Şimdi Ara

Xin Zhao alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OkanasmaN

quote:

Orijinalden alıntı: Red MagiciaN

quote:

Orijinalden alıntı: Ates Karaboga

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mundo Mundo

Yuksek levellarda late game de cok etkisiz

4 pentam olan hero xin eary game late game herosu tam phantom blackclver +inf + bloodth aldiginda seni tutan olamaz.

evet 1 saniyede sen ölürsün kimse seni tutamaz :D

Hehe öle kesin 1sn %15 kusur lifestll+xin pasive+%90atakspeed+350kusur dmg +spprt buff lari vs. Kesin 1 sn surer .rammus veya galio gibi tank olsun teamde penta atar cikarsin hp %50 ye anca duser.

Xinle bu kadar attığım maç var, infinity,bt,2 pd vs. çıkmışlığım var daha öyle bi dünya görmedim be kardeşim..

Ha ama frozen veya warmogla bunları kombine edersen dehşet oluyor o ayrı

Artik atmas %1.5 damage vericek op bir damager i oftank kasmak cok kotu bir dusunce 2600 macimin 300kusur u xin ile her turlu build denedim .en iyisi ilk yazdigim 2.si ise trint sunrifecape frozen bloodth angen wing(en son)infinty olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hala anlamıyorsunuz pd infinity felan çıkılmaz offtank kasılması gereken champa sen kasarsın karşı takım sana focuslanmaz eloıları 500dür sonrada buraya gelip pure ad xin süper yazıp durma
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OkanasmaN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ates Karaboga

quote:

quote:

4 pentam olan hero xin eary game late game herosu tam phantom blackclver +inf + bloodth aldiginda seni tutan olamaz.

evet 1 saniyede sen ölürsün kimse seni tutamaz :D

Hehe öle kesin 1sn %15 kusur lifestll+xin pasive+%90atakspeed+350kusur dmg +spprt buff lari vs. Kesin 1 sn surer .rammus veya galio gibi tank olsun teamde penta atar cikarsin hp %50 ye anca duser.

Xinle bu kadar attığım maç var, infinity,bt,2 pd vs. çıkmışlığım var daha öyle bi dünya görmedim be kardeşim..

Ha ama frozen veya warmogla bunları kombine edersen dehşet oluyor o ayrı

Artik atmas %1.5 damage vericek op bir damager i oftank kasmak cok kotu bir dusunce 2600 macimin 300kusur u xin ile her turlu build denedim .en iyisi ilk yazdigim 2.si ise trint sunrifecape frozen bloodth angen wing(en son)infinty olabilir.

Xin kesinlikle offtank kasılmalı. Karşında iyi oynayan bir ekip varsa damager olursan, 25/15/8 gibi bitirirsin ki bu oyunda ölmemek, öldürmekten daha önemli bence. Offtank bir xinin istatistikleri de 20/5/15 civarlarında olacaktır ki, bu takım için çok daha faydalı bir istatistik. Anlaşamayacağız bu konuda sanırım. Şöyle noktalıyım,

Bence, xin zhao için en uygunu offtank kasılmasıdır.

• Tryndamere'a OP diyenler Xin'in karşısında ağlar. Tryn'ı teke tekte alabilecek bi champion. Normal game için ideal.
  • TSM Chaox Xin Zhao için bu oyunun en kötü champı demişti.
  • Kesinlikle al
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

TSM Chaox Xin Zhao için bu oyunun en kötü champı demişti.

Valla ne kadar TSM'nin başındaki adam olsa ve pro seviyesinde bi oyuncu olmasına rağmen katılmıyorum bahsettiğin adam rankedda Tyran ile solo top çıkıp tüm maçın içine eden bi adam yani ben o gözle bakıyorum zaten garibimin bi KogMaw'ı var bu sözü TheOddOne dese neyse.

Ayrıca Xin'e kötü diyen çok kişi var ama bunun en büyük sebepleri pasifinin ve ultimate'nin biraz tırt olması. Rankedda banlandığını göremeceğiniz nadir champlardan.

Normal game için alınır mı alınır jungler ya da lane gitmesi fark yaratmayan ayrıca pataküte adama girip iyi damage alan bir champ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transparance

yüksek levellerda cok ıs yaptıgı söylenemez, exhaust yada takımdakı CC ler yuzunden iş yapmıyor ama özellikle 25 level'e kadar oyunları tasırsın.

+1 25ten sonra yerini noca bırakıyor
  • quote:

quote:

kac levelsin
  • quote:

her xin zhao konusunda aynı yorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnız3

quote:

quote:

kac levelsin

Bu kadar sacma bir soru olabilirmi yav .30 lvl elo 1700 bide elo ne diye sor yatiyim öleyim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Xin Zhao iyi bir karakter.Ama bana sorarsan Olaf 'ı al.'E' skili yani 3. skil şimşek inidiriyo .Ulti gibi adamın yarı canı gidiyo.Olafı al bence.En iyi 2. karakterimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

quote:

Valla ne kadar TSM'nin başındaki adam olsa ve pro seviyesinde bi oyuncu olmasına rağmen katılmıyorum bahsettiğin adam rankedda Tyran ile solo top çıkıp tüm maçın içine eden bi adam yani ben o gözle bakıyorum zaten garibimin bi KogMaw'ı var bu sözü TheOddOne dese neyse.

Ayrıca Xin'e kötü diyen çok kişi var ama bunun en büyük sebepleri pasifinin ve ultimate'nin biraz tırt olması. Rankedda banlandığını göremeceğiniz nadir champlardan.

Normal game için alınır mı alınır jungler ya da lane gitmesi fark yaratmayan ayrıca pataküte adama girip iyi damage alan bir champ.

Bence olaf, irelia, gp gibi CC'ye karşı bir şeyi olmadığı için söylemiş olabilir.

• Dün bir oyun attım.Rakipte 'Xin Zhao' vardı.Ben Viktor oldum.Adamı 1v1 de alıyodum.Yani biraz oynayışada bağlı.İyi oynuyosan al.

• Keşke xin'e phantom infinity bt black clever kasanları ben de rakip takımımda görebilsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParanoiDia

Xin Zhao alınır mı ?
    Pentakill atılır mı ?
    Bu manken Ahrinin,
    Yanına yatılır mı?

Xin Zhao alınır,
    Pentakill atılır,
    Bu manken Ahrinin,
    Yanında yatılır.
  • Tamam olafda iyidi xinin yeri ayrı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kac levelsin

Bu kadar sacma bir soru olabilirmi yav .30 lvl elo 1700 bide elo ne diye sor yatiyim öleyim .

xine phantom aldığına göre sana elo nedir diye sorabilirmiyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kac levelsin

ELO Ranked Game'lerde Aldığınız Winlere göre değişir.Farketmişsinizdir sizin yada başka birininde olabilir isminin altında Rating:12.. gibi 4 haneli bir puan yazar.Her summoner 30 lvle geldiğinde 1000 Elo ile başlar.Attığınız rankedda rakibinizin ELO'su ne kadar yüksekse ve yenerseniz ona göre bir değerde ELO alırsınız.Ancak sizden düşük ELO lu rakipleri yendiğinizde ise daha az ELO gelir.

sadece sana öğretmek amacı ile yazıldı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kac levelsin

adam 700 yazmak istemiş eli kaydı sanırım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.