Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23.969
Cevap
633
Favori
587.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Banggood da Xiaomi 1C modelinin yedek parçalarınin hiç biri stokta yok konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • saksaksak S kullanıcısına yanıt
    Saçak uzunluğuna göre her robotun fırçası sorun yaratabilir.
    Ancak her zaman olacak diye de bir şey yok, bu saçağa yaklaşım açısı ile ilgili bir durumdur.
  • saksaksak S kullanıcısına yanıt
    S50 ve 1s kullanıyorum. S50 saçak konusunda daha toleranslı, 1s daha fazla takılıyor ve saçak söküyor. Saçaklar uzun değilse s50 de sorun yaşamazsınız.
    Ayrıca 1s modelinin en sevmediğim özelliği halıya tırmanırken çapraz çıkmayı denerse tekeri patinaja düşüyor 3-5 saniye ses yapıyor. Geri ileri yapıp açı değiştirince tırmanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahimaster İ kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle benimde 1s de en sevmediğim özelliği halıya çapraz çıkmaya çalışırken çıkardığı patinaj sesi. Yalnız kesinlikle haritalamasi ve yön bulma konusunda birde eşya yer değişimlerinde fark edip orayı temizle konusunda s50 den daha iyi

• Yeni çıkan Roborock S6 Pure dahil mevcut tüm modellerin karşılaştırmalarını ekliyorum.
    ilgilenen arkadaşlar inceleyebilirler.
    Saygılarımla

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü
  • 1s cihazla ilgili bugün yaşadığım güzel bi olaydan bahsetmek isterim. Çocuk odasının mobilyaların yerlerini değiştirdik komple ve oda temizliği için cihazı çalıştırdım haritada odada daha önce belirlediği mobilyaların olmadığını farkedip haritada yeni yerlerini tespit etti ve eski haritayı yeniledi ve muazzam temizlik yaptı inanılmaz akıllı bir cihaz bu

• Yaklaşık 4 gündür yenı robotumu kullanıyorum.
    En güncel sürümü yükledim haritaladı. Yaptığı temizliği ekliyorum.
    https://i.hizliresim.com/LGoQzG.jpg

-Bir sorum olacak cocuk odasında eşyalar yer değiştirirse ona göre tekrardan giremedıgı yerlerı denıyor mu ? Atıyorum onceden gıremedıgı bır yerı direk teğet mı gecıyor, orası artık boşsa orayı da temızlemeye calısıyor mu ?

Mobdan da çok memnunum, ama fayans çok parlak bir seri geçerken ardında hafıfce ıslak iz bırakıyor. Acaba bunu engelleyebilir miyiz? Yada ilk seferde mf yıkayıp denedim bundan dolayı mı bu sorunu yaşadım. Bir daha deneyeceğim.
    Filtre, on fırca ve alt fırca ne kadar sıklıkta değişecek şimdiden parca siparişe gerek var mı ?

Ama sonucta eve gırdıgınde kırıntı, saç, toz , yumak bulmamak paha biçilmez birşey.
    şimdiye kadar almadığıma şaşırıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: i.ozseker

1s cihazla ilgili bugün yaşadığım güzel bi olaydan bahsetmek isterim. Çocuk odasının mobilyaların yerlerini değiştirdik komple ve oda temizliği için cihazı çalıştırdım haritada odada daha önce belirlediği mobilyaların olmadığını farkedip haritada yeni yerlerini tespit etti ve eski haritayı yeniledi ve muazzam temizlik yaptı inanılmaz akıllı bir cihaz bu
    Hocam ben s50 kullanıyorum. Dedikleriniz aynen s50de de geçerli. Anladığım kadarıyla ilk haritalama yaparken bir eşyanın etrafından dolanabiliyorsa yani o eşyayı duvar olarak görmüyorsa daha sonraki süpürmelerde eşyaların bulunsuğu bölgeleri süpürmeyi deniyor. Etrafından dolanamadığı eşya ve duvarları tekrar denemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

Yaklaşık 4 gündür yenı robotumu kullanıyorum.
    En güncel sürümü yükledim haritaladı. Yaptığı temizliği ekliyorum.
    https://i.hizliresim.com/LGoQzG.jpg

-Bir sorum olacak cocuk odasında eşyalar yer değiştirirse ona göre tekrardan giremedıgı yerlerı denıyor mu ? Atıyorum onceden gıremedıgı bır yerı direk teğet mı gecıyor, orası artık boşsa orayı da temızlemeye calısıyor mu ?

Mobdan da çok memnunum, ama fayans çok parlak bir seri geçerken ardında hafıfce ıslak iz bırakıyor. Acaba bunu engelleyebilir miyiz? Yada ilk seferde mf yıkayıp denedim bundan dolayı mı bu sorunu yaşadım. Bir daha deneyeceğim.
    Filtre, on fırca ve alt fırca ne kadar sıklıkta değişecek şimdiden parca siparişe gerek var mı ?

Ama sonucta eve gırdıgınde kırıntı, saç, toz , yumak bulmamak paha biçilmez birşey.
    şimdiye kadar almadığıma şaşırıyorum.
    Hafif nemli kalması normal hocam hemen kuruyor zaten. Maintenance menüsünden parçaların kalan kullanım ömrünü görebilirsiniz. Bu arada Natali ismi de güzel olmuş. Biz de Katya koyduk adını.

• afanesavo A kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta gelmişti, 045 ten sonra farklılık görmedim. 045 ile gelen süpürme esnasında beklemeye alma işi devam ediyor.

Her süpürmede yapmasada beklemeye aldıktan sonra cihazla bağlantı kopuyor. Sonrasında el ile şarjına götürmezseniz tekrar bağlanamıyorsunuz cihaza.

Uzaktan başlattığınız işler yarım kalabiliyor.
    Diğer kullanıcılardan da yorum bekleyin isterseniz, güncellemeyi yapmadan...
  • Merhaba s50 kullanicisiyim orginal mop bezinden memnum kalmadığım için yabancı forum,larda micro fiber bezi,ni diken, kullananlarıgörmüştüm bende denedim sonuç eskisinden daha iyi siliyor cihazı zorlamıyor
    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü suyun biraz daha hızlı damlaması için iğneyle biraz büyüttüm şimdi daha iyi siliyor

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Emeğinize sağlık hocam net görünmüyor resim olarak ekleyebilir misiniz?

• borayegin B kullanıcısına yanıt
    Nerden aldınız bu ürünü hocam S5 Max da damlatma biçimi daha gelişmiş olacak delmekten kurtuluruz inşallah
    Harbi ne zaman geliyor şu s5max

• anywar kullanıcısına yanıt
    10 cm kurtarmıyor
    11 cm den yüksek olmalı hocam

• hendrix789 kullanıcısına yanıt
    hocam micro fiber bez her yerde bulabilirsiniz düzgün makasla keserseniz şablon olarak orginal bezi kullandım

• Styj02ym cihazım mihome Çin server üzerinden kurulu. Flolevac uygulamasıni mihome kullanıcı bilgilerim ile açamıyorum.

Sorun bende mi styj02ym kullanıp flolevac kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?

• Arkadas alacak banggood linki bırakayım suraya :

Katılımcı gerekli! Grup katıl beraber kazançlı alışveriş yap!
    banggood.app.link
    Katılımcı gerekli! Grup katıl beraber kazançlı alışveriş yap!
    https://banggood.app.link/o2cYja3co4

• Arkadaşlar, robotu hafta da 2 gün açıyorum. Bu robotların elektrik tüketimi nasıl? Bilginiz var mı?

• Merhabalar. Xiaomi akıllı robotun 1. Versiyonun aldım ama bir iki sorum olacaktı sizlere. Performansı ve sesi nasıldır? Bir de filtre ve fırçaların değişim zamanı ne kadar sürede doluyor? Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackiechan01 -- 1 Mart 2020; 18:3:21 >
  • 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.