Şimdi Ara

Xp ve Linux!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarimda C ve D var yani HDD 2 ye boluk.( normal olarak )

benim makinada xp var linux cd de var ama ayni makinada xp ve linux ola biliror mu.

yani makina boot yapinca sistem secip ona start yapsin ornek olarak 98 ve xp veya xp ve vista oyle kurmusum.

ama linux ve xp ola bilir mi bilmiorum.

• Bildiğim kadarıyla istediğin şey mümkün. Bootta seçebiliyor yada daha sonra açılışı değiştirebiliyorsun. Küçük bir tavsiye; kurmak istediğiniz linux sürümünü 2. bir hdd alıp onun üzerine kurmanız. Linuxu sadece görmek için kuracaksanız da live cdlerinden birini indirip kurmadan denemeniz.
  • yok be linux u kurdum iyi bi isletim sistemi ama xp de lazim bana.

onun icin linux lazim.
  • bide su var linux ubunu kuracam. veya siz onerebileceiniz bi isletim sistem.
  • nasil yapa bilirim linux ve xp yi boot da secmeyi.
  • Kusura bakma biraz geç cevap veriyorum. Elimde bir döküman var gerçi baya eski. 4 yıl önce pclabs formunda bir konudan almıştım. Benim pek deneme şansım olmadı. Daha önce dediğim gibi aynı diske kurmaya cesaret edemedim. Yazıyı pm olarak gönderiyorum. Umarım işinize yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duncan Idaho -- 3 Mart 2008; 16:05:25 >
  • önce xp kur sonra ubuntu.grub zaten açılışta otomatik olarak listeliyor işletim sistemlerini.ekstra hiç bir işlem yapmana gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.