Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (593. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: alvarez , alvarez Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
23.941
Cevap
643
Favori
575.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 591592593594595
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Haticenurkc

Genpa garanti ne demek?

Trentyol da 4629 TL. Bu güvenilir mi peki . 3 Farklı satıcı var
    DİGİTALFONİ
    NFBİLİSİM
    MİMARKET
    Trendyoldan alışveriş yapmıyorum ben. Teslimat sürelerine bakarsanız çok geç görünüyor

gittigidiyor
    Roborock S5 Max Vacuum Cleaner Akıllı Robot Süpürge ve Paspas Siyah Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/roborock-s5-max-vacuum-cleaner-akilli-robot-supurge-ve-paspas-siyah_pdp_574672030

Burdan aldım ben. Genpa telefon yetkili servislerinin en büyüğü. Bizzat xiaomi Türkiye nin sattığı link ise

Roborock S5 Max Robot Süpürge Beyaz 7.249,90 TL yerine 4.999,90 TL
    www.n11.com
    Roborock S5 Max Robot Süpürge Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/roborock-s5-max-robot-supurge-beyaz-1334054?magaza=mistore

Tercih sizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gearbest'ten alınan ürünlerin türkiye'deki dağıtımını hangi kargo yapıyor bilen var mı arkadaşlar
  • ruşenamcanınoğlusedat kullanıcısına yanıt
    Ptt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • banggood saat 11 itibariyle yaz indirimlerine girdi, buradaki kuponu girmeyip sitenin kendi indirimiyle devam edince 4300 civarına iniyor eğer burada paylaşılan kuponu uygulamazsak (uygularsak buradaki kuponu daha yüksek bir tutardan düşüyor 4500 civarına geliyor) yine de TR fiyatı civarında pek anlamı olmadı bu indirimin..

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRCFT -- 21 Temmuz 2020; 12:49:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MRCFT

banggood saat 11 itibariyle yaz indirimlerine girdi, buradaki kuponu girmeyip sitenin kendi indirimiyle devam edince 4300 civarına iniyor eğer burada paylaşılan kuponu uygulamazsak (uygularsak buradaki kuponu daha yüksek bir tutardan düşüyor 4500 civarına geliyor) yine de TR fiyatı civarında pek anlamı olmadı bu indirimin..

şuan gorunmuyor link koyarmısın

• 22 Temmuz saat 21'de güzel bir canlı yayınım olacak Youtube kanalım üzerinden.

Türkiye'de ilk kez, hem de canlı yayında Viomi v3 incelemesi ile başlayacağım.

Sürpriz indirimler (şu anki fiyatlardan en az 100 lira daha uyguna) ve cihaz alımı yapanlara yedek parça seti hediyeleri ile devam edeceğim.

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

KargoKapıda'ya özel indirimler: https://tr.im/23Fbj?e=

Robot süpürgeler ve kullanımlarına dair soru cevap kısımları ile yayınımı sürdüreceğim. Katılımınız beni mutlu edecektir, şimdiden teşekkürler.

Yayın adresim:

Hatırlatıcı açmayı ve takipte kalmayı unutmayın!

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    ptt kargo takip numarasını nasıl öğreniyoruz hocam

• ruşenamcanınoğlusedat kullanıcısına yanıt
    Gearbest in verdiği ilk numara ile PTT sistemine giriş yapıldığı uyarısı geldikten sonra. Aynı numara ile kontrol ediyorsun.

• Styj02ym (vacuum mop pro) kullanıcısıyım. Silme işini bitirdikten sonra yuvaya dönme işini yapamıyor takılıp kalıyor olduğu yerde. Yani görevi bitince şarj istasyonu nerdeyse direk oraya yöneliyor ama önünde duvar olduğunu algılamıyor ve sürekli duvara çarpa çarpa git gel yapıyor. Bunun için önerisi olan var mı?

• Merhabalar
    xiaomi vacuum mop pro alanlar hep yurt dışından mı aldınız?

yurt içi alanlar nerelerden aldı?

ürünerin garanti işi oldukça karışık kimisi delta yazmış( ithalatcı garantili telefonların da servisi)
    kimisi genpa yazmış genellkle garanti olayından hiç bahsedilmemiş

şu an Tr'de Styj02ym bu kod ile arama yapınca çıkan cihaz sayısı çok az.

3250 lira civarına bulunabiliyor, yurti içi satıcı önerebilir misiniz?

AMazondan almak isterdim ama hem kendi satmıyor hem de satıcı diğer sitelerden 150-200 lira fazlaya satıyor.

son olarak mijia 1c mi vacuum mop pro mu?

genel farkları nelerdir?

vacuum mop pro kullananlar sürekli sorun yaşamış gibi konuya bakınca, oturmayan fırçalar -haritalama esnasında üst üste binme sorunu, su damlatma sorunu vb

kullanıcılardan yardımcı olabilecek var mı

vacuum mop pro fp ürünü müdür?
    lidar sensör için mijia 1c (2750) ile arasındaki 500 liralık fiyat farkına değer mi?

• rez bende 1c almak üzereyim tüm oklar ondan yana ...
  • Mi vacuum pro süpürgem 2 gündür çevrimdışı görünüyor ne yaparsam yapıyım tekrar bağlantı kuramadım, üstadlar ne önerirsiniz Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

• Banggood 4160 liraya geliyor şu an. yaz indirimi + kuponla birlikte.
  • lewomania L kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.

2.4GHz bandındasınız, değil mi?
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Evet, 2.4 Ghz deyim

• Hangi urun?

• S5 max

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

• quote:

Orijinalden alıntı: isthataltinmese

Merhabalar
    xiaomi vacuum mop pro alanlar hep yurt dışından mı aldınız?

yurt içi alanlar nerelerden aldı?

ürünerin garanti işi oldukça karışık kimisi delta yazmış( ithalatcı garantili telefonların da servisi)
    kimisi genpa yazmış genellkle garanti olayından hiç bahsedilmemiş

şu an Tr'de Styj02ym bu kod ile arama yapınca çıkan cihaz sayısı çok az.

3250 lira civarına bulunabiliyor, yurti içi satıcı önerebilir misiniz?

AMazondan almak isterdim ama hem kendi satmıyor hem de satıcı diğer sitelerden 150-200 lira fazlaya satıyor.

son olarak mijia 1c mi vacuum mop pro mu?

genel farkları nelerdir?

vacuum mop pro kullananlar sürekli sorun yaşamış gibi konuya bakınca, oturmayan fırçalar -haritalama esnasında üst üste binme sorunu, su damlatma sorunu vb

kullanıcılardan yardımcı olabilecek var mı

vacuum mop pro fp ürünü müdür?
    lidar sensör için mijia 1c (2750) ile arasındaki 500 liralık fiyat farkına değer mi?
    Yardımcı olabilecek var mı?

• S5 Max şu an hepsiburada MiStore (Evofone) 4769'liradan alınabiliyor. Belki işinize yarar.

www.hepsiburada.com
    Xiaomi Roborock S5 Max Robot Süpürge Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-roborock-s5-max-robot-supurge-p-HBV00000Q7FBL?magaza=MI%20STORE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muuzoo -- 22 Temmuz 2020; 12:24:49 >
  • muuzoo kullanıcısına yanıt
    Evet ben de simdi buradan aldim. Garanti faktoru daha onemli benim icin. Yurtdisiyla arasinda 2.000 civari bir rakam olsa ancak o zaman yurtdisindan tercih edebilirdim.

Bu arada hepsiburada da coklu kartla alabiliyorsunuz. Halkbank kartlarina su an 1.000 uzerine 75 puan veriyor. Iki kart kullanarak aldim 150 paraf para ve 3 taksitle 4.769 TL ile ben de araniza katildim. Boylece 4.619a gelmis oldu. Kismetse teslimat cuma gunu gorunuyor.

• 
Sayfa: önceki 591592593594595
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.