Bildirim
Xperia L mi Htc Desire 500 mü?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO
Evet arkadaşlar sizce hangi telefonu tercih etmeliyim. Yada bu fiyat aralıgında sizin önerebileceğiniz bi telefon var mı ?
gerek ekran cozunurlugu ve ppı degerı gerekse adreno 305 gpusu ıle oyunlarda daha olumlu performans alınacagından bence,xperıa L daha mantıklı duruyor. -
kesinlikle xperia L -
quote:
Evet arkadaşlar sizce hangi telefonu tercih etmeliyim. Yada bu fiyat aralıgında sizin önerebileceğiniz bi telefon var mı ?
xperıa L kullanıyorum,acıkcası o fıyatta daha ıdeal bır cıhaz goremıyorum.Ben ıkı aylık acı bir dıscovery tecrubesınden sonra L aldım,oldukca memnunum. -
Arkadaşlar Htc Desirenin işlemcisi çok daha güçlüdeil mi Xperia L ye göre ? -
quote:
Arkadaşlar Htc Desirenin işlemcisi çok daha güçlüdeil mi Xperia L ye göre ?
saf saat hızını baz alma,L chıpsetı ustun zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
quote:
Arkadaşlar Htc Desirenin işlemcisi çok daha güçlüdeil mi Xperia L ye göre ?
saf saat hızını baz alma,L chıpsetı ustun zaten.
+1
Xperia L -
xperia L daha iyi bir cihaz -
xperıa L
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tyler Posey
xperia L daha iyi bir cihaz
Bencede
Xperia l
nasıl xperia L oluyo ben anlamadım. dual core 1 ghz vs quad core 1.2 ghz.. gpu olarak fark var belli tamam da chipset olarak 8225q ile 8230 arasında nasıl bir fark olur? sony telefonların nin ses çıkışını bilmiyorum ama beats audio ipod a oldukça yaklaşabiliyo gördüğüm kadarıyla
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X