Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (699. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
23.968
Cevap
633
Favori
586.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 697698699700701
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    genelde orta ve ince kalınlıkta halılar için kullanacağım. yatak altlarına girer diye 1c alacaktım sonra birkaç cm ile giremeyeceğini fark ettim.

1c emişi 2500pa, 2,400 mAh, visual sensor
    pro emişi 2100pa, 3,200 mAh, lds sensor

ikisi arasındaki yaklaşık 500₺ fark sıkıntı değil. lazer çok büyük bir fark mı?
  • tosunkaya kullanıcısına yanıt
    1C giriş seviyesi, firmanın en düşük ikinci ürünü G1’den sonra. Kalitesi de ona göre, arıza oranı yüksek bir cihaz.

MopPro ise hassas lidar navigasyon ile orta seviye bir cihaz.

1C’nin giremediği yere diğer robotlar hiç giremez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese tekrar merhaba, sorularimi cevaplar misiniz?

1- gpnTeknoloji hepsiburada n11 gittigidiyor ve amazonda ayni isimle var, su anda amazonda roborock s5 max 4599 tl den satiyor. İnternette firmayi biraz arastirdim, robot supurgelerinde herhangi bir yorum goremedim. Bu firmadan alisveris yaoan oldu mu?

2- firmanin internet sitesinde iletisim bolumunde olan +905446321594 numaradan iletisime geçtim, roborock s5 maxin garantisi siz misiniz dedim hayir evofone garanti dedi. Bildigim kadariyla evifone kurumsal bir sirket ve altyapisi saglam,xioamio ya bagli. Evofone garanti kagidinin kutunun icinde oldugunu da ekledi satici. Evofone garantisi nasildir acaba?

75 lira worldpuan ile 4524 liraya gelecek ve amazon saticisi ile arada 500 küsür fark var, sizlerin, degerli yorumu benim icin cok kiymetli, almali mıyım bu satıcıdan cevaplariniz icin teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa2442 -- 26 Eylül 2020; 13:47:35 >

• Çin'den sipariş verdiğim styj02ym cihazımın yedek parçaları elime ulaştı

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyfnktk -- 26 Eylül 2020; 13:49:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, s5 max kullanıyorum. Bugün durduk yere ağa bağlanmamaya başladı. Roborock uygulaması üzerinden wifi reset yapıp tekrar robotu eklemeye çalıştım ancak olmadı. sonra mi home üzerinden ekleyebildim.

Iphone üzerinde s5 max için hangi uygulamayı kullanmalıyım? Roborock? Mi Home?
  • Arkadaşlar merhaba , 1c cihazımda son 2 gündür sarj standı duz pozisyonda olduğu halde programın içinde yamuk görünüyor ve temizliği yaparken malesef çarpraz şekilde yapıyor aynı zamanda sanal duvar ve kısıtlı alanları yanlış algılıyor . Sebebi ne olabilir ve nasıl düzeltebilirim ?

• Durum budur -
    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

• Merhabalar. S5 max ile aranıza katıldım. Cihazı arada kayın validemin evinde de kullanmak istiyorum. Multi story modunda iki farklı harita ile verim alabilir miyim? Her git gelde sıfırdan haritalama ile uğraşmak istemiyorum. Desteğiniz için teşekkürler.

• EyezBerg kullanıcısına yanıt
    Evet tabii ki

• S5 maxda İlk haritalamada masanın çevresindeki bütün sandalyeleri topladım iyi haritalama icin şimdi çaliştirdigimda bu ayaklara cat cut vurupda sıkıntı cikarirmi

• tilki1234 T kullanıcısına yanıt
    Hayır, anlık güncelleme her zaman yapacak

• fbsrkc06 kullanıcısına yanıt
    Biraz dik duruyor robot askıda kalabilir
  • Bence roborock uygulamasi. Mihome cok yavasladi eski zamanlara gore. Roborock da kendi uygulamasini iyilestirecektir zamanla. Mihome da baslarda baya sorun yaratmisti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

Hayır, anlık güncelleme her zaman yapacak
    Valla hocam siz olmasanız cevap almak biraz zor oluyor forumda herkes soruyor siz cevap veriyorsunuz gibi bir durum oluştu

• tilki1234 T kullanıcısına yanıt
    Sektördeki 15 senelik birikimimi aktarıyorum, tüm forumlarda yardımcı olmaya çalışıyorum.
  • mrb arkadaşlar

kendimce yaptığım araştımalar, video izlemeleri,kullanıcı yorumu okuma vs. ler sonucu;

Hem süpüren hem mop yapan

toplam 135m2 (eşyların kapladığı alan dışında tahimini 80-90m2 alan için)

halı yoğunluğu mevcut ama sorun yok önce süpürme modu ile süpürtme, sonra halıları kaldırıp parkeleri süpür+mop yapsın (sadece mop yapsın gibi bir özellik gözetmiyoruz)

en azından 1 tanede olsa harita hafızaya almalı

Oda oda temizle, sanal duvar yada yasaklı bölge seçilebilen, belli bir zone seçtiren

temizlik için zaman kıstası olmayan (batarya kapasitesi çok üst seviye olması şart değil)

sadece bir odamızda 2 koltuğumuz sınırda 12,7cm ama yükseltilebilir

bu kıstaslar doğrultusunda Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro(sanırım STYJ02YM kodlu ürün) ve Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop (sanırım Mijia 1C kodlu) ürünler arasında kaldık

bu iki ürün arasında ki en temel fark LDR ve kamere ile haritalama, bu konuda çok takıntımız yok hızlı haritalaması zaman baskısı gibi bir kaygımız yok. ama işi bilen derki illede LDR olsun şu şu nedenle sebebide bu bilgi almak isterim

bataryalar arasındaki az farkta çok bir etken değil

STYJ02YM in kuru ve su haznesi 2n1 olduğu için hazne kapsitesi olarak özellikle süpür+mop modunda daha kısa sürede pislik dolumu ve daha kısa sürede sıvı tüketimi olur gibi duruyor

1C de kamere ile haritalama olduğu için karanlıkta sorun yaşıyor gibi yorumlar yazılmış robot temizlik yapreken ışık açık kalır(temizliği insan yaparkende karanlıkta yapmıyoruz sonuçta)

en temel fark ki bu çok hassas bir konu; 1C de harita kaydetme, oda oda temizle ve yasaklı bölge modları yokmuş ancak; yazılım güncellemesi ile bu 3 özellik cihaza yüklenmiş! bu Bilgi doğru mu? STYJ02YM de bu 3 özellik entegre olarak mevcut, hatta harita kaydetme için yazılım güncellemesi ile 3 adet farklı harita kaydetme özelliği geldi gelecek denilmiş ama halen gelmemiş sanırım?

STYJ02YM de halı tanıma özelliği mevcut, bu çok önemli çok fark yaratan bir özellik midir? 1C de bu özellik yok.

bunun dışında atlamış olduğum bir fark tecrübesi olan varsa paylaşması memnun eder

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Hali tanima ozelligi yok mop pro da. Roborock da var, haliya cikinca emis gucunu arttiriyor sadece.

Mop pro yerine viomi v2 de dusunebilirsiniz, neden onu da listenize almadiniz? Fiyati mi yuksek, son zamanlarda pek takip etmiyorum.

3 harita ozelligi gelmedi henuz takip ettigim kadariyla mop proya, viomide bu ozellik var ve 1 haritayi normal supurme olarak kaydedip ikinci haritayi halilari yasakli bolge secerek moplama icin kaydedebilirsiniz. Hali kaldirmakla ugrasmazsiniz, ilk zamanlar belki kaldirirsiniz ama sonrasinda zor gelir bu isi yapmak. Bence almisken lidarli (LDR) olsun, haritalamayi daha hizli detayli yapiyor, haritayi kaydetmeside iyi bir ozellik, tum evi degilde oda veya konum secerek istediginiz yerin temizligini yaptirabiliyorsunuz.

Edit: Mop proda Viomi v2 de 12.7cm koltugun altina girer, bataryasi tek sarjda evinizi supurmeye yeter
    2in1 hazne duzenli supurme yaptirdiginizda yeterli olur, halilariniz cok fazla tüğ çıkarmıyorsa sorun olmaz. Tabi deneyerek daha iyi tecrube edersiniz. 200ml su haznesi 250ml toz haznesi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 27 Eylül 2020; 1:4:23 >

• Merhaba arkadaslar, 1 senedir roborock s55 kullaniyorum. Baslarda haritalandirmada pek sorun olmuyordu fakat daha sonradan evin salonunu temizlerken alet iyice sacmalamaya basladi. Salonda aletin takilabilecegi herhangi bir engel yok. Haritalari silip sifirdan baslatinca takipte ediyorum, salona girdikten belli bir sure sonra harita sacmalamaya basliyor(salon biraz buyuk 50m2 kadar). Factory reset yaptim degisen birsey olmadi. Yardimlarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler
    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar KulübüXiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar KulübüXiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaolee -- 27 Eylül 2020; 2:38:34 >

• shaolee S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Büyük olasılıkla tekerleklerdeki aşınmadan kaynaklanan kaymalar sonucunda robotun referans oreintasyonu değişiyor odanın içinde ve haritasını bu halde bozuyor.
  • Merhabalar,
    Xiaomi Dreame Vacuum Mop F9 modelini gördüm. Özellikleri, haritalama, öneri konusunda ne dersiniz. Fiyat olarak da uygun ve 1C paritesinde.

• 
Sayfa: önceki 697698699700701
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.