Şimdi Ara

Xperia Lye Dair Her Şey Root / Bootloader Lock-Unlock-Relock / Custom Rom Yükleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
5.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 18XET01

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa2936

çok teşekkürler. Root oldu mu yani app kapandı ama program menüden kayboldu. Gitti tekrar başka bi root uygulaması kurmam gerekli mi üste anlattıklarım normal prosedürler di yani. İlk defa karşılaştım bu kadar uzatmanın sizide sık boğaz etmememin sebebi bu. Daha öncede root etmiştim ama böle olmamıştı başka yöntemlerle. Ama bu yömtem daha sağlıklı root oldu herhalde rootu kaldırmak için pc companiondan sistemi tekrar kurdurucam. Ana konuda böle söylenmişti eğer konunun kenarlarına bunu sıkıştırın root kaldırma diye. Garantiden çıkma olayı olmuyor ana konudaki root yöntemiyle bunlada olmamaı lazım değil mi ?

Marketten Root Checker indirerek kontrol edebilirsiniz. UnRoot gibi bir ibare varsa işlemi baştan almanız gerekiyor. Sıkboğaz olduğumu düşünmeyin kesinlikle müsait olduğum her an yardımcı olmak isterim.

Romu PC Companionla geri yüklemeyi anlatmış olmam lazım zaten haricen müsait vaktimde flashtool ile yüklemeyi de anlatacağım.

Rootu kaldırmanın -root kaldırmak veya romu yeniden yükleme'nin- garantiye etkisi olmadığı gibi, Rootun da garantiye etkiyen bir işlem olmadığını hatırlıyor gibiyim.

Servise Romu tekrar yüklemesi için bıraktım yarım saat geçmeden mesaj geldi telefonunuz hazır diye. Kendin atarsan zaten 2 dakika falan sürüyor.

arkads bende yapamadım remotefix olayında takıldım samsung s3mini de sorunsuz oldu bunda yok olmuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: bitanem03

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa2936

çok teşekkürler. Root oldu mu yani app kapandı ama program menüden kayboldu. Gitti tekrar başka bi root uygulaması kurmam gerekli mi üste anlattıklarım normal prosedürler di yani. İlk defa karşılaştım bu kadar uzatmanın sizide sık boğaz etmememin sebebi bu. Daha öncede root etmiştim ama böle olmamıştı başka yöntemlerle. Ama bu yömtem daha sağlıklı root oldu herhalde rootu kaldırmak için pc companiondan sistemi tekrar kurdurucam. Ana konuda böle söylenmişti eğer konunun kenarlarına bunu sıkıştırın root kaldırma diye. Garantiden çıkma olayı olmuyor ana konudaki root yöntemiyle bunlada olmamaı lazım değil mi ?

Marketten Root Checker indirerek kontrol edebilirsiniz. UnRoot gibi bir ibare varsa işlemi baştan almanız gerekiyor. Sıkboğaz olduğumu düşünmeyin kesinlikle müsait olduğum her an yardımcı olmak isterim.

Romu PC Companionla geri yüklemeyi anlatmış olmam lazım zaten haricen müsait vaktimde flashtool ile yüklemeyi de anlatacağım.

Rootu kaldırmanın -root kaldırmak veya romu yeniden yükleme'nin- garantiye etkisi olmadığı gibi, Rootun da garantiye etkiyen bir işlem olmadığını hatırlıyor gibiyim.

Servise Romu tekrar yüklemesi için bıraktım yarım saat geçmeden mesaj geldi telefonunuz hazır diye. Kendin atarsan zaten 2 dakika falan sürüyor.

arkads bende yapamadım remotefix olayında takıldım samsung s3mini de sorunsuz oldu bunda yok olmuyo

Failed yazarsa rootu tekrar yapın. Supersu.hat ı çalıştırınca olması lazım. Programın güncellenmemesi lazım. Güncelleeyince olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 18XET01 1 kullanıcısına yanıt
    net bağlantısı yok hocam :D

Orijinalden alıntı: bitanem03

net bağlantısı yok hocam :D

Dostum kastettiğin bağlantı linklerse linkler çalışıyor

Orijinalden alıntı: ceka16

hocam custom romları yüklemeyi ne zaman anlatacaksın merakla bekliyorum

Hocam ygs mağduruyuz vaktim olunca anlatıcam

quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

hocam custom romları yüklemeyi ne zaman anlatacaksın merakla bekliyorum

Hocam ygs mağduruyuz vaktim olunca anlatıcam

Halledersin sıkma canını

aradım taradım hiçbir yerde bulamadım.
    PC sistem Windows 8

Orijinalden alıntı: cygnus666

dostum selam.emek harcamış güzel bir paylaşım yapmışsın..
    bana bi yardım eder misin?
    bu gerzek telefon flashtool da fast boot modunda driver problemi yaşıyor.eklediğin fastboot.zip dosyanın linkide ölmüş...
    PC sistem Windows 8

Uyarın için teşekkür ederim dostum. Yarın ilk işim bu olacak..

Flashtoolda driver problemi yaşama sebebin flashtool sürümünün güncel olmamasından olabilir. Daha önce hiç W8 kullanmadığım için nedir ne değildir bilemiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cygnus666

dostum selam.emek harcamış güzel bir paylaşım yapmışsın..
    bana bi yardım eder misin?
    bu gerzek telefon flashtool da fast boot modunda driver problemi yaşıyor.eklediğin fastboot.zip dosyanın linkide ölmüş...
    PC sistem Windows 8

Uyarın için teşekkür ederim dostum. Yarın ilk işim bu olacak..

Flashtoolda driver problemi yaşama sebebin flashtool sürümünün güncel olmamasından olabilir. Daha önce hiç W8 kullanmadığım için nedir ne değildir bilemiyorum

Sürüm meselesine bende dikkat ettim sitesinden en son sürümü indirdim.flashtool içindeki drivers ı kurarken dikkat ettim de listesinde XL yok.sadece fastbont driver kurayım dedim kurmadı.kırmızı çarpı attı yanına.olmazsa ekran görüntülerini atarım buraya@.bu telefon kitkat romlar çıkınca tadından yenmezolur..

• Cihaza root attım ama link2sd de sd kartına tasşımada bu hatayı alıyorum nedir bu
     Xperia Lye Dair Her Şey Root / Bootloader Lock-Unlock-Relock / Custom Rom Yükleme

Orijinalden alıntı: 8arcelona

Cihaza root attım ama link2sd de sd kartına tasşımada bu hatayı alıyorum nedir bu
     Xperia Lye Dair Her Şey Root / Bootloader Lock-Unlock-Relock / Custom Rom Yükleme

Telefona gömülü gelen ana rom uygulamalarını taşıyamıyorsunuz diye biliyorum ama
    ama..

• Beyler sadece bir uygulama ile pc gerektirmeden root yapann uygulamalar varmi

Orijinalden alıntı: zorbey27

Beyler sadece bir uygulama ile pc gerektirmeden root yapann uygulamalar varmi

Pcye bağlamadan malesef yok, ama root artık aşırı kolaylaştı, uygulamasına tıklıyorsunuz,.telefon root oluyor. Pcniz olmasa bile internet cafelerde 5 dakikada halledebileceğiniz bir işlem.

Orijinalden alıntı: MongooseLegion

Supersu uygulamasını açtığımda yüklenmiş su kodlaması yok ve supersu bunu yükleyemedi bir problem var diye uyarıyla karsılasıyorum nasıl giderilecek acaba ?

Dostum Telefonu bilgisayara bağlayıp rootkit açtın mı?

AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü

|| AMD Ryzen 5 3600 || Msı B450 Gaming Plus Max || HyperX 16GB 3200MHz || Gigabyte Gtx 1660 Super || Samsung 970 Evo Plus 500GB 3500MB-2300MB/s NVMe M.2 SSD || Seagate BarraCuda 2TB 256MB || NZXT H500i Temperli Cam Mid Tower ATX || Corsair VS550 || Cooler Master HYPER H410R RGB ||

||MSI B450 Gaming Plus - Ryzen 5 2600 - 8GB 3000Mhz Ram - Sandisk SSD Plus 240GB - Asus R7250-1GD5 - FSP 350W Psu||
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.