Bildirim
Xigmatek Apache nasıldır?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
fiyat nedir -
22 tl siyah apache fan -
ya aslına bakarsan pek iyi birşey degil biraz daha bütce ile başka model bakmaya çalış -
quote:
Orijinalden alıntı: suleymangonca
ya aslına bakarsan pek iyi birşey degil biraz daha bütce ile başka model bakmaya çalış
Aslında soğutmasında değilim stok kadar soğutsun yeter bana sessiz bir şey lazım bütçede çok kısıtlı -
Kule tipi soğutucu almaya bak, fanı 12cm'lik olanlara bak aksi hale aldığına değmez, sonuça bu tür ürünler her zaman lazım olur bu yüzden kaliteli bir şey almaya bak, çoklu soket desteği veren ürün alırsın uzun süre de kullanırsın, kasana göre seçersin ürünleri, min. bu tür ürünlere bakman lazım, önceliğin 12cm'lik fanı olan model olsun...
9cm'lik fanı olan;
http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-hdt-sd964w-hdt-sd964w-intel-lga77511561366-&amdam2am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=45697
12cm fanı olan;
http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-s1283-red-scorpion-lga775-&-amd-am2754939940-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=46104
Montaj resmi (temsili):
http://www.legitreviews.com/images/reviews/598/ocz_vendetta_013.jpg
-
Leon linkindeki xigmateği aldım çekirdekler boşta 50'derecenin altına düşmüyor stok fan inan daha iyiydi. Ben beceremedim desem 3. takışım, stok fanı da değitirmiştim daha önceden. ama bence çok kötü sonuçlar. Böyle giderse gene stock fanı takacam.
İmzamdaki sistem. -
quote:
Orijinalden alıntı: feylosoft
Leon linkindeki xigmateği aldım çekirdekler boşta 50'derecenin altına düşmüyor stok fan inan daha iyiydi. Ben beceremedim desem 3. takışım, stok fanı da değitirmiştim daha önceden. ama bence çok kötü sonuçlar. Böyle giderse gene stock fanı takacam.
İmzamdaki sistem.
red scorpionumu aldın ? -
xigmatek 964 -
quote:
xigmatek 964
bende scorpionu kullanıyorum değerler stok fana göre 10 15 derece daha iyi (yükte)
takarken tam oturmamış olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 9 Ağustos 2010; 20:58:33 > -
benim boşta 5 derece daha kötü, stock fanla everstin testinde 80 dereceyi görmemişti işlemci ama bu fanda 4. dakikada 85'e çıkınca testi kapattım. (not izmirdeyim hava çok sıcak)
Tam oturduğuna eminim artık nerdeyse vidalar yalama olacaktı (kutusundan alyan çıkmadı mecburen abandım) normal macun olmayınca 10 tlye titan marka gümüşlü macun kullandım 2-3 derece daha düştü ama gerçek sonuçlar bir haftadan önce alınmaz diyorlar 2 gün önce montaj yapmıştım sonuçlar değişir mi sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylosoft -- 9 Ağustos 2010; 21:02:38 > -
scorpionun şiparişini verdim yarın parayı yatırırım sonraki gün gelir yazarım sonuçları. -
-
Harun "hapocod" kardeşimin montajı gayet güzel ve olması gerektiği gibi olmuş, bu arada Harun arkaya bir de egzost fan tak bence kardeşim
@Saw_
Önceliğini 12cm'lik fana vermen iyi olur demiştimses ve performans bakımından rahat edersin...
Ayrıca bu tür soğutmalar, boşta çok aşırı bir fark yaratmasa da, yük altındaki (daha önemli) performansı daha çok göz önünde bulundurulur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 9 Ağustos 2010; 23:12:09 > -
Kule işlemci soğutucunun fanı, egsoz fana baksa daha iyi değil mi? gayet iyi havalandırma oluyor. -
quote:
Kule işlemci soğutucunun fanı, egsoz fana baksa daha iyi değil mi? gayet iyi havalandırma oluyor.
Hocam tam tersi olmalı, yukarıdaki resimdeki gibi yani.
Eğr dediğin gibi olursa, içeriye üfler bütün havayı... -
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
Harun "hapocod" kardeşimin montajı gayet güzel ve olması gerektiği gibi olmuş, bu arada Harun arkaya bir de egzost fan tak bence kardeşim
@Saw_
Önceliğini 12cm'lik fana vermen iyi olur demiştimses ve performans bakımından rahat edersin...
Ayrıca bu tür soğutmalar, boşta çok aşırı bir fark yaratmasa da, yük altındaki (daha önemli) performansı daha çok göz önünde bulundurulur.
hocam senimi kıracam taktım
-
İyi yapmışsın kardeşim eyvallah
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X