Bildirim
xp boştayken çok ram yiyor:((

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
1 gb yetmez vistaya malesef ben bu yüzden sırf bi 1 gb daha almaya gidiyorum birazdan
vista için en az 2 gb -
quote:
Orjinalden alıntı: CaNeRR
1 gb yetmez vistaya malesef ben bu yüzden sırf bi 1 gb daha almaya gidiyorum birazdan
vista için en az 2 gb
Abi adam XP diyor.
400MB civarı XP için normal bence. -
o resimden ben hiçte sistemin boş gibi gömüyorum googletalk ve ismini yazmak için uğraşmıcam bir sürü şey açık açık.. bu boş bir hal değil ki.. sen o programların hepsini sonlandır bakalım ne kadar kalacak... (eğer arka planda çalışıyorlarsa sen farkında olmayabilirsin)
+ orada boşta dediğin sistemde 42 process var yaaa.... sen o kadar ram yediğine dua et...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 11 Ekim 2007; 18:15:29 > -
quote:
vista için en az 2 gb
Vista demişken gerçekten yetmiyor en kısa zamanda 1gb daha ram alıcam buneTavsiye ettiğiniz bir marka var mı Kinston önermişlerdi ama siz ne diyorsunuz?
-
339 mb ı görmeyeli seneler oldu benim 600den aşağı inemedik =)) -
quote:
Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::
quote:
vista için en az 2 gb
Abi adam XP diyor.
400MB civarı XP için normal bence.
aaaaaaaaaaaa oha yaaabu mesajı yazarken bişeyle ilgileniyodum bende benim vistaya ram alacamda onunla ilgili konu açmişdim ona gitmiş aklim pardon ya
-
quote:
Orjinalden alıntı: Batuist
o resimden ben hiçte sistemin boş gibi gömüyorum googletalk ve ismini yazmak için uğraşmıcam bir sürü şey açık açık.. bu boş bir hal değil ki.. sen o programların hepsini sonlandır bakalım ne kadar kalacak... (eğer arka planda çalışıyorlarsa sen farkında olmayabilirsin)
+ orada boşta dediğin sistemde 42 process var yaaa.... sen o kadar ram yediğine dua et...
Aynen;42 program çalışıyor orda,boş değil yani.Bende boşta iken 28-29 program çalışıyor.... -
quote:
Orjinalden alıntı: retrotime
quote:
Orjinalden alıntı: Batuist
Aynen;42 program çalışıyor orda,boş değil yani.Bende boşta iken 28-29 program çalışıyor....
BENCEDE NORMALL
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X