hoş geldin bu arada herkes arından bahsetsin ben lastrogue gennelikjle x3te takılırım obu char ban yedi bunu kasıyorum lvl 53 merhaba
quote:Orjinalden alıntı: lastrogueee s.a beyler bütün xigenonlular burda toplansın ne dersiniz Ben Ares den im misafir kabul ediyomusunuz ...
ben varım human gurkan447 forumdaki bir ark la ortak kullanıyoduk şimdi o bıraktı sadece ben kullanıyom
Bende varım Benim char : ____Bufyyy_____ 63 lvl Human Paladiin ( Buffer-Heal ) Kardeşimin char : oguzhan77 63 lvl Human Blade Master Yarın askere gidiyorum o yüzden maalesef 15 ay ____Bufyyy____ yok Çarşı izninde iyi bir cafe bulamazsam tabiki
quote:Orjinalden alıntı: bufyyy Bende varım Benim char : ____Bufyyy_____ 63 lvl Human Paladiin ( Buffer-Heal ) Kardeşimin char : oguzhan77 63 lvl Human Blade Master Yarın askere gidiyorum o yüzden maalesef 15 ay ____Bufyyy____ yok Çarşı izninde iyi bir cafe bulamazsam tabiki seni hatırlıyom ama sen rezdin noldu da buffer-healer oldun i ara bi adamı rezlettirmistim sana oadamda bana 1m verdi