Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.384
Cevap
116
Favori
577.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiç xml ile denemedim. Parrot nedense bende baya soluk çekiyor. Pgmc dmgc ve urnyx apk ları telde duruyor. Şuan pgmc yi kurdum bir kaç foto denedim fena değil. Ne çok soluk ne çok kırmızı çekiyor. Bazı gcamlerde pürüzsüz yüz efekti çalışmıyor.

Hdr yi auto yaptım fakat 3 veya 15 e kadar yükseltebiliyorsun. Hdr yi açık hava çekimlerinde gökyüzü için yükseltmek iyi oluyor. Onun haricinde çok fazla ayar var hiç değiştirmedim. Ağır çekime falan girince atıyordu biri hangisi atıyordu hatırlamıyorum.

Video konusunda gcamlerin hepsi başarısız. Fotoğrafı gcam videoyu stok kamera yazılımıyla çekeceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil süresi uzatmak için yaptığınız ayarlar neler acaba?

• nediyonlasen kullanıcısına yanıt
    Sim kart SIM 1 yuvasında olmalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam paylaştığım XML dosyalarıyla denemeni tavsiye ederim. Solgunluk bu sebepten olabilir, video konusunda haklısın.

Açıkçası kamerayı ailemle güzel anılar biriktirmek için kullanıyorum ancak gcam yükle kaldır ayar yap önbellek sil falan yavaştan da bezmedim değil. Bazı surumlerin çekilen fotoğrafları galeriden silmesi gibi facia bir durum da var ki bu hiç kabul edilir değil. Ayrıca ips panelin renkleri olduğundan bambaşka bir tonda göstermesi de cabası en azından note 8 de böyle. Amoled ekranlı diger telimle aynı fotolara baktığımda daha çok keyif alıyorum.

Samsung note 5 den sonra hiçbir flagship cihaza para vermedim gereksiz gördüm ancak tatminkar ve ugrastirmayan bir foto deneyimini stock romla ve stock uygulamayla halledecek bir cihaza bu yaz gecmeyi ciddi ciddi düşünmeye başladım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bir sıkıntım var, başına gelen var mı merak ediyorum.

ekran kapalıyken bildirim gelmiyor bazen. bu sabah alarm bir kere çaldı, erteledim. sonra alarm çalmayınca ekranı açayim dedim alarm çalmaya Başladı. gün içinde de bazı programlarda bunu yaşıyorum. nasıl halledebilirim?

• Bandogge kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafları silme durumu mümkün mü? Eğer öyleyse direk kaldırırım

Ben dün 2 saat kadar deneme yaptım, ön bellekleri sildim tekrar kurdum. Pgmc de kaldım daha da uğraşasım yok anca bir sorun çıkarsa bakarım.

Bende dediğin gibi düşünmeye başladım. Bu kadar sıkıntı strese gireceğimize orta üst seviye güzel bir amiral gemiye geçilebilir. İnternette gezerken Huawei nova 5t yi gördüm 3750 fiyatı var kamerasında ois yok ama kirin 980 işlemci varmış. Şöyle kamerasında ois olan, işlemcisi ve en önemlisi bataryası en az 3750-4000 lik amiral gemi bulursam bende geçeceğim. Redmi k30 falan çıkmış ama xiaominin kamera yazılımı bu kadar kötü oldukça insanın alası gelmiyor.

• Arkadaşlar, 2 aydan ber Redmi note 8 telefonu severek kullanıyorum. Telefonun şarji olmasına rağmen telefon ile görüşürken birden kapanıyor. Pin kodunu istiyor. 2 ayda toplam 4 defa oldu. Aynisi başına gelen var mı? Bu sorunu nasıl giderebiliriz. cihaz Genpa garantili, çözemezsem garantiye vereceğim. Cevaplarınız için çok teşekkürler.

• evrenarisoy E kullanıcısına yanıt
    Hiç uğraşma direk garantiye gönder ordan hallederler.
  • Pil sağlığını iPhone da olduğu gibi görebileceğimiz uygulama var mı

Ayrıca sizde de uygulamalar bir anda kapanıyor mu ilk zamanlar sorun yoktu ama aldıktan 2 ay sonra ya bir anda tuş kilidine alıyor kendini veya uygulama bir anda kapanıyor cigersiz redmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nick0tin -- 4 Şubat 2020; 20:36:52 >
  • Nick0tin kullanıcısına yanıt
    Pil tasarrufu ayarları nasıl uygulamaların hocam , kapanıyor dediğiniz bir uygulamaya bakar mısınız. Arka plan işlemini kısıtla seçili olabilir.

Bir uygulama arkada hiç kapanmasın istiyorsanız bar üzerindeki soldaki kare şekline basin menüdeki açık uygulamanın üzerine basılı tutun sonra kilit işaretine basın, o uygulama artık asla kapanmaz.

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]

• Hocam valla amoled ekranlı ve sony sensörlü bir cihaz istiyorum. Artık islemciler eskisi gibi değil sd7xx her türlü işi kotaracaktir. Ben de 3000 dolaylarında düşünüyorum ama bu kurla bu piyasayla ne alınır hiç fikrim yok.

Hocam ben de 5 6 tane gcam denedikten sonra en iyisi bu olarak görünce, illallah ettim bıraktım araştırmayı

Önerdiğiniz 2 versiyonu da deneyeceğim teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: crona

Arkadaşlar merhaba, küçük kardeşim için bakınıyorum bu ürünün mor rengi çıkmış cosmic purple diye satın alabileceğim bir yer var mı gören duyan? Baktım ikinci el forumunda bulamadım. Ayrıca bu telefonu kayıtsız alırken neye dikkat etmem gerekiyor global versiyon olduğunu anlamam için? Tek çözüm mi doğrulama sitesinden mı kontrol etmek? Yardımlarınız için teşekkürler.
    Global versiyon cihazın sertifikasyonu böyle görünüyor hocam.
    Ayarlar/sistem özellikleri/sertifikasyon yolundan alacağın cihazı kontrol edebilirsin yada bahsettigin gibi mi sitesi üzerinden de olabilir.
    Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]

2'sini de denedim fakat kasıyor gibi çalışıyor, sanırım asla kafama yatanı bulamayacağım..
  • Sadede IMEI ile garantiyi nasıl sorgulayabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bandogge

Global versiyon cihazın sertifikasyonu böyle görünüyor hocam.
    Ayarlar/sistem özellikleri/sertifikasyon yolundan alacağın cihazı kontrol edebilirsin yada bahsettigin gibi mi sitesi üzerinden de olabilir.

Alıntıları Göster
    Anladım hocam çok sağolun. Bu mor renk Türkiye de yok sanırım hiçbir yerde satışı yok göremedim.

• BorazanPower kullanıcısına yanıt
    HDR işlemesi uzun sürüyor onu hissediyor olabilirsin hocam. Ayarı azaltabilirsin 3 yaparak ya da uygulama verilerini silmeden mi kurdun acaba. Bende hiç kasma yapmıyordu. Gcam işi sanırım hepimizi bezdirdi

• crona C kullanıcısına yanıt
    Mor hiç görmedim duymadım hocam malesef.

Doğrudur hocam sağolun. İnternetten bakın güzel duruyor bende beğendim.

• crona C kullanıcısına yanıt
    Evet hocam renk cidden şahane note 8 se diye geçiyor sanırım bu model hindistana özel. 6/128 şeklinde.

• 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.