Şimdi Ara

Xp kurulum bitiyor 39 dakka kaldı reset !?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar elime çok eski ama gıcır gıcır kullanılmamış bi sistem geçti P3 1000 mhz 2 tane 128 mb rem falan :))

Kur yüklüyor 39 dakka kaldı ekranında yükleme şeridi çıkmadan reset atıyor bazen şerit çıkıyor gram ilerliyor yine reset...

Memtest86 ile remleri tek tek test ettim test sonuçları temiz harddiske kendi sistemimde format attım problem yok.

2 tane işlemci var teker teker denedim aynı yerde aynı sorun işlemciler sağlam.

Windows 2000 kurayım dedim cd den önyükleme için tuşa basın yazısında basınca cd sürücü duruveriyor okumuyor deli oldum.

Varmı tecrübe arkadaşlar yada ne yapabilirim.

İşte tam buralarda reset atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan1 -- 30 Ekim 2012; 14:34:08 >

• Universal İmaj atmayı dene donanımlar sağlamsa geriye sadece power supply ve cd rom sürücü kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan1

Evet arkadaşlar elime çok eski ama gıcır gıcır kullanılmamış bi sistem geçti P3 1000 mhz 2 tane 128 mb rem falan :))

Kur yüklüyor 39 dakka kaldı ekranında yükleme şeridi çıkmadan reset atıyor bazen şerit çıkıyor gram ilerliyor yine reset...

Memtest86 ile remleri tek tek test ettim test sonuçları temiz harddiske kendi sistemimde format attım problem yok.

2 tane işlemci var teker teker denedim aynı yerde aynı sorun işlemciler sağlam.

Windows 2000 kurayım dedim cd den önyükleme için tuşa basın yazısında basınca cd sürücü duruveriyor okumuyor deli oldum.

Varmı tecrübe arkadaşlar yada ne yapabilirim.

İşte tam buralarda reset atıyor.

tek 128mb ram ile kurmayı dene. kurulum biterse 2.yi takarsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.