Şimdi Ara

XPERİA ARC S Mİ XPERİA P Mİ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu iki telefon arasında kaldim ve birini alacağim telefonlarin kıyaslamarı soyle

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Ericsson-Xperia-arc-S-vs-Sony-Xperia-P

Ozellik bakımından xperia p daha ağır basıyor beni tek dusunduren tarafi bataryasının 1300mAh olmasi

xparie arc s nedendir bilenmez beni daha fazla cezbediyor :)

Sizce hangi telefonu almalıyım fiyatlari hemen hemen ayni ve iki telefonda işimi gorucek nitelikte dusuncelerinizi paylaşırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.R.R Numenor -- 4 Kasım 2012; 18:49:47 >

• Selam

1 ay kadar once Xperia P aldim. Arc S'i hic bilmedigim icin karsilastirma yapamayacagim ama Xperia P'den bahsedebilirim. Oncelikle iPhone kullanicisiyim fakat kendi telefonumu esime verdigim icin yeni bir telefon almam gerekti.
    Gene iPhone alacaktim fakat nedense bir degisiklik olsun diye Android'li telefon denemek istedim. Turkcell'e gittim ve teker teker inceledim. Boyut ve goruntu olarak en hosuma giden Xperia P oldu.
    Bir kere sarji inanilmaz hizli bitiyor. Yani biraz kurcalayim dersen gun icinde, bir gunu zor cikartiyor. Ben browser kullanmadan, cok az mesaj ve az telefon konusmasi ile bitirebiliyorum sarjini. Oyun oynasam demekki aksami goremeyecegim.
    Ekran cok guzel ve cok parlak, bataryanin %60'i ekrana gidiyor. 1300 yeterli bir batarya olmamis xperia p icin. Batarya zaten telefonun icinde, degistirmen de mumkun degil :)
    Ikinci problem, ki bu sanirim androidlerin ortak problemi, mesaj yazmak, telefon cevirmek gercekten biraz problemli. Hata yapmak cok kolay. Iphone gibi degil :) Baska bir ozellik kullanmadigim icin baska yorum yapamayacagim sanirim. Ve biraz iphone karsilastirmasi oldu kusura bakma ama baska android'li telefon bilmiyorum ne yazik ki.

• p akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuefox

Selam

1 ay kadar once Xperia P aldim. Arc S'i hic bilmedigim icin karsilastirma yapamayacagim ama Xperia P'den bahsedebilirim. Oncelikle iPhone kullanicisiyim fakat kendi telefonumu esime verdigim icin yeni bir telefon almam gerekti.
    Gene iPhone alacaktim fakat nedense bir degisiklik olsun diye Android'li telefon denemek istedim. Turkcell'e gittim ve teker teker inceledim. Boyut ve goruntu olarak en hosuma giden Xperia P oldu.
    Bir kere sarji inanilmaz hizli bitiyor. Yani biraz kurcalayim dersen gun icinde, bir gunu zor cikartiyor. Ben browser kullanmadan, cok az mesaj ve az telefon konusmasi ile bitirebiliyorum sarjini. Oyun oynasam demekki aksami goremeyecegim.
    Ekran cok guzel ve cok parlak, bataryanin %60'i ekrana gidiyor. 1300 yeterli bir batarya olmamis xperia p icin. Batarya zaten telefonun icinde, degistirmen de mumkun degil :)
    Ikinci problem, ki bu sanirim androidlerin ortak problemi, mesaj yazmak, telefon cevirmek gercekten biraz problemli. Hata yapmak cok kolay. Iphone gibi degil :) Baska bir ozellik kullanmadigim icin baska yorum yapamayacagim sanirim. Ve biraz iphone karsilastirmasi oldu kusura bakma ama baska android'li telefon bilmiyorum ne yazik ki.

yorumun için tesekkur ederim...

• Bende Arc S var gerek tasarımı gerek hızı çok memnunum yaklaşık bir senedir kullanıyorum benim fikrim yeni telefon alacağın için Arc S alma eskidi çünkü Xperia P ise bataryası çok düşük elinde şarj cihazıyla gezersin bence şu ara telefon alma zamanı değil 1-2 ay bekleyebilirsen aynı fiyata daha üst model Xperia T Xperia V alırsın ama illaki şimdi alacam dersen Sanalpazar ve Sahibinden.com da kayıtlı Xperia TX veya Xperia Acro S alabilirsin o fiyata
  • arc s in tasarımına hayranım ben çok güzel bir telefon ama xperia p biradaha iyi bence aralarındaki tek düşünülebilir fark rami onun dışında ikisininde birbirine fazla bir üstünlüğü yok ama arc s eskidi artık yeni telefon alacaksan yukardaki arkadaşın dediği gibi birazdaha bekle ve o fiyata daha iyi bir telefon al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 5 Kasım 2012; 13:00:42 >
  • Güncelleme işlemci ekran ram hafıza için P çok daha mantıklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xperia Arc S al derim. Özellikler hemen hemen ayni ama tasarim harikası Arc S oldukça karizmatik bir model. Ayrica 1500mAh pil gücü önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.