xp her açılışta kullanıcı şifresi istiyordu kullanıcı hesaplarından şifreyi sıfırladım. kullanıcı için belirlenmiş şifre yoktu bilgisayarı yeniden açınca şifre istedi başka kullanıcıda yok. bilgisayarı açamıyorum şifre istiyo fakat belirlenmiş bir şifre yok
Bilgisayar açılırken F8'e bas. Güvenli kipi seç ve administor olarak oturum aç. Kullanıcı hesaplarına tekrar gir ve yeni bir şifre ata
şifre sırasında ctrl+alt+delete ye iki üç defa bas başka bir ekran gelecek oraya kullanıcı adı olarak administrator yaz tamam de açlısın sonra denetim masası kullanıcı ayarları seçeneğinden oluşturulmuş kullanıcıyı sil koly gelsin
gelen ekranda direk enter de geç dene bakalım yani şifre kısmı boş kalsın sadece kullanıcı adı olsun ok kolay gelsin
Bilgisayarın açılırken F8 tuşuna bas Güvenli Mod a aç bilgisayarı sana Administratör diye bir pencere çıkacak ona tıkla ve kullanıcılar bölümünden varsa kullanıcıları sil yeniden kullanıcı oluştur.
Aynen @BLue-DreAM'in dediği gibi.
Güvenli modda açtığında iki kullanıcı adı çıkacak ve birini seçeceksin (Administrator olanı) daha sonra yeniden bilgisayar yöneticisi olarak kendini bir hesap açacaksın. Daha sonra diğerlerini silersin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme