Şimdi Ara

Xiaomi telefonlara sevindiren haber: AirDrop desteği geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy şu anda #24
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi telefonlara sevindiren haber: AirDrop desteği geliyor
    Xiaomi, Android ve Apple ekosistemleri arasındaki dosya paylaşımını kolaylaştıracak önemli bir adım attı. Şirket, HyperOS için yaptığı duyuruda Quick Share özelliğine AirDrop desteği eklediğini açıkladı.

Xiaomi, Quick Share'a AirDrop desteği ekledi

Xiaomi cihazlar ve iPhone kullanıcıları arasında dosya paylaşımı artık daha pratik bir hale geliyor. Şirketin paylaştığı bilgilere göre kullanıcılar, Xiaomi cihazlarından içerik paylaşırken Apple cihazlarını doğrudan Quick Share menüsünde görebilecek.

Peki AirDrop desteği neler sunacak? Yeni özellik sayesinde fotoğraf, video, belge ve diğer dosyaların Xiaomi telefonlar ile iPhone, iPad ve Mac cihazları arasında daha hızlı aktarılması hedefleniyor. Özellikle hem Android hem de Apple cihazlarını birlikte kullanan kullanıcılar için bu entegrasyonun önemli bir kolaylık.

Xiaomi tarafından yapılan açıklamada Xiaomi 17T Pro dışında desteğin hangi modeller için sunulduğu net olarak belirtilmedi. Bu nedenle özelliğin tüm Xiaomi cihazlarına mı yoksa belirli HyperOS sürümlerine sahip modellere mi geleceği henüz bilinmiyor. Bu nedenle AirDrop entegrasyonunun tüm uyumlu Xiaomi modellerine ulaşması biraz zaman alabilir.

Ayrıca Bkz.Xiaomi HyperOS 3.1 küresel dağıtımı hızla sürüyor: İşte güncellemeyi alan modeller

Xiaomi'nin AirDrop desteğini hangi cihazlara ve hangi bölgelerde sunacağına ilişkin daha fazla detayın önümüzdeki dönemde paylaşılması bekleniyor.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/xiaomi_joins_the_airdrop_party-news-73079.php

• Mi 13T Pro kullanıyorum. Aldığım günden beri güncelleme yapmadım. Xiaominin güncellemelerine pek güvenemiyorum. (daha önceki tecrübelerimle sabittir)

Daha HyperOs güncellemesini yapmadım. Bir gram da pişman değilim. Planlı eskitme yapıyorlar.

Huawei watch Gt3 Pro da bunu yaşadık 10 gün dayanan bataryam artık 1 gün zor dayanıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.