Şimdi Ara

Xperia Arc S Cwm Recovy Mode Sorunu ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar SE Xperia Arc S telefonuma bu gün Root attım,
    ardından Cwm yükledim
    Sonra Cwm den şuan Wipe Data Factory Reset
    Wipe Cache
    Wipe Dalvik Cache
    ve mounts and storage , format system , format data and format cache yaptım
    ardındanhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2134257 dan indirdiğim
    Custom rom ve Gaaps ı yükledim sonrada teli yeniden başlattım ve şimdi tel sony logosunda takılıyor napacağız yardımcı olur musunuz ?

• yüklediğin rom jb kernelle çalışan bir rom ics veya gb üzerine yüklersen cihaz açılmaz.flash tool la formatla kernel istemeyen romda dene.illa da bu romu yükleyeceksen de bl aç romun tavsiye ettiği fusion kernel 5.4 ü yükle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tranQuill

yüklediğin rom jb kernelle çalışan bir rom ics veya gb üzerine yüklersen cihaz açılmaz.flash tool la formatla kernel istemeyen romda dene.illa da bu romu yükleyeceksen de bl aç romun tavsiye ettiği fusion kernel 5.4 ü yükle.

hocam karnel değiştirmek için bootloader kilidini kırmak gerekiyor heralde onun için o işleme girmek istemedim Flashtool ile stocl rom flaşladım onu kullanuyorum
  • arkadaşlar xperia arc s rom yaptım rom etkisizdi menü yoktu silip stock rom orjinal kurum ama cwm modu açılmadı napmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomox1

Merhaba arkadaşlar SE Xperia Arc S telefonuma bu gün Root attım,
    ardından Cwm yükledim
    Sonra Cwm den şuan Wipe Data Factory Reset
    Wipe Cache
    Wipe Dalvik Cache
    ve mounts and storage , format system , format data and format cache yaptım
    ardındanhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2134257 dan indirdiğim
    Custom rom ve Gaaps ı yükledim sonrada teli yeniden başlattım ve şimdi tel sony logosunda takılıyor napacağız yardımcı olur musunuz ?

S.a kardeş telefona rom attım yalnız menü açılmıyordu sadece msj yeri açılıyordu birşey anlamadım stock rom yani orjinalini kurdum sonra tekrar başka rom kurayım dedim cwm modu açılmıyor telefon başlarken normalde ses açma tuşuna basıp basıp geliyordu şimdi ise hiç gelmiyor sence nedendir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3 mini Recovery ve root yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.