Şimdi Ara

xp kurulumunda ilginç olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorunsuz kur işlemi ilerlerken key i giriyorum bir muddet daha ilerledikten sonra tekrar key girme penceresi geliyor bu durum boyle devam edip gidiyor ilk kez basıma geliyor nedenini bilen varsa yardım lütfen.

• girdiğin şifrenin doğruluğunu kabul ediyor mu peki kabul etmediği için olabilir
  • hayır kabul ediyor ve kurulum olması gerektiği gibi devam ediyor ama bir sonraki aşamaya yine lisans girme işlemi olarak devam ediyor
  • hayır öle degil klavyende bi kuş takılı kalıyo sen reset attıktan sonra bootta önceligi diske ver çözülür

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Akrep

hayır öle degil klavyende bi kuş takılı kalıyo sen reset attıktan sonra bootta önceligi diske ver çözülür

Dur bi deneyim
  • quote:

hayır öle degil klavyende bi kuş takılı kalıyo sen reset attıktan sonra bootta önceligi diske ver çözülür

İyide kurulduktan sonra yapsa neyse.Boot başlangıcı diske vercekce cd romdan nası kurcak?
  • sen sorunu anlamamışsın zaten kurulumu yapıyo bittikten sonra yani resetten sonta bi daha başlıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sen sorunu anlamamışsın zaten kurulumu yapıyo bittikten sonra yani resetten sonta bi daha başlıyo

Sorunu şöyle anlatış dostum 'xp' kurulumunda ilgiç hata diye xp demiş burda ve xp de kurulumun başında key sorar bildiğim ama neyse ok yaf
  • quote:

sen sorunu anlamamışsın zaten kurulumu yapıyo bittikten sonra yani resetten sonta bi daha başlıyo

Dostum walla doğru çıktı kur sorunsuz devam etti sadece klavyeyi değiştirdim diğer klavye dandikti demekki tusu takılı kalmış çok saolasın
  • eywallah ne demak yardımıcı olmak guzeldi
  • yardım istesem! mümkün mü?

( p3, 80GB hdd, 256RAM, ATI rage128 ekran kartı,LG cd-rw) pc'me defalarca WIN XP yüklemeye çalıştım fakat kurulumun ortasında pc reset atmaya başlıyor ve yükleme işlemi o noktadan sonra ilerlemiyor çünkü pc sürekli reset atıyor...
    bir fikri olan? yardımcı olabilecek olan var mı?
    şimdiden çok sağolun! iyi ki varsınız..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ethem_san

yardım istesem! mümkün mü?

( p3, 80GB hdd, 256RAM, ATI rage128 ekran kartı,LG cd-rw) pc'me defalarca WIN XP yüklemeye çalıştım fakat kurulumun ortasında pc reset atmaya başlıyor ve yükleme işlemi o noktadan sonra ilerlemiyor çünkü pc sürekli reset atıyor...
    bir fikri olan? yardımcı olabilecek olan var mı?
    şimdiden çok sağolun! iyi ki varsınız..!

Seninde reset tuşun takıLmış sanırım ahahaha =)
    yeni konu aç seni burda kimse fark etmez ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meybuzz -- 31 Ekim 2005, 2:31:00 >
  • Dostum Ramde Sorun Var Değiştirmen Yeterli olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.