Şimdi Ara

XP yi Mac Os X Yapma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam! Bu gun Xp işletim sistemli bilgisayarımı bazı ihtiyaçlarım nedeni ile Mac os x e çevirmek istedim.www.macturkiye.com sitesinde kurulum rehberini okuyarak iatkos u indirdim. orda yazanları adım adım yapmama ve yüklemenin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasına rağmen; açılış ekranından sonra masaüstü gelmesi gerekirken görüntü gidiyor ve ekranda kesik kesik çizgiler oluşuyor. bunun sebebi nedir? acilen çözmem gereken bir konu çünkü çalışmalarım yarım kaldı :/

    e.y.o@hotmail.com msn adresim.. konuyla ilgili bilgisi ve yardımı olacak kişiler eklerlerse çook ama çok sevinirim. şimdiden teşekkürler!!!


    not : aynı konuyu hem buraya hemde Teknik Yardım bölümüne yazıyorum. hangisinin daha doğru olduğuna karar veremedim. yöneticilerden şimdiden özür diliyorum gereğini yaparlar.







  • iphone ile macin apple ın ürünü olmaları dışında alakası yok. Teknik yardım kisminda daha çok yardımcı olacaklardır.
  • Mac OS X işletim sistemi sadece MAC donanımları ile tam uyumludur. Normal PC ye kurmak için uzman olmasada deneyimli ve donanımdan anlayan bir arkadaş olması lazım. Ama şunu dene, bilgisayarın ilk açılırken Darwin boot ekranı gelir. O ekranda F8 e bas ve -x yazıp entera bas.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.