Şimdi Ara

[Xperia İon LT28h] Root yapma, Bl kilidini açma, Rom yükleme, Relock yapma, [Detaylı anlatım] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
10
Favori
50.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben yaklaşık 2 aydır cm kullanıyorum ara sıra sıkılıp stock roma dönüyorum, lakin 2-3 gün dayanamıyıp tekrar cm'ye geçiyorum. Ve bahsettiğiniz sorunların hiçbirisini yaşamadım,
    CM9'da yaşadığım sorunlar;
    +Dahili hoparlörün sesini kıstığımda ses bozuk geliyordu müzik dinlerken video izlerken 2.3. kademelerde ses acayip bozuluyodu yükseltince sorun kalmıyordu.
    +Mesaj olarak 1 mesaj boyutunu geçemiyordum 1 mesajı geçtiği anda gönderilmiyordu.
    +Bazen şebekeyi bulmakta zorlanıyordu ve konuşma esnasında birden şebeke gidiyordu.
    +Bahsettiğiniz klavye sorununda ise birşey diyemiyeceğim Swiftkey4 kullanıyorum hiç denemedim orjinal cm klavyesini.

Cm10 düzeldikten sonra yukarıda bahsettiğim hiçbir sorunuda yaşamadım, Şuan gerçekten cihaz uçuyor ne takılma ne kasılma nede şişme var.
    Birde işin ilginci stock romda wifi az çekiyor, Cm kuruyorum odamda 3 diş çekiyor stock'ta 1 diş.

Neyse zaten Mayısta 4.1.2 geliyor ozaman rahata erersiniz :)
    4.1.2 geldikten sonra bende direk geçerim 1-2 ay kullanırım ozamana kadar Cm10.1 çıkar kesin ve geçerim cm'ye geri u dönüşü yaparım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Han-X -- 25 Nisan 2013; 15:17:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Han-X

Hocam baya problem yaşamıssınız siz,
    Ben yaklaşık 2 aydır cm kullanıyorum ara sıra sıkılıp stock roma dönüyorum, lakin 2-3 gün dayanamıyıp tekrar cm'ye geçiyorum. Ve bahsettiğiniz sorunların hiçbirisini yaşamadım,
    CM9'da yaşadığım sorunlar;
    +Dahili hoparlörün sesini kıstığımda ses bozuk geliyordu müzik dinlerken video izlerken 2.3. kademelerde ses acayip bozuluyodu yükseltince sorun kalmıyordu.
    +Mesaj olarak 1 mesaj boyutunu geçemiyordum 1 mesajı geçtiği anda gönderilmiyordu.
    +Bazen şebekeyi bulmakta zorlanıyordu ve konuşma esnasında birden şebeke gidiyordu.
    +Bahsettiğiniz klavye sorununda ise birşey diyemiyeceğim Swiftkey4 kullanıyorum hiç denemedim orjinal cm klavyesini.

Cm10 düzeldikten sonra yukarıda bahsettiğim hiçbir sorunuda yaşamadım, Şuan gerçekten cihaz uçuyor ne takılma ne kasılma nede şişme var.
    Birde işin ilginci stock romda wifi az çekiyor, Cm kuruyorum odamda 3 diş çekiyor stock'ta 1 diş.

Neyse zaten Mayısta 4.1.2 geliyor ozaman rahata erersiniz :)
    4.1.2 geldikten sonra bende direk geçerim 1-2 ay kullanırım ozamana kadar Cm10.1 çıkar kesin ve geçerim cm'ye geri u dönüşü yaparım :)

kamera uygulamasını dert etmiyim dedim ama uygulamalara her girdiğimde telefonun ciddi anlamda takılması ne oluyor calıssana dedirtti bana . klavye olrak bende swiftkey kullanıyorum her zaman ama cm10 da kullanırken resmen klavye beni 3sn geriden takip ediyordu. cm de 2 günü cıkarabilsem belki bende senin gibi devamlı kullanıcam ama 2. günü bitiremedim bi türlü hemen geri döndüm :)

•  [Xperia İon LT28h] Root yapma, Bl kilidini açma, Rom yükleme, Relock yapma, [Detaylı anlatım]

windows 8 kullanıyorum bu sorunla karşılaştım ilk adımda daha :( ne yapabilirirm windows 7 kurmayla uğraşmakta istemiyorum uyumluluk modunda da sorun yaşadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dualslayer -- 26 Nisan 2013; 22:44:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dualslayer

[Xperia İon LT28h] Root yapma, Bl kilidini açma, Rom yükleme, Relock yapma, [Detaylı anlatım]

windows 8 kullanıyorum bu sorunla karşılaştım ilk adımda daha :( ne yapabilirirm windows 7 kurmayla uğraşmakta istemiyorum uyumluluk modunda da sorun yaşadım

hocam driver'lar windows 7 ile uyumlu malesef,

• o zaman windows 7 kurulu bilgisayar bari bulayım yapcak bişey yok sağol ilgine
  • sorunu çözdüm 8 için

1. alt köşeye gelin ve açılan pop uptan ayarlara tıklayın
    2. aşağıda güç düğmesinin altında bilgisayar ayarlarını değiştiri secin ayarlar açılacak
    3.genele tıklayın ve en altta gelişmiş başlangıçın altındaki şimdi yeniden başlata tıklayın

biraz bekleyin sorun giderme seçenekleri açılacak

4. sorun gidermeye tıklayın
    5. gelişmiş seçeneklere tıklayın
    6. windows başlangıç ayarlarını tıklayın ve yeniden başlata tıklayın
    7. bilgisayar yeniden açılacak numara tuşlarından 7. seçenek olan sürücü imzalama zorlamasını devre dışı bırakı seçin (sadece 7 tuşuna basmanız yeterli) ve devam edin

bu kadar sürücüleri kurabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dualslayer -- 27 Nisan 2013; 1:38:33 >
  • quote:

An itibariyle Cm10'da hiçbir sorun kalmamıştır.
    Gapps'da sorun vardı, Linkini yeniledim. Son çıkan fx216 sürümüde gayet stabil,
    Artık gönül rahatlğı ile 4.1.2 'nin tadını çıkarabilirsiniz arkadaşlar hayırlı olsun :)
    Ne klavye hatası aldım nede arama hatası sorunsuz resmen uçuyor cihaz

[Xperia İon LT28h] Root yapma, Bl kilidini açma, Rom yükleme, Relock yapma, [Detaylı anlatım]

mesaj sorunu hala devam ediyor :(

• quote:

quote:

Artık gönül rahatlğı ile 4.1.2 'nin tadını çıkarabilirsiniz arkadaşlar hayırlı olsun :)

işte o olay kötü inşallah cm 10.1 ile düzeltilir mesaj gerçekten büyük sıkıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

işte o olay kötü inşallah cm 10.1 ile düzeltilir mesaj gerçekten büyük sıkıntı

Cm 10.1 gelmez sanırım bu cihaza

• xda'da gelme ihtiali yüksek diye okumuştum, inşallah'da doğrudur 4.1.2 ile kapatması yakışmaz gibime geliyor,
    Çünkü cihazın donanımı her türlü destekliyor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Han-X -- 28 Nisan 2013; 22:35:14 >
  • quote:

xda'da gelme ihtiali yüksek diye okumuştum, inşallah'da doğrudur 4.1.2 ile kapatması yakışmaz gibime geliyor,

Okuduğun linki gönderebilir misin? Sony'nin 2011 cihazlara cm9 2012 cihazlara cm10 2013 cihazlara cm10.1 çıkar ıcaklarını okumuştum bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhansarahmet

quote:

xda'da gelme ihtiali yüksek diye okumuştum, inşallah'da doğrudur 4.1.2 ile kapatması yakışmaz gibime geliyor,

Okuduğun linki gönderebilir misin? Sony'nin 2011 cihazlara cm9 2012 cihazlara cm10 2013 cihazlara cm10.1 çıkar ıcaklarını okumuştum bende.

bahsettiğim sayfayı bulamadım fakat;
    incelerseniz, mint ve hayabusa ve kod adını hatırlamadığım Xperia V 2012 cihazı ve 10.1 aldı,
    Buna bakarak S veİon'da 2012 cihazı ve T ve Tx'den tek farkı ise işlemciler ikiside dual core sadece krait işlemci,
    Donanım olarak sorun olmayan cihazlara Orjinal 4.2.2 yi geçtim Cm neden 10.1 'i vermesin?

• Mesaj sorunu var demişssiniz google playde mesajlaşma programları var silinding message +contacs bu programlarla sorunlar giderilmzmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: muhtintin

Mesaj sorunu var demişssiniz google playde mesajlaşma programları var silinding message +contacs bu programlarla sorunlar giderilmzmi?

adını hatırlamıyorum ama baya popüler bir program ile denemiştim hatt amesaj gelince ana ekranda bildirim çıkıpo bildirim üzerinden'de ceap verilebiliyordu,
    fakat sonuç denişmedi yine 1 mesajı geçmiyordu boyut, ozamanlar mesaj paketi kullanıyordum mecburen stock roma geçmiştimi
    sonrsaında mesaj paketi yapmadım hiç whatsapp'ta felsn roun yok o yüzden whatsapp kullanıyorum
  • quote:

quote:

Mesaj sorunu var demişssiniz google playde mesajlaşma programları var silinding message +contacs bu programlarla sorunlar giderilmzmi?

adını hatırlamıyorum ama baya popüler bir program ile denemiştim hatt amesaj gelince ana ekranda bildirim çıkıpo bildirim üzerinden'de ceap verilebiliyordu,
    fakat sonuç denişmedi yine 1 mesajı geçmiyordu boyut, ozamanlar mesaj paketi kullanıyordum mecburen stock roma geçmiştimi
    sonrsaında mesaj paketi yapmadım hiç whatsapp'ta felsn roun yok o yüzden whatsapp kullanıyorum

Stock rom derken eski halinemi geçmiştin bende günde rahat 500sms atıyorum sorun düzelsin direk atıcam

• quote:

quote:

quote:

Stock rom derken eski halinemi geçmiştin bende günde rahat 500sms atıyorum sorun düzelsin direk atıcam

aynen eski haline geçmiştim hocam,

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynen eski haline geçmiştim hocam,

Şimdi hangi modu kullanıyorsunuz

• Cm10
  • quote:

Cm10

Cyanogen MOD 10 Kuracaksanız listedeki son sürümü açın ve AOBA'yı indirin=CYANOGEN MOD 10 İNDİRMEK İÇİN TIKLA
    bu linke erişemiyorum bi bakarmısın
  • quote:

quote:

Cm10

Cyanogen MOD 10 Kuracaksanız listedeki son sürümü açın ve AOBA'yı indirin=CYANOGEN MOD 10 İNDİRMEK İÇİN TIKLA
    bu linke erişemiyorum bi bakarmısın

hocam linkte sorun yok tekrar baktım fakat son sürümün direk indirme linkini veriyorum buyrun; Cm10 Fx217
    http://uploaded.net/file/zso1fkb0/from/nwrh71

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.