Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (975. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
23.971
Cevap
629
Favori
598.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 973974975976977
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abi mop pro 2 ile ilgili yazdığın şeyleri ben mi goremedim yoksa herhangi bir yorumda bulunmadinmi? Hafta ici M.M magazasinda inceledim..lidarsiz kamerali bir model..Altta bir sensörü var garip... önde tekli kamerasi var ve sanırım lidarli modeller gibi haritalama yapabiliyor ve yasakli bolge duvar va ozellikleri de var.
  • said2288 kullanıcısına yanıt

Ciddi ve doğru bilgiler öğrenmek ve karşılaştırmaları incelemek istiyorsanız forumun ilk mesajını okumanızı öneririm.

Robotların teknolojisi konusunda bir şeyler öğrenmek istiyorsanız da buraya bakın:

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/20388867

Saygılarımla

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt

Yorum yazmadım zaten, arkadaşımızın seçimleri arasından yol gösterdim.

• Xiaomi Mi Vacuum Mop 1C 2 in 1 var anakart gitmiş bildiğin çöp anakart yok piyasada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1S'e bugün yeni bir yazılım gelmiş gözüküyor. Versiyon 3.5.4_1342.

Uygulayan veya içeriğini bilen var mı acaba?

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Yok abi ben senin bilgilendirmeni incelemeni filan merak ettim neler dusunuyorsun nasil bir cihaz diye
  • Efekentli_0916 E kullanıcısına yanıt

var ama o para verilmez.

• Robotlara bakarken daha çok fiyatina ,yüksekliğine , emiş gücüne ,özelliklerine vs baktım ama asıl bakmam gereken şey sanırım fırça özelliği ! Çünkü evdeki en büyük sorun her yere dökülen uzun saç kılları ! Ben evdeki normal süpürgeyle temizlik yaparken bile ara ara süpürgenin ucunu çıkarıp fırçayı çektirip kıllarını temizliyorum düzgün çeksin diye .Peki robot bunu nasıl yapacak ,beş dk sonra o uzun kıllar fırçaya dolanıp kalmaz mi ? Bu durumda hangi robot sizce uygun bizim için ?

• Robot arayanlara duyurulur ,

360 S9 Vacuum Mop Cleaner Akıllı Robot Süpürgehttps://www.hepsiburada.com/360-s9-vacuum-mop-cleaner-akilli-robot-supurge-p-HBV00000W5LKC?magaza=Sherman

360 S9 3.500 TL ye düşmüş, usd yükselirken güzel fiyat 👍
  • hoodan kullanıcısına yanıt
    Siparişi verdik. Bence de iyi fiyat. Normalde artış bekliyordum. Sherman da hâlâ 3699...
  • kamilben K kullanıcısına yanıt
    Bendeki sonu 0948 ile biten yazılım var... Eski mi oluyor bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dream D9 modeli hakkında bilgisi olan var mı ? Viomi V3 e göre nasıldır ?

• hoodan kullanıcısına yanıt

Viomi V3 almaya karar vermişken karşıma 360 s9 ve Dream d9 modelleri çıktı. dubleks ev için hangisini almak en mantıklı olur

• S5 max için yedek parça yurtdışından alıp memnun olan varmı

• emesef E kullanıcısına yanıt

360

• Cihazım mi vacuum mop pro ancak ilk Kurulum sırasında mi vacuum mop pro yu seçince tanımıyor mi temizlik robotu P yi seçince buluyor bunların bi farkı var mı sizce hangisni seçmeliyim
    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü
  • Mutemet38 M kullanıcısına yanıt

Mi home uygulamasında bölgeyi Çin olarak seçilmesi bazen konuşuluyor onunla ilgili olabilir belki.

• said2288 kullanıcısına yanıt

Diğer forumda da size yazmıştım, verdiğiniz bilgilerin bir kısmı yanlış.

• 
Sayfa: önceki 973974975976977
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.