Bildirim
XP RESTART

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba,
Öncelikle Bios'a girin ve USB Klavye seçeneğini Enable konumuna getirip F10 ile kayıt edin. Daha sonra sistemi çalıştırın ve Güvenli Modda sistemi açın.
Sisteminizi sorunsuz bir güne geri alarak normal bir şekilde sisteminizi çalıştırın. -
quote:
Orijinalden alıntı: ulascim
bilgisayarı acıyorum herşey normal ilerliyor windows cubukları ilerliyo falan sonra birden yeniden aacılmış gibi başa donuyor. guvenli mod olağan şekilde başlat menüsü geliyo ama orda klavye calışmıyor yani bir şey seçemiyorum acil yardım
Selam
Yazmış olduğunuz sorunu düzeltmek için aşağıdaki yazacaklarımı uygulamak durumundasınız. Veya format atacaksınız.
Uygulama;
1. XP CD'sini takın ve onunla boot edin
2. Sözleşme metnini kabul etmek için F8 tuşuna basın.
3. Sonraki ekranda R tuşuna basın.
Windows yeni kuruluyormuş gibi işlem yapacak ve eksik dosyalarınızın tamamını bu şekilde ve kişisel dosyalarınıza zarar vermeden yükleyecektir.
Not: Kullandığınız XP CD'si katılımsız ise, bunu yapamazsınız! Normal bir XP CD'si ile gerçekleştirebilirsiniz.
Kolay gelsin..
-
quote:
Orijinalden alıntı: ProbLem!
Merhaba,
Öncelikle Bios'a girin ve USB Klavye seçeneğini Enable konumuna getirip F10 ile kayıt edin. Daha sonra sistemi çalıştırın ve Güvenli Modda sistemi açın.
Sisteminizi sorunsuz bir güne geri alarak normal bir şekilde sisteminizi çalıştırın.
ya şimdi biosa girdim ama usb klavye diye biyer goremedim -
Legacy USB adında bir seçenek vardır mutlaka, bunu Enable konumuna getirmen lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ulascim
quote:
Merhaba,
Sisteminizi sorunsuz bir güne geri alarak normal bir şekilde sisteminizi çalıştırın.
ya şimdi biosa girdim ama usb klavye diye biyer goremedim
tamam orayı buldum enable yaptım ama guvenli modda bile acılmıyor yine aynı yerde yeniden başladı -
O zaman, @Bay_Kg yazmış olduğu gibi onarım yapacaksın. Şayet bu onarım işi de olumlu sonuç vermezse, mecburen sistemi yeniden kurman gerekecek.
Ki, ben sanmıyorum onarım işinin yarayacağına ama denemek de fayda var. -
quote:
O zaman, @Bay_Kg yazmış olduğu gibi onarım yapacaksın. Şayet bu onarım işi de olumlu sonuç vermezse, mecburen sistemi yeniden kurman gerekecek.
Ki, ben sanmıyorum onarım işinin yarayacağına ama denemek de fayda var.
peki teşekkürler -
Rica ederim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- laptopa su döküldü ama çalışıyor
- windows nt bu sürücüyü biçimlendiremiyor
- google fotoğraflar galeride gözüküyor
- missing operating system
- word tek sayfaya sığdırma
- bağlantı sıfırlandı hatası
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- bilgisayardan ses gelmiyor
- silinen dosyaları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X