Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (740. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.969
Cevap
633
Favori
588.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Esenlikler. S5 max'ın yerini değiştirdiğimde dock'ı başka bir odada algılıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Oda değiştirince en baştan haritalama mı yaptırmak gerekecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hitman kullanıcısına yanıt

Dediklerinize katılmakla birlikte bu konunun sadece robotla alâkalı olmadığını düşünüyorum.

Bu saydığınız engeller klâsik temizlik için de aynen geçerli.

İlk ev kurduğumdan beri dekorasyonun her metrekaresinde aynen bu mantıkla düşündüm ve uyguladım.

-Henüz robot olmadığı dönemlerde bile- seçeceğim mobilyaların olmazsa olmazı her zaman için altına elk. süpürgesi girecek yükseklikte olmasıydı.

Fonksiyonu olmayan her eşya insana yük. Fonksiyonu olanlar ise; mümkün mertebe parçasız şekilde tasarlanmalı, portatif eşya olmamalı ki hem gözü yormasın hem de temizliği mümkün olsun.

Misâl; gardrop gömme olmalı, yanlarında üstünde boşluk kalmamalı, mutfağın baş köşesinde damacana olmayıp bir dolap damacana için ayrılmalı vs.

Tüm eşyalar yerden belli yükseklikte olmalı veya yere sıfır.

Hattâ komodin gibi eşyalar hiç ayaksız duvara monte olmalı vs.

Ama ortalama dekorasyon anlayışımız "ne kadar çok eşya o kadar şık ev" şeklinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szkrb -- 18 Ekim 2020; 19:32:32 >

• sturkyilmaz S kullanıcısına yanıt

• sturkyilmaz S kullanıcısına yanıt

Robotun mu yerini değiştirdiniz dock'un mu?

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Wifi ile ilgili sorun yok. Modem salonda cihaz hol u çekerken ki modeme en yakin yer hol orda bile sorun çıkarıyor. Az önce hol e yönlendirdim gizlece gitti etrafını dolaştı ancak sonra tam süpürme yaparken yarı yerde kafayı yedi bir harita çıkardı akla zarar sonra süpürme bitmeden şarja gidiyorum dedi ancak gidemedi. Sürekli hol deki sehpanın altın akafa atıp durdu. Ben durdurup kumand aile yolladım. Bir yerde eksik yapıyorum ancak nerse anlayamdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi 1c aldım 3 gün önce. İçinden çıkan pisliğe inanamadim, yaptığı temizlikten çok memnunum. Yalnız bir sorum var. Mop özelliğini hiç kullanmadım, mop yaptırırken evdeki halıları kaldırmak gerekiyor mu? Bir de robot halının üstünde süpürme yaparken çok ses çıkarıyor, bu normal mi?

• selamlar. roborock s5 max aldım 2 gün önce. şarj 19 dan 100 e dolması 5 saati buluyor. bu normalmidir? yoksa batarya ya da enerji iletiminde bir sorun mu vardır? teşekkürler

• akayonfire A kullanıcısına yanıt
    Sorun yok, bataryanın optimize olması zaman alır, meraklanmayın.

• akayonfire A kullanıcısına yanıt

Batarya rodajı denilen durumu ( pilin kendini toparlama, alışma ) olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 18 Ekim 2020; 21:25:43 >
  • Kosmosundelisi K kullanıcısına yanıt

Carpet boost özelliğinden dolayı ses yapıyor, halı üzerine çıkınca ana fırçanın zorlanması durumundan fan gücünün (emişi) arttırması.

Halılar için no mop zone ile halıları seçip mop modunda cihazın halı üzerine çıkıp nemlerdirmesine engel olabilirisiniz.

• sportage44 S kullanıcısına yanıt

İlk haritalama için kenarları süpür modunda çalıştırdınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 18 Ekim 2020; 21:41:39 >
  • 3 4 gündür kullanıyorum S5 max robotu. Bugün tüm evi temizleyip harita çıkardım. Kendisi 2 odaya böldü sadece, kendim kalanları bölerek hallettim. Süpürme çok iyi mop fena değil. Tüm ev 77dk sürdü, 66m2. Genelde ben süpürürdüm evi, arkadaş benden daha iyi kesinlikle.
    İlk haritalama da kabloları falan toplamak, sandalyeleri üste çıkarmak gerekiyor kendisi tüm evi geziyor. Salonu yarım temizleyip çocuk odasına gitti, sonra kalan salon daki bölgeyi gelip temizledi.

Kısacası ben çok beğendim S5 Max'ı.

• Viomi V3 vacuum cleaner fabrika ayarlarına nasıl döndürülüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba viomi v2 pro cihazım var haritalandırmasını yaptım kullanıyorum. Bugün bir odada değişiklik yaptım bu oda için yeniden haritalandırma mı yapmam gerek yoksa pratik bir yöntemi var mı bu işin ?

• espesito kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Hiç bir şey yapmanıza gerek yok, kendisi ilk kullanımda haritasını günceller.

• cagdasgun C kullanıcısına yanıt

"Salonu yarım temizleyip çocuk odasına gitti, sonra kalan salon daki bölgeyi gelip temizledi." İlginç...

• Viomi V3 vacuum cleaner fabrika ayarlarına nasıl döndürülüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Peki sadece o odaya ya da o odanın da olduğu odalara göndersek sorun olur mu yoksa tüm evi temizleyecek şekilde mi göndermek gerekir? Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

• espesito kullanıcısına yanıt
    İkisi de olur ama mutlaka yuvasından başlatın yani elle alıp odaya koymayın.

• 
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.