Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23.971
Cevap
632
Favori
597.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

ALJPK9220000713YQ
    Yurtiçi kargodan şimdi mesaj geldi

• ALJPK922 çıkış birimindeeeee
    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü
    Edit:Türkiye Direct Mail ile süpürge dahil 3 Adet kargom var ve hepsi 922 li. Hangisi olduğunu bilmiyorum. Öğrenebilirsem geri dönüş yaparım buraya.
    Edit2:Yurtiçiyi aradım ve kargonun kütlesinin öğrenmek istediğimi söyledim. Küçük bir paket dediler. Demek ki daha süpürge gelmemiş :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glharry -- 18 Eylül 2019; 15:43:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ali bey ile görüştüm sonunda 2 ürünüm de gelmiş umarım yarın dağıtıma çıkarırlar çok bekledik yeter :)
  • ALJPK92260013... benimki. Yurt içi uygulamasında yok hala. Beklemeye devam
  • ALJPK922 sonunda geldi bildirim.
    Bekleyenlere hayırlı olsun. Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

• dalu D kullanıcısına yanıt
    Benim de ALJPK92260012.. bende de hareketlilik yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ametaylut -- 18 Eylül 2019; 16:27:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ametaylut

Benim de ALJPK92260012.. bende de hareketlilik yok
    Bizimkiler sona kaldı demek
  • Bekleyen arkadaşlara referans olması için yazıyorum, 20 Ağustos gümrük çıkışı olan ALJPK9221000xxxYQ takip numaralı 2 ürünüm var, kargo mesajı geldi, ama hangisi için bilmiyorum.
  • Benimde 3 kargo var biri cikmis yola hangisi bilmiyorum ama umarim robottur hayirlisi bakalim kavusucaz bu hafta galiba benim icin banggood olayi ne olursa olsun bitmistir.

• ALJPK9222000005YQ verilmis kargo, bende tekrar bulasmam banggood a

• veli_03 V kullanıcısına yanıt
    Benim de 9223 demek ki bizimkiler yarına kaldı:(

• Ya da haftaya 🤦🏻‍♂️

• Merhaba,
    Benim de uzun zamandir bekledigim paket nihayet Yurtici Kargo ya teslim edilmiş. . ALJPK921800..

Bekleme sırasi diger paketimde.mi S50

ALJPK923400...
    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

• Banggood benim icin de artik bitmistir
    fakat konu sahibi arkadasa haksizlik yapildigini dusunuyorum. Gunumuzde bircok kişi bu tur gelirler elde edebiliyor. Bence cok normal.

Buradaki bircok kisi zaten bu urunu almayi dusunuyordu. Kupon olmadan da alabilirdim. Kupon isimize geldi. Aldik. Bu kadar! Kimse beni zorlamadi. Arkadas soyledi diye de alisveris yapmadim. Aliveris deneyimlerimize dayanarak ve BANGGOOD a maalesef guvenerek aldim.

Bu aralar yasanan olağanustu/dışı bir durum. Cok sayida alisveris yapmis biri olarak: "Suçu olan konu sahibi degil, BANGGOOD un ta kendisidir. Butun bu surecleri onlarin yonetmesi gerekiyordu." Ben onun musterisiydim ama artik kaybetti.

Ins hepimizin urunleri artik yakin zamanda saglam gelir ve hayrini goruruz.

• Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün ama yurtiçi uygulamasından nasıl takip edebiliyorsunuz? Kargoya verilince otomatik çıkıyo mu yurtiçi hesabınızda? Harf giremiyorum çünkü. 😊

• er_dem kullanıcısına yanıt
    Uyelik acin banggood siparis verirken girdiğiniz numara ile kayit olun otomatik düşüyor. Size zaten bildirim geliyor.

• ydemir95 kullanıcısına yanıt
    Telefon numarası mı bahsettiğiniz? Aynı numara ve mail ile üye oldum oturumum açık zaten. 😊

• er_dem kullanıcısına yanıt
    Evet telefon numarasi. Size bildirim gelicek 😊

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.