Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (819. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23.972
Cevap
628
Favori
600.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 817818819820821
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Böyle bir güncelleme var?

Yüklemelimiyim?

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vantage Point kullanıcısına yanıt

Hocam map seçeneğinden clean area seçeneği ile o bölgeyi seçip bi dener misiniz?

• _RuLazz_ kullanıcısına yanıt
    En son versiyon o, yüklemeniz yararınıza.

• Beyler s5 max aldım memnunum iyi güzel. Su haznesine azıcık parke temizleyici döksek sıkıntı olur mu? Sirke döküyorum zaten de parka temizleyici de döksek mi 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar s5 max için orjinal filtre fırça gibi ürünleri nereden temin ediyorsunuz ?

• Arkadaşlar merhaba. Xiaomi Vacuum Mop Pro ile alakalı bir sorum olacaktı. Günde 1 bazen 2 günde 1 evi gezdirsem aleti yetiyor. Çok başarılı performansı. Bataryası dolsa dahi bile kapatmadan istasyonunda beklemesi mi gerekiyor yoksa şarjı fullendikten sonra kullanmadığımız sürece aleti kapatmalı miyiz? Batarya performansının uzun vadede düşmemesi için yapılabilecek bir şey var mı? Hep açık şekilde mi kalması gerekiyor? Diğer bir sorum ise ürünü kapatınca ya da istasyonun fişini çekince harita siliniyor mu?

• minimelist kullanıcısına yanıt
    Şarj istasyonu üzerinde kalması gerekli.
    Batarya performansı zaten 18-24 ay arası düşmeye başlar.

• mackali6161 M kullanıcısına yanıt
    Çay kaşığı kadar ekleyebilirsiniz ama sirke ile karıştırmayın

• Merhaba arkadaşlar,

Bütçe kısıtı olmadan büyük bir ev için hangi modeli önerirsiniz? Dublex ve büyük bir ev için öneri almak istiyorum.

İlla xiaomi olması da gerekmiyor başka markalardan da öneri alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dae-su Oh -- 23 Kasım 2020; 8:54:23 >
  • Dae-su Oh D kullanıcısına yanıt

T 8 aıvı

• Bilisimci1903 kullanıcısına yanıt

Bunu inceliyorum Aliexpresste 1000 dolar gibi ama Türkiye fiyatı 12bin küsürlerde.

• Dün 2359 liraydı bugün 100₺ daha düşmüş 2259₺ olmuş Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential 2 in 1 Robot Süpürge ve Paspas
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential 2 in 1 Robot Süpürge ve Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-essential-2-in-1-robot-supurge-ve-paspas-p-HBV00000WBMPQ?magaza=GarajOnline

Düzeltme: 2189₺ an itibariyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuss.10 -- 23 Kasım 2020; 9:30:34 >

dezenfektan döksek yine 1-2 çay kaşığı nasıl olur ? zararı olur mu alkolün @Hepsirobot Ali bey ?

• mahoretti kullanıcısına yanıt
    Alkol kauçuğu öldürür, riske gitmeyin

@Hepsirobot Ali bey siz daha iyi bilebilirsiniz, bu haritalar server da saklanıyor galiba yanılmıyorsam. Yani cihaz da kayıtlı değil, telefon uygulamasının server'ında. Problem bununla ilgili olabilir mi ? Hatayı alan arkadaşlar Robotları power tuşu ile kapatıp açsa, yeniden wifi ye bağlanma noktasında düzelebilir mi acaba ?

• Dae-su Oh D kullanıcısına yanıt
    Ecovacs Ozmo 950, T8
    Proscenic M7 Pro

• Roborock s5 max aldım. İlk önce mopsuz haritalama yaptırdım. Daha sonra halıların olduğu bölgeleri no mop zone ile belirledim. Yalnız halıların üzerini süpürmüyor. Sadece halı dışında kalan bölgeleri süpürüp mopluyur. Bunun başka bir ayarı var mı? Ben her yeri süpürüp halıların dışında kalan yerleri de moplasın istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

Ecovacs Ozmo 950, T8
    Proscenic M7 Pro

Ali Abi,

Proscenic fason üretim mi? Marka nasıldır?

• cagdasgun C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 817818819820821
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.