Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 6 Pro Ana Konu (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
59
Favori
261.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlış hatırlamıyorsam long Expo vs bunların apk sı dolu play store da bir araştırın isterseniz eğer kullanılabilecek programlarsa bu sorunuz da cevaplanmış olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar bu ay başı kendime yeni telefon alacağım bütçem kısıtlı şuan note 4x kullanıyorum şuan 1300 TL ye Red mi note 6 pro 4/64 yada 1650 TL ye mi 8 se 6/64 alacağım... Bu telefonun arkasının cam olmasi ve bataryasinin düşük olması düşündürüyor beni şuan kullandığım telefonun 4100 mah pili var en az çift hatla 10 saat ekran süresi alıyorum... En az 3 yıl kullanım için hangisini alayım şarjı çift hatla uzun gidecek yine en az10 saat ekran süresi alabileceğim bir telefon istiyorum... Mi 8 se de 3120 mah pil var sanırım zamanla ekran süresi çok düşer mi acaba bilmiyorum... Şuan bu iki telefondan birisini alacağım 10 güne kadar karar vermem gerekiyor... Ama ne yalan söyleyeyim mi 8 se nin şekli renkleri çok güzel iki telefon arasında 350 TL fark var bu farkı vermeye değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar acil ekran koruyucu lazım mecburen yurtiçinden alacağım, önceden sadece tempered glass vardı şimdi nano ve 5d diye camlar çıkmış karar veremedim.

Kullandığınız tavsiye ettiğiniz cam varsa link alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alienlord -- 24 Şubat 2019; 11:24:22 >
  • alienlord kullanıcısına yanıt
    Ben yaklaşık 15 20 gündür ne kılıf ne ekran koruyucu kullanıyorum hiç bir çizik oluşmadı, bu saçma ürünlere para harcamayın

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanky

Ben yaklaşık 15 20 gündür ne kılıf ne ekran koruyucu kullanıyorum hiç bir çizik oluşmadı, bu saçma ürünlere para harcamayın
    Bende onu soracaktım.
    Üzerinde gelen kılıfı cortladı.
    mevcut kılıflar çok çirkin.
    boya atması olur mu acaba zamanla.
  • fth F kullanıcısına yanıt
    bende askeri şartların belirli bir standartına sahip sertifikalı lg v20 vardı yaklaşık 2 yıl kılıfsız ve camsız kullandım dediği gibi kırılma çatlama oluşmadı ancak telefon dışı eskidi arka kısım metal olduğu için parmaklarımın izi belirdi.ön camda kılcal çizikler oluştu sadece ışıkta görülebilen.Kısaca cam kılıf olursa cihaz daha geç eskiyor düşmelere karşı azda olsa dayanıklık katıyor.Özellikle 2 yıl kullanır sonrasında ederinde satarım diyenler mutlaka kılıf ve cam kullanmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Cam dokunmatik hassasiyetini öldürüyor çok.
    Birde görünüş olarak kötü oluyor.
    Son 2 yıldır telefonlarımda kırılmaz cam flan kullanmıyorum.
    Bunun yerine anahtar, bozuk para olmamasına dikkat ediyorum cebimde. öyle çizilme flanda olmuyor.
  • haftaya mi 8 pro almayı düşünüyorum elimdeki 6 not pro 3-32 satacağım ilgilenen olursa özelden yazabilir yanında bir cüzdan bir ayna kılıfla (sadece arka tarafı )
    cam koruyucadan çok kılıa önem verin nanoda tempered glass da cok fark etmiyor .
  • Ben düşünce ekranı korusun diye alıyorum ki bir nebze koruduğunu düşünüyorum

urun.n11.com
    Xiaomi Redmi Note 6 Pro (2 Adet) Blıtzpower Nano Ekran Koruyucu - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/xiaomi-redmi-note-6-pro-2-adet-blitzpower-nano-ekran-koruyucu-P292523436

Bunu alacağım sanırım

• Hocam Facebook'ta Xiaomi Türkiye grubu var. Belirlediğiniz modeller hakkında ekran süreleri vs. gibi aklınıza takılan soruları sorarsanız orada kullanan arkadaşlar ekran görüntüsü paylaşımı yaparlar. SE'nin biraz çentiği biçimsiz duruyor ama şarj süresi konusunda sıkıntı yaşayanı görmedim yapılan paylaşımlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 24 Şubat 2019; 13:29:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

Hocam Facebook'ta Xiaomi Türkiye grubu var. Belirlediğiniz modeller hakkında ekran süreleri vs. gibi aklınıza takılan soruları sorarsanız orada kullanan arkadaşlar ekran görüntüsü paylaşımı yaparlar. SE'nin biraz çentiği biçimsiz duruyor ama şarj süresi konusunda sıkıntı yaşayanı görmedim yapılan paylaşımlarda.
    Hocam şuan Red mi note 4x kullanıyorum bu telefonun malzeme kalitesi nasıl acaba mi 8 se nin malzeme kalitesi çok iyi diyorlar mi 8 lite alacaktım ama kronik sorunları çok 350 fazla verip mi 8 se alacak gibiyim zaten 2-3 yıldan aşağı telefon değiştiren birisi değilim....

• Arkadaşlar ceppaket mağazından delta servisle 1600 tl olarak mı yoksa cepport mağazından 1640 tl 6 tl kargoyla kvk garantili mi iyidir ceppaketi biliyorum ama cepportu bilmiyorum hiç birde hemen alacağım yarına kargoya verilmesi lazım

Ben aldım gayet güzel

• Ben cepporttan aldim. Kvk garantili oldugu icin. 75 tl de worldpuan hediyesi vardi. 1565 e geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassio27

Ben cepporttan aldim. Kvk garantili oldugu icin. 75 tl de worldpuan hediyesi vardi. 1565 e geldi.
    Ya fiyat farkı önemli değil pek ona takılmadım da sadece teknik servis olarak birde işte satıcı olarak sıfır kapalı kutulu gelir mi daha önce açılmış kutulu ürün geldi elimede başka mağazadan ondan dolayı tam kestiremiyorum aizin cihazınız tr uyumlu şarj ile falan geldi değil mi birde imei soracaktım kayıtlımıydı

• Bana jelatinli kapali kutuda geldi. Kargo cok hizliydi. Sarj tr sarji. Kutu eksiksizdi. İmei konusunda ozellikle bende endiseliydim ama herseyi kontrol ettim sıkıntı yok

• quote:

Bana jelatinli kapali kutuda geldi. Kargo cok hizliydi. Sarj tr sarji. Kutu eksiksizdi. İmei konusunda ozellikle bende endiseliydim ama herseyi kontrol ettim sıkıntı yok
    Tamam teşekkür ederim içim biraz daha rahat gibi aslında sorun değil iade hakkımız var elbet ama insan bir kere alayım düzgün olsun istiyor tekrar uğraşmak göndermek falan sıkıntılı

• quote:

Bana jelatinli kapali kutuda geldi. Kargo cok hizliydi. Sarj tr sarji. Kutu eksiksizdi. İmei konusunda ozellikle bende endiseliydim ama herseyi kontrol ettim sıkıntı yok
    Son birşey soracağım fatura size ulaştımı yoksa eposta üzerinden mi gönderiyorlar

• Ben de epostayla gonderirler herhalde demistim ama fatura kargonun icindeydi.

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.