Şimdi Ara

Xim apex ( saldirmadan önce oku)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar oncelikle soyleyeyim online oyun oynamiyorum ben.

    Gecen sene hem ps4 hem xbox one x aldim. Aylar gecmesine ragmen kol isine alisamadim. Baska arayislara yoneldim bu cihazi buldum.

    Sizce nasildir almaya deger mi yardimci olursaniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aşırı pahalı bir alet.Alternatif olarak Gimx adaptor yapabilirsin oldukça düsuk bir maliyete.Fazlasıyla işini görür.Zaten online oynamadigini soyluyorsun.Gerci oynasan da sorun degil.Gimx gayet başarilı tatmin eden bir alet.Sadece adaptoru 25 liraya halledersin.yanina usb hub raspberry pi zero w falan da alırsan 170 liraya mal edersin taş çatlasa 200 olur.Bir araştırın kafanız yatiyorsa forumda satan arkadaşlar bile var hazır olarak satıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereken malzemelerin tümü bunlar :

    Xim apex ( saldirmadan önce oku)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RaNCeR91

    Aşırı pahalı bir alet.Alternatif olarak Gimx adaptor yapabilirsin oldukça düsuk bir maliyete.Fazlasıyla işini görür.Zaten online oynamadigini soyluyorsun.Gerci oynasan da sorun degil.Gimx gayet başarilı tatmin eden bir alet.Sadece adaptoru 25 liraya halledersin.yanina usb hub raspberry pi zero w falan da alırsan 170 liraya mal edersin taş çatlasa 200 olur.Bir araştırın kafanız yatiyorsa forumda satan arkadaşlar bile var hazır olarak satıyorlar.
    Rapsberry ne işe yarıyor?


    Ben venom X v3 tuact kullanıcısıyım. Bence single oyun istiyorsan venom x almalısın. Çünkü özel joystick ve mouse ı var kendisinin. Keza istediğin klavye & mouse da takabilirsin beğenmezsen.

    Eğer dediğin gibi 25 liraya adaptör varsa millet niye klavye diye ağlıyor anlamadım. Ben fps oyunlarına başladığımda klavye diye hiç ağlamadım. Adamlar kullanıyorsa ben niye kullanmıyım sony buna LEGAL demiş, gittim aldım kullanıyorum paşa paşa. O küfür edenler net annesi babası alamadığı için karşıya sövenlerdir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.