Şimdi Ara

XP Professional uyarısına yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadalar bilgisayarım son 2 aydır uyarı gibi bir hata veriyor bir türlü çözümünü bulamadım.Verdiği uyarı aynen şöyle.

(Windows'un düzgün çalışması için gereken dosyalar tanınmayan sürümlerle değiştirilmiş.Sistemin çalışma düzenini sağlamak için Windows bu dosyaların özgün sürümlerini yüklemelidir. Şimdi Windows XP professional CD-ROM öğenize yerleştirin.)

Böyle bir uyarı veriyor.Böyle bir uyarı vermesine sebeb ne olabilir.Lütfen yadımlarınızı bekliyorum.

• Sistem dosya koruma uyarısı cdrom a xp cd sini takıp başlat/çalıştır sfc /scannow yazın özgün sistem dosyaları tekrar geri yüklenecektir
  • Symmetrical söyledikelrini uyguladım aynı uyarıyı veriyor.Eğer windows'u yeniden kur deiyecek olursan bu mesajı yazarken henüz 3 saat kadar bişey oldu formatlayıp yeniden kurmam...
  • daha detaylı bılgı verırımısın ornegın negıbı ıslemelr yapar ıken bu uyarıyı verıyor . ??? bu uyarı normalde standart kullanım duzeyınden profeesıonal ozellıklerın aktıf olamsı sırasında cd ıster ve dosyalarını oradan tamamlar
  • Mesela donanım haberde gezinirken uyarı veriyo
  • XP cd CD-ROM devamlı kalırsa uyarı almıyorum
  • Dostum yanlıs anlamama kullandıgın cd problemlı olmasın ha daha once kurdum boyle bırsey yok dıyeceksen bence baska bır cd ıle dene ve dıger hddlerı cıkarmadan tekrar kur . cunku genelde cd problemlerınden yada cd-rom problemlerınden verır bunu kurulum esnasında es gecmıstır dosyaları . bı dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11 yüklerken uyarı
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşım tavsiyeleriniz uygulayacam
  • Dediğim gibi sistem dosya koruması yani sistem dosyaların değiştirilmiş windows özgün dosyaları geri yüklemedikçe bu hata sürekli karşına çıkacak. Uyarıyı istersek kapatabiliyorduk ama 1 saattir bulamadım nasıl kapandığını hatırlarsam yazarım
  • Her şeyi denememe rağmen sorunum hala devam ediyor.Ram dan kaynaklamabilirmi.Aynı işletim sistemi diğer 3 pc de sorunsuz çalışıyo öyle bir hatada vermiyo
  • ** Bu mesaj geldginide Değiştirmek İstemedigini belirttinmi..Yani gelen mesaj box da Hayır sec..Eminmisiniz diyecek Evet de..
    bunu yaptıktan sonra gene veriyosa senin başlangıcta çalışan herhangi bir programın kullandıgı dll leriden birisi windowsun dll degişmiş olmalı..

** Veya bu mesaj geldiginden Xp cd siyle Windowsun dedgii gibi özgün sürümleriyle değiştir..Sistemi restar et..gene veriyomu ??
    veriyosa demek ki sistemde istem dışı başlangıçta veya herhangi bir program vasıtasıyla kullanılan yabancı bir sys dosyası yukleniyo sürekli..başlangıcı bi kontrol et..gözüne yabancı bişey takılıyomu..virus+spy falan..

yada msconfig yazdıgında Startup lisini buraya paste larmısın..

\\windows veya \\system32 de yabancı bişey gözüne çarpıyomu..

** gene olmuyosa

Uyarıyı şu şekilde kapatalım..

-->çalıştır->regedit-->

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
    bunu bul..

SFCDisable adlı anahtarı

ffffff9d yap..

Sistemi restart et..şimdi bu mesajın gelmemesi lazım..

kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygemici -- 19 Eylül 2004, 14:39:20 >

• ygemici vermiş olduğun bilgilerin uygulamasını yaptım şimdilik hata vermiyor.İlginiz için çok teşekkürler ederim
  • crack xp
  • (Windows'un düzgün çalışması için gereken dosyalar tanınmayan sürümlerle değiştirilmiş.Sistemin çalışma düzenini sağlamak için Windows bu dosyaların özgün sürümlerini yüklemelidir. Şimdi Windows XP professional CD-ROM öğenize yerleştirin.)

Uyarı hala devam ediyo bir türlü düzelmedi
  • dostum bu hata bende de sürekli veriyor..aynen sendeki durum bende de var..
    bi çok cd den kurdum ama kar etmiyo...
    bi kişi de de mi yok diyodum bu hatadan..sende varmış :)
    bunun çözümünü bulamadım.bulursan banada haber et...
    burada ki arkadaşlardan rica ediyorum şunu bi araştırsınlar..
    süründürüyo resmen bu hata.cd yi takmazsam xp çöküyoo...
    yardımlarınızı esirgemeyin..az çok demein boş da geçmeyin..hade eyvallah
  • sanırım eski yada sorunlu bir program yüklemişsin . bazı programlar windows sistem dosyaları ile aynı yada benzer dosyalar kullanır. ve kurulum yaparken bu dosyaları değiştirebilir. kurulum yaparken sana sorar zaten bak şöyle bir sürüm görüldü ben windows olarak derimki buradaki dosyayı koru. sende heyecanla yanlış sürümü yüklersen işte o zaman wind sapıtır. en iyisi wind xp cd ni tak bi dene olmazsa . ki formata acayip karşıyımdır ama format at paşalar gibi başdan yükle kolay gelsin :)
  • haha...format mı..
    ya format ne demek..atıyorum tabiki..onu denemeden olurmu..
    ama yok oolmuyo olmuyo...
    ya hayret 2 kişi rastlamış buna.millet temiz temiz kullanıyo güzel valla...
  • abicim formattan sonra bile veriyorsa senin xp inde bir sorun vardır. sen en iyisi hiç format atmadan en son kurduğun programdan başlayarak sırayla kaldır sonrada xp cdni tak bi onar de mutlak olmalı aynısı benim başıma geldi. can sıkıntısında bi program yüklerken oldu . programı kaldırdım xp cd sini attım sorunlar çözüldü. kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.