Şimdi Ara

xp professional sp2 açılış sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar benim bilgisayarimda xy professional sp2 kurulu
    bilgisayari actigimda windows a girerken altta donen sey bazen normalinden fazla donuo ve en sonunda kalıo
    daha beklesemde aynı oluo sonra reser dogmesine basip tekrar aciom gene aynısı olu sonra gene resert dogmesine basiom bu sefer güvenlik kipden aciom sonra güvenlik kipden restart ediom anca bu sekilde açior xp yi neden olabiliri yardim endin

• Bendede aynı sorunvardı açılıyo donuyo res çek sonra kapat tekrar aç falan formatla düzeldi bazı dosyaları silmiştim daha çömezken

yardımcı olamadım ama aklında bulunsun
  • xp cd sinden bilgisayarı boot yap.xp onar seçeneğinden gelen komut ekranına chkdsk /r yazıp enter a bas.r/ da olabilir tam hatırlayamadım.ikisini de dene işte.harddiskini denetlemeye ve hataları onarmaya başlayacaktır.
  • BIOS'u söküp tekrar takın ve başlangıç disketindeki Q-Flash dosyası ile güncelleyin. Bir de HDD IDE ise CD-ROM ile aynı kabloya bağlamayın, farklı IDE kablosu kullanın her ikisi için de.
  • Bence önemli bilgin yoksa temiz bi format cek ama varsa ve yedek alamıyorsan o zaman onarmayı dene bu bi ihtimal işletim sistemi dosyaların zarar görmüş.Kolay gelsin
  • yardımlarınız için sagolun
    onerilerilerinizi uygulamaya calışacagim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

başlangıç disketindeki Q-Flash dosyası ile güncelleyin.

bu olayı biraz açıklayabilrmisin dostum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows Boot manager Sorunu..
    14 yıl önce açıldı
    Xp sp3 Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.