Şimdi Ara

Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.444
Cevap
14
Favori
84.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gece ve kapalı hava çekimleri bana göre iyi değil. Zom yapınca da çok bozuluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,aralıkda uçan dolara yakalanmadan alabildigim 8/256 gt hayatıma girdiginden beri 5 yıldır kullandıgım mi8'i çok aratıyor,8 ile geçen render dahil zorlamanın karşılgında tek yaptıgı,pilin shutdownuydu.güzel günleri yakalmadıgımız yenilikleri mazide bırakarak,tel görüşmelerini kayıt altına alan bir prog bulamadım çogu yetersiz veyahut full için ücret istiyor,sizn kullandıgınız ücretsiz full kayıtçı varmıdır?

• Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü
    Miui13 beklerken bu geldi bize ne zaman gelcek miui 13

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaanberkay22 K kullanıcısına yanıt

TR cihazlarına o da gelmedi.

Normalde ocak şubat verileceği söylenmişti. Şimdi önümüzdeki haftalar diyorlar.

Nisan sonuna kadar gelir diye düşünüyorum.

• x-rayted kullanıcısına yanıt

güvenlik güncellemesi yeni düşmeye başladıysa tr cihazlarına kim bilir ne zaman gelir

• Hepsi bir arada gelebilir

• merhabalar. aranıza yeni katıldım. en son güncellemeyi yaptım, sıfırlayıp öyle kurmak istedim. recoveryden sıfırlayayım dedim fakat recoveryi bir türlü açamadım. önceden mi 8 lite kullanıyordum az çok biliyorum xiaomi'yi. ses açma+power tuşuna basılı tutuyorum fakat o şekilde açılmıyor telefon. nasıl girebiliyoruz acaba?

• Obscenity O kullanıcısına yanıt

hocam sifirlama uzerinden yapin isterseniz..

• Arkadaslar onemli olan guncelleme degil ,stabil ve kararli olmasidir.Guncelleme gelse bile bekleyin derim,yorumlara bakalim...

• Gecikmenin sebebi zaten stabil yapmaya uğraşmaları. Stabil olmayan bir güncelleme yayınlamalarını mümkün görmüyorum.

Anında yükleyeceğim.

• Güncelleme işine kafayı çok takan var. Arkadaşlar zaten MIUI 13 dağıtımına başlandı yavaştan haberleri de geliyor. Az kaldı öyle çok beklemeyiz bir iki haftaya yüksek ihtimal gelir. Ben hemen yükleyip ardından cihazı sıfırlayıp temiz kurulum yapacağım. Merak edenlere durumu aktarırım hiç merak etmeyin. Bakalım iyi mi olacak kötü mü? Bence iyi olacak 🙂

• vzmen_tchno07 kullanıcısına yanıt
    Temiz kurulum nasıl yapılıyor?

• acemiteknolojist kullanıcısına yanıt
    Yani fabrika ayarlarına sıfırlayıp cihazı aldığın gün gibi kurulum yaparak tekrar kullanmaya devam ediyorsun. Tabii fotoğraf ve yedekleri almak gerekiyor öncesinde. Genellikle büyük güncellemeler sonrasında böyle sıfırdan kurulum yapmak tavsiye edilir. Cihaz için daha iyi olur derler. Benim cihazda da ufak tefek sorunlar var belki bu güncellemeyi yapıp sıfır kurulum yaparsam çözülür diye bekliyorum.

• Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü
    Alan varmı güncelleme yi

• Global sürüme yeni geldi güncelleme fakat bizim rom Türkiye. O yüzden ne kadar sonra gelir bilmiyorum :)

• Benim rom global daha gelmemiş
    Gelince haber ederim

• Bana geldi tr rom
    Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü

• marlboro__man M kullanıcısına yanıt
    Deneyimlerini bekliyoruz hocam.

• Denemeyin kötü bir güncelleme pişman oldum. Eski sürüme dönme şansım var mı ?

• marlboro__man M kullanıcısına yanıt

Hocam ne gibi artı ve eksi özellikleri var ? Ben sadece game turbo performans ve toolbox özelliğini merak etmiştim sırf o yüzden bekliyordum mesela güncellemeyi.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.