Şimdi Ara

XP'de Eski kullanıcıya(Administrator) Dönebilirmiyim? :S ( yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ya arkadaşlar benim bilgisayarımda Administrator kullanıcısı vardı ve bunu kullanıyodum.Daha sonra kullanıcı ayarlrından yeni bir hesap oluşturdum ama daha sonra bunu silmek istedim silemedim, nerden sileceğimi bulamadım :S Neyse işte sonradan sistem geri yükleme yaptım aynı günün daha erken bi saatine, bilgisayar kapanıp yeniden açıldı Ama kullanılardan da Administrator gitmiş daha sonradan açtığım kullanıcı vardı. Onunla oturum açtım. Sonra s. geri yükleme yapılamadı felan yazdı. Masaüstü, Belgelerim felan herbişey değişmişti.Formatlanmış gibi duruyodu.İlk başta önceki belgelerim felan gitmiştir diye korktum biraz ama :) C:\Document and Settings de Administrator duruyodu ve içinde desktop ve belgelerim felan hepsi orada duruyodu. Benim sorum şu bilgisayarımı eski haline nasıl getirebilirim, yani Administrator kullanıcısına.Bu kullanıcıyı silip tekrar eski kullanıcıyla ve belgelerim felan eski haline gelcek şekilde. Acaba bunu yapmam mümkün mü? Mümkünse de nasıl yapabilirim ?

    Şimdiden teşekkürler...







  • kardeş bilgisayarı güvenli mod ile aç.(ilk açıldığı zaman donanımları gözden geçirdikten sonra f8 tuşuna basarak açılış meülerinde güvenli mod)Açıldığı zaman sana iki kullanıcı bölümü gösterecektir;birisi administrator diğerde işte o silmek istediğin kullanıcı bölümü sen administrator bölümünü aç.Açtığında tüm verilerini göreceksin sonra kullanıcı hesaplarından diğer bölümü sil artık hep administrator olarak açılır;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugracalim -- 7 Şubat 2008; 23:45:39 >
  • Hoca bilgisayarını normal açılış yaptığında senden kullanıcı ismi istiyor mu? Sorunun sebebide sen admin yetksi olmayn bir kullanıcı ile oturum açmışsın haliyle kısıtlı yetkilerin var.
  • @bugracalim
    dediğin gibi güvenli modda açtım, açılışta Administrator da vardı onunla girdim de kullanıcı hesapalrından silemedim diğer kullanııyı :S nerden silecem bulamadım :S

    Bu sonradan oluşturduğum kullanıcı ile oturum açtığımdaki kullanıcı hesapları bölümü
    http://img88.imageshack.us/my.php?image=adsznz3.jpg

    Bu da güvenli modda açtığımdaki kullanıcı hesapları
    http://img88.imageshack.us/my.php?image=capture4rq3.jpg


    @Cevahir111
    Normal açılış yaptığımda sonradan oluşturduğum kullanıcıyı gösteriyor bi tek.




  • aslında administrator dan silebilmen gerekiyordu :S bende şimdi oluşturdum bilgisayar yönetici bende silemiyorum.Denilene göre bir tane daha bilg. yönetici oluşturmak gerekiyor.saçma geldi bana :S administrator da zaten bilg. yöneticisi olarak ayarlı hey Allahım.çözüm bulacğaım ama .
  • ZiFiRi55 bazen basit olan şeyleri o kadar abartıyoruz ki gözümüzün önünde olan şeyleri görmüyoruz şimdi sen administrator olarka açtığında diğer kullanıcı hesabını silmek istiyordun bunu bilgisyarıma sağ tıkla orada yönet/ orada kullanıcı hesapları ve gruplar var oradan uzer a gir ve hangi hesabı sileceksen sağ tıkla sil de bu kadar:) koayl gele
  • @bugracalim
    Dediğin gibi yaptım ve eski haline döndü bilgisayar, uğraştığın için saol :) Çok teşekkür ederim, Sana da kolay gelsin
  • önemli değil sanada kolay gele
  • Başlat çalıştır cmd yazıp gelen komut ekranında,

    net user KullanıcıAdı /delete yazıp enter dediğinizde o hesaptan kurtulabilirsiniz. Her kelime arasında bir boşluk mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.