Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (1166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.971
Cevap
629
Favori
599.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11641165116611671168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Batarya ile bir ilgisi yok. Aslında harita da düzgün sayılır. Sorun daha çok mekanik gibi sanki.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gideceği yeri sacmaliyor bu şekilde
    Bu şekilde bu hafta müsaitliğiniz varsa size bırakmak istiyorum
    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciko44 C kullanıcısına yanıt

Tabii, bakalım uygun olduğunuzda.

• Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü
  • Ya bu aptal süpürge kafasına göre temizliyor
    Tam ev temizliği diyorum salonu yarim bırakıyor odaya gidiyor ordan yarım bırakıp mutfağa sonra kaldığı yere falan
    Haritada gittiği çizgilere bakın hele
    Birdr yeniden haritalandırdirim anlamadım arızalı mi
    Bi alanda kalmadımi kalıyor ornek masa ayağında 10 dkdir etrafında dönüyor
    bir evi 2 saatte anca süpürüyor

Bence mop 2 pro + bu cihaz üretim hatası
    Arkadaşımda lidarli mop pro var canavar

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 7 Ocak 2023; 20:27:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• cogman kullanıcısına yanıt
    İstasyonun konumlandırılışı ile ilgili olabilir. İstasyonda düz görünmüyor. Duvara yaslı sabit şekilde ve evin genel düzlemine dik ya da paralel olmalı.

• cerci46 C kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde yeniden konumlandirdim yarın yeniden deneyecegim Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

Kendi bu şekilde çapraz görüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 7 Ocak 2023; 21:1:1 >

İstasyonu referans alırlar robot süpürgeler, yerinden oynamayacak şekilde sabit olmalı. Bence duvara dayalı çift taraflı bant ile sabitleştirirseniz daha iyi olur.

Bu şekilde konumlandirdim mutfağı süpür dedim zaman ve süpürme alanı fena değil bazı köşeleri atlıyor
    Yarın tam temizlik deneyeceğim bakalım ins bu kadar uğraşmaya değer
    Tamam lidar sensör yok ama aynı cihazdan 2 arkadaşım kullanıyor ben kurdum onlarada problem yok
    Bizim ev çoğu yeri biraz geometri olarak ne kare ne üçgen onun arası bir yer belkide ondan sapitiyor
    Misal süpürme bitti köşeleri de süpürdü sonra gitti masanın altına oradan da bir tur geçti

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

Edit
    Yok yok sacma sapan bir kroki ile gidiyor cihaz
    Hep ama hep aynı yerlerden geçip duruyor örneğin birden bire direk çapraz gidiyor cihaz
    Tekligin koltuğun orda dönüyor 3lu koltuğun altına defalarca girip çıkıyor

Kisaca olay videodaki gibi birde harita yine çapraz gidiyor acaba sensördemi sorun var
    Ortadaki sehpanın altında rahatlıkla da girebiliyor ama işte giriyor girmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 8 Ocak 2023; 14:12:32 >

Lidar olmadığından haritanın tam oturması için birkaç tam ev temizliği yaptırmak gerekebiliyor kameralı robotlarda. 2-3 kez tam ev temizliği yaptırın bir de. Umarım sorun yoktur ve düzelir.

İns öyledir
    Şimdi bir kere tam temizlik yapıyor harita çıkardıktan sonra
    Videoda attım üst mesajda bakabilirsiniz

• kgulle K kullanıcısına yanıt
    Merhaba biraz gec cevap oldu hayir hala yapmadim bu guncellemeyi cihazda bi sorun olur diye. Duzgun calisiyor cihaz guncellemesiz ondan cok bulasmak istemiyorum:) siz yaptiniz mi guncellemeyi?

• Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübüyoutube
    60 seconds · Clipped by Hepsirobot · Original video "The Best (and Wackiest) Smart Home Tech of CES 2023" by PCMag
    https://www.youtube.com/clip/UgkxSA3BzucrI8aQK2GsFKLMcEPlPbecm4Pb

Harita çıkmamış ki daha.

Kameralı robotlar haritayı tamamlamadan önce 3 defa hiç müdahale olmadan ortamı dolaşmak ve kendi başına yerine dönmek zorundadır.

Sonrasında da sürekli kendisini günceller zaten.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Ama haritayı oluşturdu
    Hatta geçen gün işte halılar her şeyi kaldırıp 3 tur temizledim böyle bir harita çıkardı sonra ben bölümleme yaptım ama o bölümlemeden sonra hani hiç istediğim gibi tam temizlik yapmıyor alan temizliğini yapıyor sayılır
    Yani şu an haritayı çıkarmamış mı
    Temizliyor mesela gidiyor sonra bir yerde dönüp dönüp duruyor
    Dediğinizi tekrardan yapayım o zaman tam temizlik deneyeyim

Dilerseniz şu şekilde yapın, daha kolay olur.

Fırçaları ve mopu çıkartın, ev içinde olabilecek engelleri azaltın, fanı en düşük değerine alın ve bırakın kendi dolaşsın.

Zaten biliyorsunuz, hiç müdahale etmeyin. Üç defa tekrarlayın ve haritayı kaydedin.

Daha iyi bir sonuç alacağınızı düşünüyorum.

Teşekkürler Dediğiniz gibi deneyeyim belki üstüne daha iyi harita çıkartır
    Peki ana fırçayıda çıkartmayım mi silindir olani
    Yan fırça ile birlikte onuda çıkartmayım mi

'Fırçalar' derken hepsini kastetmiştim.

7000'lik bataryadan aldım çok memnun kaldım. eski batarya robot ilk alındığında bile evi tek seferde bitiremiyordu,

şimdi %40'ıyla bile bitiriyor.

• anvil kullanıcısına yanıt

Ah, çok sevindim. Bataryalarımız gerçekten hakkını veriyor testlerde ama bunu gerçek kullanıcıdan duymak harika.

İyi günlerde kullanınız.

• 
Sayfa: önceki 11641165116611671168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.