Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (952. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23.972
Cevap
627
Favori
601.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 950951952953954
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cerci46

bende fark edip ekleme yaptıydım  

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü 

Ek olarak mop yaparken su, akışı seviyesi yüksek seçince problem yaşayan olmuştu bir kişi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cerci46 C kullanıcısına yanıt

Üretici yazılımı güncelle diye bölüm var evet, orada da son sürüm yüklüymüş 🤦🏻‍♀️

• ReKoBaa_61 kullanıcısına yanıt

sizde son sürüm yüklü gibi görünebilir ama son güncelleme gelmemiş olabilir onun için karşılaştırın dedim.

bu arada viomilerde güncellemelerden sonra problem yaşayanlar olabiliyor belki bazı modellerdedir o tarafını tam bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerci46 -- 12 Şubat 2021; 21:0:33 >
  • Buldan2020 B kullanıcısına yanıt

O çizgiler aslında hocam sadece istemediginiz yere robotun gitmemesi için, onu duvar gibi algılamıyor. Haritayı yine yapar yani.

• cerci46 C kullanıcısına yanıt

Anladım, öyleyse arada kontrol etmek lazım. Teşekkürler

yani diğer arkadaşta yüklü olan sürümü karşılaştırırsanız belki fark ondan dolayıdır.

• Bende de aynı sürüm yüklü hocam dediginiz gibi bir sorun gormedim.

Su akışının artması veya azalması ile ilgili güncellemede hem bir sey yazmıyordu hem de o konuda bir yazı gormedim. Sadece subjektif gozlem veya denk gelmiş olabilir.

Su sorununu da sungerle çözdük zaten arttıysa bile sorun yok, en yüksek ayarda salıyorum gitsin??

@ShadowOfSpirit @cerci46

• Annemin telefon leşspır olduğu için roborock uygulamasini kaldirmadi..Mi home kullaniyoruz...tamam ozaman son surume guncelleyim bjq hocam da memnunsa
  • Anladım, çok teşekkürler.

4.09_0012 bendeki cihazın sürümü. Siz de bakıp yazarsanız çok sevinirim @harley84 @brkprlk35

• bjQ7 B kullanıcısına yanıt

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerci46 -- 12 Şubat 2021; 21:16:7 >

Bendeki sürüm de aynı..

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt

Viomi SE çekim gücü olarak geçtiği yerlerden bir video çektim. Dediğim gibi çok küçük çorap havlarını almıyor. Geçtiği yerlerden süpürge çekim izi bırakıyor. Halı yapısı da önemli bu nedenle farkı anlamak için buraya videoyu atıyorum..

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 13 Şubat 2021; 10:15:34 >

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

ben aliden aldım orji değil ama yorumlar iyi 4 filtre 2 rulo 4 fırça falan 105 tl ye geldi vergiler dahil

• vasco1925 kullanıcısına yanıt

evet, aliexpressde muadil satan çok var bende inceledim. merak ettiğim orjinal parçalarının nereden temin edilebileceği. fiyat farkı çok değilse orjinal alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjQ7

Bende de aynı sürüm yüklü hocam dediginiz gibi bir sorun gormedim.

Su akışının artması veya azalması ile ilgili güncellemede hem bir sey yazmıyordu hem de o konuda bir yazı gormedim. Sadece subjektif gozlem veya denk gelmiş olabilir.

Su sorununu da sungerle çözdük zaten arttıysa bile sorun yok, en yüksek ayarda salıyorum gitsin??

@ShadowOfSpirit @cerci46

Maşallah diyeyim Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü 

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

alide bakmıştım orjinal ama bulamadım.. trenddede mudail var hep 2 filtre 50 tl demisler ali daha mantıklı geldi acelem yok nasılsa diyerek. birde satıcı gümrük verdigisi önden alıyor ödüyor kendisi süprizle karşılaşmıyorsun ücretsiz kargo daha mantıklı geldi.. 19 tl gümrük vergisi ödedim

• Roborock s5max su damlatıyor

Merhabalar. 3 aydır kullanıyorum. Ama 1 haftadır silme esnasında su birikintileri bırakmaya başladı. Ne önerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Lemankksl

Roborock s5max su damlatıyor

Merhabalar. 3 aydır kullanıyorum. Ama 1 haftadır silme esnasında su birikintileri bırakmaya başladı. Ne önerirsiniz

Bir çok kullanıcının yaşadığı bir sorun, neyse ki çözüm bulundu gibi :)

https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-robot-supurge-s50-s5-max-s6-1s-1c-styj02ym-viomi-v2-pro-v3-kullanicilar-kulubu--135184979-938#147786703

Telif hakkı için @bjQ7 arkadaşımız ile iletişime geçebilirsiniz Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü 

• vasco1925 kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 13 Şubat 2021; 12:13:0 >

• 
Sayfa: önceki 950951952953954
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.