Şimdi Ara

Xpand Rally BERBAT BİR RALLY OYUNU :)) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O dediğin tam tersi galiba CMR serileri V-Rally serilerini katlar dicem ama abartmış da olmayacam
  • Benmi yanlış görüyorum yoksa sizmi yanlış yere bakıyorsunuz? Gamespot'da oyunun release date'i 20 Nisan 2006 gözüküyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Benmi yanlış görüyorum yoksa sizmi yanlış yere bakıyorsunuz? Gamespot'da oyunun release date'i 20 Nisan 2006 gözüküyor...
    O versiyon sanırım oyunda bazı yeni araç ve parçalar olan yeni sürümü.
  • gelmiş geçmiş en başarılı rally simülasyonu richard burns rally dir ;)
  • edit:dp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RawRide -- 28 Nisan 2006; 18:35:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RawRide

gelmiş geçmiş en başarılı rally simülasyonu richard burns rally dir ;)

WRC daha güzel PS2 de bence
  • Tamamen fos çıkmış bi rally oyunudur xpand rally.İlk çıktığı zamanlarda en gerçekci rally simulasyonu olcak diyolardı filan.Sonra bi baktıkki salak bi oyun.Denemeyin bile.Microsoft un yaptığı bitane vardı.Ralli cross championship miydi ne.3 sene filan oldu sanırım çıkalı ama oyun 3 cd ve grafikleri müthiş.İsterseniz ağaçları bile üç boyutlu yapabiliyodunuz.Oyun sırf pc için yapıldığı için kaliteliydi.Ama port oyunlar maalesef pc piyasasını yavaş yavaş çökertiyor.
  • toprak üzerinde cizıttırmak istiyorsanız bence güzel, nfs u daki yere yapışmış araçlar gibi değil, salınımlar, kontrolden çıkma, toz toprak, herşey çok güzel. haa tabi türün en iyi oyunu colin srisi o ayrı ama bu da oynanabilir.
  • zaten bu rally oyunlarını hep tutmuşumdur.. collin mc rally serisi de bambaşkaydı hani..
  • ah ah konsoldaki WRC gibisimi var ya colin mcrae falan diyorsunuz WRC nin yanında komik kalıyor onlar.
  • ben de açılmıyor.................
  • bu ne bea oyunmu bu şimdi :D
  • valla bunu görüğüm iyi oldu.yoksa az daha alıyodum:D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.