Mrh arkadaşlar bir poco 3x GT sahibi olarak size deneyimlerimi paylaşıyım yıllardır Samsung telefon kullandım fakat enson s9 plusla Samsung macerama son verdim nedeni amoled ekran yanması kronik Samsung hatası sonra yoluma ixanımi ile devam ettim yat ve permans olarak memnun kaldım hele resmi not 8 pro bence efsane ötesi bir telefondu 24 saat telefon aktiv olsa ısınma ekran yanması olmuyordu sonra mi 11 litre aldım nerden almaz olaydım ixanomiden resmen doğdum telefon görüntü çok güzel ancak oyunlarda cayır cayır yanıyor internette dolaşırken ısınıyor pil tüketimi rezalet hız çok düşük ve en önemlisi 1 haftada ekranda yanmalar ve siyahlar başladı servise verdim değişim istedim yenisini verdiler sonuç aynı baktım olacak gibi değil aklımda olan bu cihazı poco 3xgt aldım Telefon 10 üzerinden 10 hız mükemmel ekran ipc ama amoled ekran görüntüsünü hiç aratmıyor ısınma donma yok ekran yanması yok kamera güzel bu segmentin bence lideri pil tüketimi çok iyi hızlı şarz olayı süper bence alına bilecek en iyi telefonlardan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |