Bildirim
Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (67. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
-
-
Ali bey ile görüştüm sonunda 2 ürünüm de gelmiş umarım yarın dağıtıma çıkarırlar çok bekledik yeter :) -
ALJPK92260013... benimki. Yurt içi uygulamasında yok hala. Beklemeye devam -
-
Benim de ALJPK92260012.. bende de hareketlilik yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ametaylut -- 18 Eylül 2019; 16:27:37 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bizimkiler sona kaldı demekquote:
Orijinalden alıntı: ametaylut
Benim de ALJPK92260012.. bende de hareketlilik yok -
Bekleyen arkadaşlara referans olması için yazıyorum, 20 Ağustos gümrük çıkışı olan ALJPK9221000xxxYQ takip numaralı 2 ürünüm var, kargo mesajı geldi, ama hangisi için bilmiyorum. -
Benimde 3 kargo var biri cikmis yola hangisi bilmiyorum ama umarim robottur hayirlisi bakalim kavusucaz bu hafta galiba
benim icin banggood olayi ne olursa olsun bitmistir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ALJPK9222000005YQ verilmis kargo, bende tekrar bulasmam banggood a
Benim de 9223 demek ki bizimkiler yarına kaldı:(
Ya da haftaya 🤦🏻♂️
-
Banggood benim icin de artik bitmistir
fakat konu sahibi arkadasa haksizlik yapildigini dusunuyorum. Gunumuzde bircok kişi bu tur gelirler elde edebiliyor. Bence cok normal.
Buradaki bircok kisi zaten bu urunu almayi dusunuyordu. Kupon olmadan da alabilirdim. Kupon isimize geldi. Aldik. Bu kadar! Kimse beni zorlamadi. Arkadas soyledi diye de alisveris yapmadim. Aliveris deneyimlerimize dayanarak ve BANGGOOD a maalesef guvenerek aldim.
Bu aralar yasanan olağanustu/dışı bir durum. Cok sayida alisveris yapmis biri olarak: "Suçu olan konu sahibi degil, BANGGOOD un ta kendisidir. Butun bu surecleri onlarin yonetmesi gerekiyordu." Ben onun musterisiydim ama artik kaybetti.
Ins hepimizin urunleri artik yakin zamanda saglam gelir ve hayrini goruruz.
Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün ama yurtiçi uygulamasından nasıl takip edebiliyorsunuz? Kargoya verilince otomatik çıkıyo mu yurtiçi hesabınızda? Harf giremiyorum çünkü. 😊
Uyelik acin banggood siparis verirken girdiğiniz numara ile kayit olun otomatik düşüyor. Size zaten bildirim geliyor.
Telefon numarası mı bahsettiğiniz? Aynı numara ve mail ile üye oldum oturumum açık zaten. 😊
Evet telefon numarasi. Size bildirim gelicek 😊
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X