Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (798. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23.969
Cevap
633
Favori
587.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cherqes kullanıcısına yanıt
    Bir çözümü:
    Tüm evi birleştirin sonra re-split yapın. O zaman gri bölgelerden kurtulur, yeniden harita yapmanıza gerek kalmaz.

    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • K4D1RC4N K kullanıcısına yanıt

    Hocam dediğiniz gibi s5 max tan sonra çıktı, su haznesi küçük sadece diğer hersey aynı gibi duruyor diğer forumda da konuşmuştuk niye çıkartmışlar bu modeli biraz gereksiz olmuş diye. Mop önemliyse sizin için s5 max bakın derim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjQ7 B kullanıcısına yanıt
    Aslında gereksiz değil, önceden de yazmıştım.
    S6Pure orijinal olarak daha ucuz ve pazarlama amacı Xiaomi MopPro’nun karşısına çıkmak.
    Roborock sadece en üst segmentte varolmak istemiyor artık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Yani sorun da orda zaten heryerde s6 daha pahalı satılıyor amaçla çok ters olarak. Ikincisi bildiğim sadece su tankı biraz küçültülmüş bu da maliyete ne kadar etki edecek ki. Her neyse vardır bildikleri diyelim :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtrrr

    Herkese merhaba. Yaklaşık iki haftadır viomi v3 kullanıcısının. Cihazım kendini kapattı ve açamıyorum. Bugün vakum ve mopla yapılan bir temizlik sonrası hazne temizliği ve mop sökümü için cihaz docktayken üzerindeki güç tuşuna basarak cihazı çalıştırdım ve biraz ilerleyince durdurdum(amacım mopu sökmek için öne gelmesiydi). Mopu ve hazineyi söktüm sonrasında bunları yıkayarak temizledim ve kurumaya bıraktım. Sonrasında ana fırçayıda temizlemeye karar verdim ve cihazı açıkken elle yatağın üzerine koyarak fırçayı söküp temizledim yerine taktım ve tekrar aldığım yere aldığım şekilde koydum. Ancak hazne ve mop kısmı kurumada olduğu için takmadım hazne olmadan hareket etmediği için docka dönmedi ve ben cihazı o şekilde bırakarak evden çıktım. 5 6 saat sonra eve döndüğümde ışıkları dönmüştü ve uyku modunda olduğunu düşünerek kuruyan hazne ve mopu yerine takarak güç düğmesine bastım ancak cihaz açılmadı. Şarjının bittiğini düşünerek docka elimle yanaştırdım ancak hiç bir ışık yok. Güç ve home düğmeleriyle bütün varyasyonları denedim. Teker teker 3 5 10 sn basmalar birlikte 3 5 10 sn basmalar ancak tık yok cihaz hiçbir şekilde cevap vermiyor. Uygulamaya girip herhangi bişey yaptırmaya çalıştığımda Paused lütfen hazne tak diyor ve haritada cihazın etrafında sarı yuvarlak yanıp sönüyor. Yardımcı olabilecek daha önce başına böyle bir durum gelen var mı?

    Çözüm önerisi yok mu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Akadaşlar Roborock S5 Max TÜRKÇE kullanım kılavuzu ekliyorum buraya, internette pek bulunmuyor. Ana sayfaya ekleyebilirsiniz. Teknogogo sitesine teşekkürler.



    indirme linki:


    https://dosyam.org/7nc/Roborock_S5_MAX_Kullanım_Kılavuzu_TR-sayfalar.pdf

  • mrtrrr M kullanıcısına yanıt

    Şarj gösteriyor mu uygulamada? Elle docka koyup şarj yaptırmayı deneyin bir de hazne yerine oturmamış olabilir onları kontrol edin isterseniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamada şarj var gözüküyor yüzde 97 elle docka koydum zaten ama hala bi değişiklik yok hazneleri de kontrol ettim hepsi normal ama cihazda hiç ses ışık yok. Düğmelere ve uygulamaya cevap vermiyor. Öldü resmen


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrtrrr M kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun.

    Ali Hoca teşhis koyabilir ancak, sabahı bekleyin.

  • szkrb S kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler umarım çözülür


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    hocam arıza veriyorsa az da çokta süpürse mop pro almayım o zaman. anladıgım kadarıyla siz diyorsunuz ki s5 in avantajı sadece batarya değil daha da sağlam diyorsunuz sanırım

  • mussti19 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mrtrrr M kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.
    Aynı arızadan bir V3 geldi dün, inceliyorum. Viomi bu tür arızalarda anakart değişimi öneriyor ama destek vermiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    mrtrrr M kullanıcısına yanıt

    Ali abi @mrtrrr arkadaşımız robotu reset tuşu ile resetlemeyi denese ya da wi-fi off olarak internet bağlantısı olmadan robot üzerindeki tuşlar ile rastlantısal çalıştırmayı denese bu denemeler sonucuna göre farklı bir sorun olma ihtimali olabilir mi?

    İşine karışmak amaçlı değil abi ama, belki sorun farklıdır diyerekten naçizane fikrimi arz ettim.


    Saygılar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Bukadar çabuk ve basit bi şekilde anakart arızası vermesi çok kötü değil mi ya inşallah öyle bişey değildir redditte buna benzer bişey gördüm pilleri söküp takarak cihazı sıfırla diye bi öneri var ancak cihaz garantili ve kendim açıp risk almak istemedim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

    Üzerindeki iki tuşla herşeyi denedim (home ve power tuşları) başka basableceğim tuş göremedim 🙂

    Cihaz hiç bir şekilde yanıt vermiyor. Sıfır ışık ses. Şarjı tamamen bitmiş gibi.. ama uzun süredir dockta


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

    Valla bendeki robotta bunların hepsini denedim ancak bir sonuç vermedi. Arkadaşımızın da denediğini - yani factory reset yapmış olabileceğini - varsayıyorum.


    İşime karışmaktan öte her türlü fikri duymak ve değerlendirmek için buradayız dostum, o nasıl söz. İyi ki varsınız.

  • mrtrrr M kullanıcısına yanıt

    Bataryayı çıkarmak aslında garantiyi bozmaz ama tabii ülkemizdeki servisler bunu bahane olarak kullanırlar mı bilemiyorum.

    Bendeki örnekte ben bataryayı çıkardım, dinlendirdim, yeniden taktım ama sonuç şimdilik değişmedi.

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim ilginiz ve cevabınız için umarım çözülür


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.