Şimdi Ara

[Xperia İon LT28h] Root yapma, Bl kilidini açma, Rom yükleme, Relock yapma, [Detaylı anlatım] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
10
Favori
51.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet doğrudur doomlord yapmıştı galiba onu xda developerstan bulabilirsin şu anda rootlu bir şekilde kullanıyorum orjinal jb romu ben

Orijinalden alıntı: dualslayer

evet doğrudur doomlord yapmıştı galiba onu xda developerstan bulabilirsin şu anda rootlu bir şekilde kullanıyorum orjinal jb romu ben
    Güncelledikten sonra harika oldu telefon .

Orijinalden alıntı: -ATAŞ-

Güncelledikten sonra harika oldu telefon .

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bir tanıdığım gold dan aldığı ionu 4.1.2 ye güncellerken telefon donar gibi bir şey olmuş güncellemeden çıkmak zorunda kalmış sanırım, şimdi hiç açılmıyor garanti dışı yapmadan ne yapmak gerekir? (ses azaltma filan işe yaramamış) ayrıca servis bir şey diyemem göndereceksin bakacağız kullanıcı hatası mı filan demiş bir de başka birine açtırırsan garanti dışı kalır demiş. orijinal güncellemeden kendi hatasıyla çıktı diye kullanıcı hatası bahanesiyle para alırlar mı? cevaplar için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pyazar

Arkadaşlar bir tanıdığım gold dan aldığı ionu 4.1.2 ye güncellerken telefon donar gibi bir şey olmuş güncellemeden çıkmak zorunda kalmış sanırım, şimdi hiç açılmıyor garanti dışı yapmadan ne yapmak gerekir? (ses azaltma filan işe yaramamış) ayrıca servis bir şey diyemem göndereceksin bakacağız kullanıcı hatası mı filan demiş bir de başka birine açtırırsan garanti dışı kalır demiş. orijinal güncellemeden kendi hatasıyla çıktı diye kullanıcı hatası bahanesiyle para alırlar mı? cevaplar için teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    acill yardım telefon acılöıyor orjinal rom yüklerken %94 okuma hatası verdi ve birdaha usb tanımadı hep kırmızı yanıyor sarj takıyorum 2 saat sonra yesil oluyor sonra
    sony yazısı cıkıyor sonra üçken içinde ünlem oluyor sonra reset atıyor 3 ve 4 kere yapıp sonra yine sürekli kırmızı yanıyor sarj dayken yapıyor usb sürekli kırmızı ve hiç tepki vermiyor ses kısma dügmesine bastıgımda lütfen yardım edin HAN-X cevap bekliyorum servise göndersem garantiye sokarlarmı onuda bilmiyorum not:botleder kilidini kapattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi.orhan -- 1 Ekim 2013; 17:07:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asi.orhan

acill yardım telefon acılöıyor orjinal rom yüklerken %94 okuma hatası verdi ve birdaha usb tanımadı hep kırmızı yanıyor sarj takıyorum 2 saat sonra yesil oluyor sonra
    sony yazısı cıkıyor sonra üçken içinde ünlem oluyor sonra reset atıyor 3 ve 4 kere yapıp sonra yine sürekli kırmızı yanıyor sarj dayken yapıyor usb sürekli kırmızı ve hiç tepki vermiyor ses kısma dügmesine bastıgımda lütfen yardım edin HAN-X cevap bekliyorum servise göndersem garantiye sokarlarmı onuda bilmiyorum not:botleder kilidini kapattım

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine aranızdayım işlerim çok yoğundu ve güncel olarak cm10 fxp240 versiyonunda sms ve sim kart sorunu çözülmüştür hadi hayırlı olsun asi.orhan senin sorun baya karmaşık sony yazısı çıkıyorsa iyi telefonu kapalı şekilde bağla bilgisayara flashtoola tekrar flashla ama sürekli reset atıyorsa ya o şekilde şarjının bitmesini bekliyeceksin yada üç kez titret ses açma ve açma/kapama tuşuna basarak bi süre o şekilde şarjda kalması lazım ama tabiki o şekilde tekrar flashlayabilirsin uğraşamam diyorsanda şöyle bişey yap servise gönder yazılım güncellemesi esnasında bu hatayı aldım diyerek gönder yazılımı yükleyip tekrardan geri gönderirler buyuk ihtimal

• quote:

bizim türkiyedeki servislere düşersen yandığının habercisi zaten insafına kalmış resmen ya şaka gibi ama resmi güncelleme bu servisin para teklif etmemesi gerekir ama edebilirlerde canım ülkemde biliyosunuz çift taraflı kazanmak isteyecekler adiler

• quote:

quote:

bizim türkiyedeki servislere düşersen yandığının habercisi zaten insafına kalmış resmen ya şaka gibi ama resmi güncelleme bu servisin para teklif etmemesi gerekir ama edebilirlerde canım ülkemde biliyosunuz çift taraflı kazanmak isteyecekler adiler

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar. ben de xperia ion'a CM 9 yükledim ve telefon adeta şahlandı. Mesaj yazarken menüde gezerken rehbere girerken vs. telefon gerçekten çok hızlandı. Isınma sorunu da neredeyse yok gibi. Tabii bazı sorunlar da olmadı değil. Mesela kamera performansı düştü sanki. Video çekince tıktık vuuu gibi sesler oluyordu kayıtta. Fotoğraf sorununu Camera FV-5 yükleyerek çözdüm. Gerçekten güzel bir kamera programı. Videodaki ses sorununu ise Ucam isimli kamera programı ile çözdüm. Umarım sizin de işinize yarar.
    Fakat çözmediğim bazı sorunlar var. Mesela bazen şebeke bulunamıyor kapatıp açmam gerekiyor 1-2 sefer o zaman şebeke bulunuyor. Bir de görüşmelerde bazen karşı tarafa sesim gitmiyor. Bu sorunu çözmek için de yine kapatıp açmam gerekiyor telefonu. Bu konuda çözüm önerileriniz varsa lütfen yazın ki faydalanalım.

• Merhaba arkadaslar ben telefona root yapsam ama herhangi bir mod yuklemeden orjinal surumuyle kullanabilir miyim.root explorer programini kullanabilir miyim bu sekilde saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: santa FE

Merhaba arkadaslar ben telefona root yapsam ama herhangi bir mod yuklemeden orjinal surumuyle kullanabilir miyim.root explorer programini kullanabilir miyim bu sekilde saygilar

kullanabilirsin xda developersta doomlordun yapmış olduğu bir bat dosyası var xperia ion 4.1.2 root yazarsan googleye çıkıyor bu şekilde sadece root hakları edinip kullanabilirsin 4.12 yi yada 4.0 sa yazılımın buradaki rehberin cwm yüklemeye kadar olan kısmını yaparsan yine root haklarına erişmiş olursun

quote:

Orijinalden alıntı: santa FE

Merhaba arkadaslar ben telefona root yapsam ama herhangi bir mod yuklemeden orjinal surumuyle kullanabilir miyim.root explorer programini kullanabilir miyim bu sekilde saygilar

kullanabilirsin xda developersta doomlordun yapmış olduğu bir bat dosyası var xperia ion 4.1.2 root yazarsan googleye çıkıyor bu şekilde sadece root hakları edinip kullanabilirsin 4.12 yi yada 4.0 sa yazılımın buradaki rehberin cwm yüklemeye kadar olan kısmını yaparsan yine root haklarına erişmiş olursun

Alıntıları Göster
    cm 10.2 çıkmış yükleyen deneyen varmı?

• Cm 9 da problem yaşayan var mi arkadaşlar

Orijinalden alıntı: akinkeskin55

Cm 9 da problem yaşayan var mi arkadaşlar

mesaj uzunluğunda sıkıntı var bide nfc kullanıyorsan onda olması lazımdı birkaç ufak tefek bug da vardı ama hepsini hatırlamıyorum
    Evet haklısın mesajlar sıkıntılı ama türkçe karakter yazmazsan 2 mesaj yollayabilirsin . Şebeke ve ahize ses sorunu yaşadın mı hiç. Ben de çok oluyor bu hatalar.Teli kapatıp açınca düzeliyor.cm9 nightly sürümüm

Orijinalden alıntı: akinkeskin55

Evet haklısın mesajlar sıkıntılı ama türkçe karakter yazmazsan 2 mesaj yollayabilirsin . Şebeke ve ahize ses sorunu yaşadın mı hiç. Ben de çok oluyor bu hatalar.Teli kapatıp açınca düzeliyor.cm9 nightly sürümüm
    Merhaba,

Xperia ION kullanıcısıyım ve cihazda enteresan bir problem oldu. CWM yüklemiştim kullanıyordum, orjinal yazılıma geçmek istedim. Orjinal Kernel yükledim ve bootloader kilidini kapatıp Sony Update Service 'den orjinal yazılıma geçecektim. Sonra durduk yere cihaz şarj almamaya başladı, hiçbir fonksiyonları çalışmıyor. Açılmıyor, bilgisayar görmüyor, şarj ledi yanmıyor. Nette biraz araştırdım 4-6 saat şarj olunca kırmızı ışık yanarmış, bir de bataryayı çıkar tak dediler kırmızı ışık direk yanar dediler. Bende içini açtım batarya yuvasını çıkardım taktım kırmızı ışık geldi. Yaklaşık 8 saattir şarj oluyor ama yeşil ışık gelmedi.

Sizce sorun nedir yardım eder misiniz?

• akinkeskin55 A kullanıcısına yanıt
    hiçbir şekilde 2. mesajı göndermiyor maalesef mesajları sırf bu yüzden ben orijinal yazılıma katlanmak zorunda kaldım cm 10 artık stabil bu konuda fakat kameraya erişim yavaş kalıyor son versiyonlarda da

Orijinalden alıntı: canat

Merhaba,

Xperia ION kullanıcısıyım ve cihazda enteresan bir problem oldu. CWM yüklemiştim kullanıyordum, orjinal yazılıma geçmek istedim. Orjinal Kernel yükledim ve bootloader kilidini kapatıp Sony Update Service 'den orjinal yazılıma geçecektim. Sonra durduk yere cihaz şarj almamaya başladı, hiçbir fonksiyonları çalışmıyor. Açılmıyor, bilgisayar görmüyor, şarj ledi yanmıyor. Nette biraz araştırdım 4-6 saat şarj olunca kırmızı ışık yanarmış, bir de bataryayı çıkar tak dediler kırmızı ışık direk yanar dediler. Bende içini açtım batarya yuvasını çıkardım taktım kırmızı ışık geldi. Yaklaşık 8 saattir şarj oluyor ama yeşil ışık gelmedi.

pc tanıyorsa telefonu ,bootloader kilidini kapatıp direk 4.1i yükleyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: muhtintin

quote:

Merhaba,

pc tanıyorsa telefonu ,bootloader kilidini kapatıp direk 4.1i yükleyebilirsin

Yok hocam maalesef pc görmüyor. Sadece kırmızı ışık yanıyor şarja taktığımda. Sorun halen devam etmekte :|

• quote:

Merhaba,

Cihazınızda hard/red brick dedikleri olay meydana gelmiş. Şanslısınız, cihazınızı kurtarmak için bir umut var!

Cihazınızı kesintisiz şarjda bırakın. Yalnız şarjı USB'den değil, prizden yapalım.

İki türlü kırmızı red var,
    1) Kıpkırmızı yanan led ışık, ki bu sizde şuan yanıyormuş.
    2) Turuncuya yakın koyuluğu açılmış kırmızı.

2. aşamaya geçmesi 48 saati bile bulabilir. Sabırlı olmanız gerekmekte,

Açık kırmızı led yandığında şarjdan çıkartın, telefonun ses kısma tuşuna basılı tutarak usb ile bilgisayarınıza bağlayın.

Cihazınız fastboot modunda açılacak, temiz bir stock firmware kurun. Tahminimce önceki mesajlarda anlatılmıştır, gerekirse yardımcı olurum.

Bol şanslar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Solnishko

quote:

Merhaba,

Cihazınızda hard/red brick dedikleri olay meydana gelmiş. Şanslısınız, cihazınızı kurtarmak için bir umut var!

Cihazınızı kesintisiz şarjda bırakın. Yalnız şarjı USB'den değil, prizden yapalım.

İki türlü kırmızı red var,
    1) Kıpkırmızı yanan led ışık, ki bu sizde şuan yanıyormuş.
    2) Turuncuya yakın koyuluğu açılmış kırmızı.

2. aşamaya geçmesi 48 saati bile bulabilir. Sabırlı olmanız gerekmekte,

Açık kırmızı led yandığında şarjdan çıkartın, telefonun ses kısma tuşuna basılı tutarak usb ile bilgisayarınıza bağlayın.

Cihazınız fastboot modunda açılacak, temiz bir stock firmware kurun. Tahminimce önceki mesajlarda anlatılmıştır, gerekirse yardımcı olurum.

Bol şanslar..

Alıntıları Göster
    Unlocked Bootloader Xperia ION'lar için yeni bir rom tarafımca yayınlandı.
    Kısaca özellikler,

Kitkat eklentileriyle, Android 4.4 havası bir nebze yakalandı.
    Init.d Scripleriyle Ram, Hız ve Pil iyileştirilmeleri yapıldı.

İndirme linki :http://www.sharebitz.net/rH
    Ana konu linki :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2546253

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.