Şimdi Ara

Xperia L '4.4.4 Cyanogenmod 11' Detaylı Kurulumu RepeXpersiS Z2 Edition (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
158
Cevap
3
Favori
13.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon dan yükleyemiyomuyuz? Bilgisayardan indirip yüklediğimizde Bu sürüm üzerine yüklediğim uyg rehber felan ssilinir mi? Tesekkürler. Bide son sürüm link atabilirsiniz minnettar kalırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakozeel B kullanıcısına yanıt
    zaten birçok işlemi telefondan yapıyoruz fakat kernel yüklememiz için bilgisayar şart.
  • hocam ben şimdi yeni sürümü bilgisayardan inidiyim telefona atıyım cwm den mi kurayım ?
  • Beyler bende bugun ve dün şaşırtıcı bi olay oldu. telefonun şarjı %14 civarı iken alttaki led(kırmızı olarak) iki veya üç kere üst üste yandı telefon kapandı. batarya mı boşaldı anlamadım noldu sonra şarja takıyorum şarj oluyor ama telefon açılmıyo. sizdede böylemi telefon şarj olurken açılmama sorunu varmı ? teşekkürler
  • hocam bu sorun çok önemli benım için com.android.systemui işlemi durdu hatası veriyo tema değiştirince ve ekran kaymıs bi şekilde renkler kaymıs bi şekilde oluyo çözümü nedir?
    Ben Walkmanin cızırtısını 3 tane aynı tür programın aynı anda çalışmasına bağlayıp ikisini kapatmanızı söylemiştim de sizde zaten sadece biri yüklü ama yine de cızırtı yapıyor yani?

eski sürümü kurduğunuz gibi kurabilirsiniz fakat Z2 mod çalışmayacaktır.
    Telefonunuz kapalı bir vaziyette en az 8 saat şarj edin şarjdan çıkartın biraz bekleyin. Telefonu açın açtıktan 5 dk sonra şarja takın. 1 saat şarjda kalsın. Sonrasında marketten Battery Calibration uygulamasını indirin Calibrite butonuna basın. Sorun düzelmiş olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gibson SG

Ben Walkmanin cızırtısını 3 tane aynı tür programın aynı anda çalışmasına bağlayıp ikisini kapatmanızı söylemiştim de sizde zaten sadece biri yüklü ama yine de cızırtı yapıyor yani?

CM de ses menageri olan DSP MANEGER vardır. Z2 modunda VİPER4A ve WALKMANın ses geliştirmeleri vardır. Bu 3'ü aynı anda çalıştığında çakışma meydana geliyor. VİPER4A ve WALKMANın ses geliştirmelerini devre dışı bırakırsanız sorun çözülücektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakozeel

hocam bu sorun çok önemli benım için com.android.systemui işlemi durdu hatası veriyo tema değiştirince ve ekran kaymıs bi şekilde renkler kaymıs bi şekilde oluyo çözümü nedir?

Eğer sadece tema değiştirince hatayı veriyorsa sıkıntı yok vermesinin bize bi zararı yok. Duvar kağıdı malesef Z2 modunda bir bug. Kendi duvar kağıdınızı ayarlarsanız duvar kağıdı sıkıntısı çözülücektir.
  • sürüm 329 da sorun var herhalde yükleme yaparken hata verdi
  • Gibson SG kullanıcısına yanıt
    evet hocam aynen öyle
    Bilmiyorum hocam o zaman
  • Bende bazen ekran kapalıyken güç tuşuna basınca hiç tepki vermiyor uykudan çıkmıyor sizde varmı böyle bi Problem

• quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

Bende bazen ekran kapalıyken güç tuşuna basınca hiç tepki vermiyor uykudan çıkmıyor sizde varmı böyle bi Problem

Bazen oluyor ama çok nadir

• beyler bu rom çok sorunlu. ekranda donmalar kasılmalar vs meydana geliyor.
    yukardıdaki işlemlerdeki cm11 romu yerine carbon rom yükleyin.
    android 4.4.4 kitkat.

romun xda formundaki konusu
    http://forum.xda-developers.com/xperia-l/orig-development/rom-carbonrom-kitkat-t2740815

romu yüklemek için
    https://carbonrom.org/mirrors/?file=taoshan/nightly/CARBON-KK-NIGHTLY-20140714-0319-taoshan.zip
    usa yazan yere tıklayın

telefon canavar gibi oluyor. mis gibi yağ gibi kitkat var. zerre donma yok. tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carbomrom -- 24 Temmuz 2014; 1:23:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: carbomrom

beyler bu rom çok sorunlu. ekranda donmalar kasılmalar vs meydana geliyor.
    yukardıdaki işlemlerdeki cm11 romu yerine carbon rom yükleyin.
    android 4.4.4 kitkat.

romun xda formundaki konusu
    http://forum.xda-developers.com/xperia-l/orig-development/rom-carbonrom-kitkat-t2740815

romu yüklemek için
    https://carbonrom.org/mirrors/?file=taoshan/nightly/CARBON-KK-NIGHTLY-20140714-0319-taoshan.zip
    usa yazan yere tıklayın

telefon canavar gibi oluyor. mis gibi yağ gibi kitkat var. zerre donma yok. tavsiye ederim.

Hocam eğer böylesine bir görüşünüz varsa gider kendi konunuzu açar anlatırsınız. Burda konuyu lekelemeye lüzum yok.

• İki problemim var biri bağlantı seçenekleri 3g yi seçmeme rağmen 2g bağlanıyor çoğu zaman haliyle hız yerlerde birde radyo yok dışardan apk olarak yüklesek çalışırmı

• Detaylı bi anlatmayı düşünüyordum ama yapmışsın. Önceden bunu ben anlattım ama (9-10 ay oluyor) rom yüklemeyi de anlatmışsın.

Emeğe saygı diyelim, eline sağlık.

• 18XET01 1 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.