Şimdi Ara

XP Ericsson r520 i tanımıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar...

    Ben GPRS mevzuunda yeniyim. Bağlantı hızının iyi olduğunu duyduğum bir makine olan Ericsson R520 aldım. Yanında seri kablosu CD si falan da var. Sanıyorum ki bilgisayardan internete girmek için bu telefonu modem olarak tanıtmak gerek. Taktım seri kabloyu laptopuma, CD den programı kurdum. Sonra Phone and Modems kısmından modem ekledim. Ericsson bölümünden R520 Cable Modem seçtim. Diğer iki seçenek te IR ve Bluetooth idi. Modemi kurdu. Fakat Query Modem yaptığında hata veriyor. Modem Com1 e kurulu. Aynı com porttan Phone Settings aslanlar gibi çalışıyor. Outlook senkronizasyonu da yapıyor ama modem tanımıyor. Bi yardımcı olan olursa çok sevinirim.



  • Sürücüyü güncelleştir, yine netice alamazsan Ericsson sitesinden veya telsimin sitesinden telefonunun modelini bul ve sürücüyü oradan yüklemeyi dene kesin çalışacaktır. Benimde çalışmıyordu, ben bu yolla mufaffak oldum. Kolay gelsin.
  • kardes eger kızılotesi baglantın varsa hic kablo ile ugrassma direkt kızılotesinden baglan.. eger yoksa kablo diyorsan bak simdi.. kablonun dirveri ayrı (yani kablonun yanıonda kutudan cıkan dcu-11 in driveri sony ericson r520m in driveri ayrı.. bunları ayrı ayrı tanıtacaksın .. simdi isin puf noktasına geldik butun herkes burada hata yapıyor.. dcu-11 kablo kendisine bi com port alıyor atıyorum com3.. r520 mde kendisine bi port alıyor oda com1 .. simdi biz kablo ile baglandigimiz icin telefonun com port u ile kablonun com portları aynı olması gerekiyorki telefon ve kablo haberlesebilsin.. yani kablo hangi com portu alıyorsa telefonuda aynı com port uzerine kurman gerekiyor. bunları yaparasan hic bir sorun yasamazzsın.. bi sorun olursa da pm den yaz yardımcı olmaya calısırım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.