Şimdi Ara

xp ye program entegre etmek nasıl oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaki USB flash dik ten xp kurma olayını görünce ilk iş gidip bir 4 gb lık flash disk almak oldu 4Gb almamdaki amaç bir kaç programımı xp ye entegre etmek içindi ancak ben olayı iyice abartıp winamp winrar felan değilde kullandığım photoshop dreamweaver flash gibi büyük programlarıda entegre edeyim dedim.

Nlite ile bu işlemler yapılabiliyor ama daha önce sadece winrar gibi tek parçadan oluşan programlar ile bunu yapmış birisi olarak tabi nlite addo'nunda çalışmamış olmasının bunda etkisi var bu işlem nasıl yapılır forumu aradım bununla ilgili döküman yok.

Bİr soru daha
    usb ye işletim sistemini attım diyelim ama daha sonra program eklemek istedim bütün işi yeni baştanmı yapmam gerekli yoksa sadece nlite ile yada başka bir program ile eklememi yapacağım. (şimdi usb ye xp atıp deniyeceğim işlemi daha sonra bukadar uğraşmam gerekicekmi diye merak ettim.)

• Cevap vermeyin artık takip etmiyorum sorularımın cevaplarını buldum ama bukadar okumaya cevap olmaması kızdırdığı için bunu kimseylede paylaşmaya niyetimyok !! 1 hafta oldu nerdeyse birkişibilemi cevap vermez.
    Demekki neymiiş soru sormuycakmışsın.. Cevapyok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecarpar -- 8 Temmuz 2009; 9:44:48 >
  • arkadaşım kızmana gerek yok.
    bilmeyen adamın gereksiz cevaplar yazması ne kadar doğru olur.
    unutma paylaşılmayan bilginin bi değeri yoktur.
  • paylaşıp paylaşmaman senin kararın. Ama söylediğin şeyi herkes bilmek zorunda değil. Mesela az önce 10 sn lik !!! bir google araştırması neticesinde şunu buldum, atla deve değil yani Tepe tepe kullanın.

http://www.ogren.tv/windowsxp/windows-xp-cdsine-program-eklemek.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarion -- 8 Temmuz 2009; 10:04:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecarpar

Cevap vermeyin artık takip etmiyorum sorularımın cevaplarını buldum ama bukadar okumaya cevap olmaması kızdırdığı için bunu kimseylede paylaşmaya niyetimyok !! 1 hafta oldu nerdeyse birkişibilemi cevap vermez.
    Demekki neymiiş soru sormuycakmışsın.. Cevapyok.

konuyu okuyan arkadaşların bilgisi olmayabilir ayrıca dostum googleda araştır cevap bulamazsan gel buraya yaz bu tür konuları teknik sorunlar haricinde
  • hödöö cevap vermeye gelince tırt laf etmeye gelince tonla :D heh neyse zaten işimi hallettim. he bilmeyen yazmasın ok ama bilendende cevap gelmiyo yada kimse bişey bilmiyorsa forum olmasının yada burada olmanında bir anlamıyok bence.
    google araştırması diyorsun o video yu 50 kere izledim ama nlite ın eklentisini kendi sitesinden indirmeme rağmen bir türlü çalışmadı. bende sorayım dedim.
    Gene diyorum cevap yzmaya gelince tırt ama laf etmeye gelince tonla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc kurmak zor mu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takibi bırakıyorum konuyu arkadaşlar.

Genede sağolun en azından birileri girip googlede benim arama yapmadan girip aradığımı düşünerekte olsa birşeyler koymuşlar.
    clarion dostum teşekkür ederim.

Masklow anladığım kadarıyla yan yana oturuyoruz seninle. Arama yapmadığımı düşündüğüne göre ya medyumsun yada aynı monitöre bakıyoruz. Gereksiz yazmak kolay.. Bende hödö ederim girip konulara bak clarion en azından birşey söylemiş sen boş konuşmuşsun kirlilik yapma lütfen. Cevabı biliyrosan yaz bilmiyorsanda lütfen girip laf yetiştirmek için yazma diğer konuyla ilgisi olmadna giripte bakıp çıkan arkadaşlar gibi yap.

Konuyu takibi bıraktığımı söylemişmiydim?
    Çünkü gereksiz olmaya başladı haybeye tartışmayada niyetimyok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecarpar -- 13 Temmuz 2009; 16:38:20 >
  • google değil de burda arama kısmında arama yapsan dahi bulabileceğin bir konu aynı zamanda herkesin birşey bilmesine gerek yok burası forum ve de forum bunu gerektirmez açtıgın konulara ve de verdiğin cevaplara dikkat et
    quote:

Orjinalden alıntı: ecarpar

hödöö cevap vermeye gelince tırt laf etmeye gelince tonla :D heh neyse zaten işimi hallettim. he bilmeyen yazmasın ok ama bilendende cevap gelmiyo yada kimse bişey bilmiyorsa forum olmasının yada burada olmanında bir anlamıyok bence.
    google araştırması diyorsun o video yu 50 kere izledim ama nlite ın eklentisini kendi sitesinden indirmeme rağmen bir türlü çalışmadı. bende sorayım dedim.
    Gene diyorum cevap yzmaya gelince tırt ama laf etmeye gelince tonla...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.