Şimdi Ara

XO ÇİFT KOL 6 ADET OYUNLU[indirim]Get Açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aksaray İlan Türü #Takaslık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimdeki oyunların hepsi yok.EA Access oyunları ve demolar dışındaki elektronik olarak satın alınmış oyunlar;
    FAR CRY 4
    LORDS OF THE FALLEN
    DARK SOULS 3
    DYING LIGHT
    ALLIEN ISOLATION
    2K 15
    Parlak kısımdaki çizikler çok kılcaldır elle bile hissedilmez fotoları akşam çekince flaşla baya belirli duruyor ama o kadarda değil gerçekde.
    Satış sebebim sarmadı daha doğrusu ben beceremiyorum bu konsol türevlerini zaten 20 saati geçmemiştir oynamam.Takas olarak gtx 1060 ve üstü ekran kartları yada 144 hz monitörler olabilir altını üstünü konuşuruz pmden dileğene Gette açabilirim.Referansı 50 üzeri olan üyelere önce ürün sonra para şeklinde yaparım takas içinde aynısı geçerli güvenim sonsuz.Fiyat sondur arkadaşlar indirim taleblerine cevap verilmeyecektir.Belirtilenler dışındaki takaslarada sıcak bakmıyorum.
    Fiyat:1000tl >>900 tl oldu sebebi piyasanın biraz üzerine koymuşum.Get ile %9 komisyon ekleniyor onuda ekledim 990tl sahibinden 'de

get linki:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-xbox-one-2-kol-6-oyun-358376639/detay/

25.10.2014 Vatan Faturalı --4 gün önce biten Aral game garanti belgeli.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justfaber6 -- 29 Ekim 2016; 13:25:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.