Şimdi Ara

Xp Spy ile 64k kabloneti 2 katina cikarma dogrumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar gecenler bi arkadasimdan duydum Xp spy diye bi program varmis kablonet yada adsl ile adsl de calistigi kesin degil ama olabilir kablonet i kesin olarak download hizi normalde 12 k ise 24 e felan cikartiyomus bu dogrumudur dogru ise bu programi nerden download edebiliriz ben bulamadim bi iki tane buldum ancak onlar da almanca lutfen yardim..

    Saygilar...



  • Anlatamıyoruz ya da anlamıyorsunuz:
    1) 64K bağlantı en iyi koşullarda 64/8=8 KB/sn ile download yapar, tabi kablonet bunun iki katı hizmetini aynı paraya verdiği için max. 16KB/sn ile download yapailiyorsun.
    2) Bu değerlerin üstüne modemi hack etmeden ÇI-KA-MAZ-SI-NIIIIIZZZZZ!!!! Bunun için yazılmış olan yazılımlar kesinlikle PA-LAV-RA-DIIIIRRRRR!!!!
    3) Modemi hack'lemek için gereken yazılımlarhttp://www.cablemodemhack.com adresinde mevcuttur. Uygulamak isteyen buyursun uygulasın, her güzel şeyin sonu olacağı gibi bu güzel durumun da bir gün içinde sonu gelir. Evden ararlar ya da evine gelip seni uyarırlar ya da uyarmadan direkt olarak gerekli işlemleri yaparlar.

    Bu kadar. Kabloneti hızlandırma topiğini her açana bu cevabı copy/paste yapacağım.




  • verdigin site nin linki bozuk yada siten kapanmis arti olarak cablomodem hack nasil olur bende biliyorum sadece duydugum bir seyi sizle paylasmak istedim uzun zamandir da burda degilim o yuzden ukalaligin anlami yok twister sanki kablonet uzmani doc.dr gibi konusuyosun insanlar konusur durur anlamadan etmeden sende bu insanlardan birisin
  • Sorunum seninle kişisel olarak değil digihex, forumda 2-3 tane topik açılıyor, insanlar ısrarla bu soruyu soruyorlar. Benden başkaları da "zamanınızı boşuna harcamayın" diyor, fakat yine bir topik açılıyor. Söylüyorum işte, olmuyor. Kablonet uzmanı mıyım, hayır, fakat bu konuda deneyimlerim var, mesela istediğin kadar TCP/IP optimizasyonu yap, kablonetin hızı yukarı çıkmıyor. Zatenhttp://192.168.100.1/signal.htm adresine bakarsan modeminin 128000bps'de kilitlenmiş olduğunu görürsün. Bunun anlamı şu= 128000bit=16000byte=16KB. Yani TCP/IP ayarların mükemmel olsa bile max. 16KB/sn ile download edebiliyorsun. Bunun üzerine çıkmana modem izin vermiyor zaten.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.