedi g im gibi performans sıralaması ZR,SP,M2 dir sirasiyla. .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia L/M & LG L7 II & Lumia 520
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.